Új hozzászólás Aktív témák

• A_ScHuLcZ

addikt

Sziasztok!

Táblagép vásárlásán gondolkodom, egyre inkább úgy érzem, hogy szükség lenne rá a mindennapokban. Sajnos nem vagyok milliomos, így a pénz nagyon fontos szempont a választásnál.
    Viszont nem szeretném megvenni a legolcsóbb modellt, inkább várok és gyűjtök egy kicsit. De mint nagyon sokaknál nálunk is nagyon húzós az év eleje kb március-áprilisig, így nem tudom mennyit fogok tudni most félretenni rá.
    A felhasználási cél számomra elsősorban tanulás (minden anyag online, laptopról vagy asztaliról szoktam tanulni), másodsorban szórakozás (netezés, filmezés) lenne, párom valószínű játékra is használná (pl HayDay). A tanulás miatt célszerű lenne a nagyobb kijelző minél magasabb felbontással, úgy gondolom 8-9" alá nem szabad menni, de tapasztaltak biztosan jobban tudják.
    Használt készülék vásárlásától sem zárkózom el, ha megbízható típusról van szó. Viszont ha új, és kapok hozzá számlát, akkor el tudom számoltatni.

Ezen igényeknek megfelelően mit tudnátok javasolni, és minimum mekkora összeggel kell számolnom?
    Tudom vannak nagyon szép és gyors gépek 100-150 között, de ennyi pénz egyrészt sajnálnék, másrészt nem is tudnék kispórolni táblagépre.

Új hozzászólás Aktív témák