Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Gondoltam megosztom a tapasztalatom az új Hp Slatebook x2 10 es tabomról.
Eredetileg nem billentyűzeted dokkolóst akartam venni de elég olcsón sikerült hozzájutnom(bolti árhoz képest) és végül emellett döntöttem. A tablet nagyon gyors. Tetszik. Jól lehet rajta böntészni és játszani is. Wifijével sem volt semmi bajom szóval tudom ajánlani másnak is.
Ami pici negatívum lehet pár embernek hogy játék alatt eléggé felmelegedik a hátulja a tabnak. Engem nem zavar különösebben de sokaknak ez tudom nem szimpi. Ami még pici negatívum hogy a kijelző nem annyira szép képet ad mint az ipadom. Kicsit sárgásabb a kép. Ha nem egymás mellett van a 2 tab akkor nem feltűnő mert én már hozzászoktam.Ami miatt viszont aggódok hogy már vagy 6-8x lefagyott a tablet játék közben(kb 1 hónapja használom). Hangszóró bekapcsol recsegő hangot adva és szétesik a kép. Csak a kikapcsolás segített rajta. Nem tudom eldönteni hogy tuti hardverhiba és gariztatni kéne vagy csak túlmelegedik. Jellemzően erőforrásigényeysebb játékoknál szokott így lefagyni. Csak gariztatni is macerás ezzel a hibajelenséggel hogy néha lefagy. beveszi a szervíz aztán nekik nem fagy le akkor meg csak szopok hogy nincs tabom hetekig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- Fűnyíró topik
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX