Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ez egy ügyeletes AMD károgó, már megvan a híre ott...
Még ha igaz lenne is amit mond, úgyse változtat semmin. Az 1070 attól még tudja amit, ahogy a 970 is tudta. Bár azt én se értem, miért kell ilyen gumicsontokat dobni az AMD-nek...
-
keIdor
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Mintha nV sem tudná mennyire vágják meg a chipet, miért nem lehetett az elején leírni, hogy 48, egyszerűen nem értem. Ettől függetlenül a teljesítménye nem lesz kevesebb, marad ahol van.
(#18827) Szaby59: Ha van (lenne) X áron egy GTX-980 meg egy RX-480, akkor én még mindig előbbit venném, egész egyszerűen azért, mert az R600 óta hallgatom, hogy "majd... ez meg az lesz", egyrészt az AMD-től is, meg a tulajdonosaitól is. Szerintem így 9 év után is még mindig gyorsabb a 8800GTX, mint a 2900XT, de mindegy, úgyse fogja már lemérni ezeket senki sem.
Egész egyszerűen szkeptikus vagyok. -
HSM
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Jó, hát ez semmi a 970 dolgához képest, az RX480 150W helyett 165W-ja meg pláne.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Inkább ez mint a vram.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Ulefone Armor 33 Pro
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egész egyszerűen szkeptikus vagyok.