- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #84870 üzenetére
Kicsit én is többre gondoltam.
#84871DarthSun: idő kérdése, bőven van még erősebb CPU, első körben itt van az X3360 (Q9550), ami X38-as lapban 3,7 GHZ-t tudott 24/7-ben. P5Q-ban sem lehet gyengébb.
Ott van még majd az X5690 (s1366-X58) és az E5-1650v2 (s2011v1).#84874KROK640: 7600GS/GT lett volna a következő a 6600GT után, de aztán átálltam ATI-ra és Sapphire X1950GT 256 MB (AGP) lett, ezt már az Athlon X2 5200+-al hajtottam Asrock Dual Alive E-sata II lapban (valódi x8-as AGP-nForce3 250 chip és x16-os pci-e slot egyszerre - ULI chipset).
HD 3870: egy slotos Sapphire gyártmány.
Az AGP-s Sapphire HD3850-eseim is kiköpött így néznek ki.A Sapphire Vapor X HD4870-em nekem is sokkal hűvösebb (sajna a hűtő blokk javításra szorul, szét van rajta küldve az egyik menetes lefogató furat - már így vettem és 3 csavarral nem fekszik fel rendesen).
#84877KROK640: igen, lemaradtál róla (a maga idejében én is, csak csorgattam a nyálam).
Asus P5N32 SLI a nevezetes lap (a pontos altípusra nem emlékszem). s775 és nForce chipset - kis kitekintő és csemege- ez csak egy széria, van előtte az 5xx és utána a 7xx széria is, ezen chipsetes lapok nagy kedvelője és tudora envagyok fórumtárs.
És igen, a G0 steppinges Q6600-am tényleg jó lehet, mert a fent említett P5N32-es lapban bizony 3,6 GHZ-et vidáman tudott (LinX 0.6.5 lefutott is hibátlanul, thermal throttling sem volt egy gyári rézmagos Intel csavaros hűtővel).
Asus EAH 6850: variáltam még vele, driver nélkül tökéletes, driver után kapufa, win be sem tölt, restart után még a POST karakatereiben is lilás-rózsaszínes pöttyök jelennek meg - sanszos lehet neki egy VRAM hiba.
Ez így max lap tesztelésre jó. Pedig kiváló ügynök volt, fél évet lehúzott az i5-7600k mellett és sok játékórát beletoltam.
nForce lap update:
Közbe megtaláltam, kép alapján Asus P5N32 SLI Premium.
Utolsó probálkozámkor (úgy 2 éve) nem tudtam beindítani, a mostaniból (Asu P5Q) okulva újra meg fogom kísérelni, gondosan ügyelve hogy előszőr stock 667/800-as ram legyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest