- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
gainwardgs #18865 üzenetére
Ez egy ügyeletes AMD károgó, már megvan a híre ott...
Még ha igaz lenne is amit mond, úgyse változtat semmin. Az 1070 attól még tudja amit, ahogy a 970 is tudta. Bár azt én se értem, miért kell ilyen gumicsontokat dobni az AMD-nek...
-
keIdor
titán
válasz
Mintha nV sem tudná mennyire vágják meg a chipet, miért nem lehetett az elején leírni, hogy 48, egyszerűen nem értem. Ettől függetlenül a teljesítménye nem lesz kevesebb, marad ahol van.
(#18827) Szaby59: Ha van (lenne) X áron egy GTX-980 meg egy RX-480, akkor én még mindig előbbit venném, egész egyszerűen azért, mert az R600 óta hallgatom, hogy "majd... ez meg az lesz", egyrészt az AMD-től is, meg a tulajdonosaitól is. Szerintem így 9 év után is még mindig gyorsabb a 8800GTX, mint a 2900XT, de mindegy, úgyse fogja már lemérni ezeket senki sem.
Egész egyszerűen szkeptikus vagyok.
-
HSM
félisten
válasz
Jó, hát ez semmi a 970 dolgához képest, az RX480 150W helyett 165W-ja meg pláne.
-
cyberkind
félisten
válasz
Inkább ez mint a vram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged