- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Táblagép vásárlásán gondolkodom, egyre inkább úgy érzem, hogy szükség lenne rá a mindennapokban. Sajnos nem vagyok milliomos, így a pénz nagyon fontos szempont a választásnál.
Viszont nem szeretném megvenni a legolcsóbb modellt, inkább várok és gyűjtök egy kicsit. De mint nagyon sokaknál nálunk is nagyon húzós az év eleje kb március-áprilisig, így nem tudom mennyit fogok tudni most félretenni rá.
A felhasználási cél számomra elsősorban tanulás (minden anyag online, laptopról vagy asztaliról szoktam tanulni), másodsorban szórakozás (netezés, filmezés) lenne, párom valószínű játékra is használná (pl HayDay). A tanulás miatt célszerű lenne a nagyobb kijelző minél magasabb felbontással, úgy gondolom 8-9" alá nem szabad menni, de tapasztaltak biztosan jobban tudják.
Használt készülék vásárlásától sem zárkózom el, ha megbízható típusról van szó. Viszont ha új, és kapok hozzá számlát, akkor el tudom számoltatni.Ezen igényeknek megfelelően mit tudnátok javasolni, és minimum mekkora összeggel kell számolnom?
Tudom vannak nagyon szép és gyors gépek 100-150 között, de ennyi pénz egyrészt sajnálnék, másrészt nem is tudnék kispórolni táblagépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- Linux Mint
- Milyen videókártyát?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest