Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
nV-nél mi a helyzet a Ryse-al? Fut szépen? Csak mert sehol se látom, hogy bárki is említené, vagy bench-et futtatna.
Úgy látszik itt az új CryEngine tech demo, mint anno a Crysis. Ez valami hihetetlen gyönyörű 1920x1080 mindent max-ra húzva. Ha ez lesz az út, akkor bajban leszünk.
290X Vapor alap órajelen éppen hogy elég.
27-37fps, az optimalizálás ragyogó, teljesen sima, nincs akadás. Komolyan mondom itt amit látványban kapok, az már egy más dimenzió. Mintha film lenne. Az arcok, a táj, a részletek...Döbbenetes. Le se tudtam tenni, annyira magával ragadott. A legnehezebb fokozaton kezdtem, így vért is izzadok, checkpoint-tól checkpont-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PR-Telecom
- Robotporszívók
- OpenMediaVault
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- New World - az új Amazon MMORPG
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest