Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph #83705 üzenetére
Elég is jelenleg sztem a 6C/12T. Csak amiatt váltottam mert az alaplapcserét beterveztem, ha meg már kiemelem akkor...
-most lehetőségem volt rá, és megérdemlem
-Zen2 talán tovább támogatottként szerepel majd a későbbi oprendszereknél is
-ahogy már okoskodtam, szinkronban lett így a Xeonnal, persze annál gyorsabb, de a core-szám egyezikJól megy a Kaby i3- ad
, a Xeonnal össze is vethető, szintén 128bites kártyával toltam, 27k környékén hozott.
Ja, én most a többszálast lőttem be, de a régebbi tesztek 1-2 szálat tolnak, lehet megvizslatom boosttal is. Valamint valszeg a CPUz nagy fesz visszajelzésnél én is a boosthoz tartozót láttam, ez a manual offsettel és a turbo kikapcsolással mérséklődött.
A nevezéktan helpet köszi, engem még az zavart hogy előttük szerepel a RyZen 3/5/7/9 előtag is, ezekkel is kombinálják az 1/2/3/5xxx jelöléseket.
Zen2 topik - lehet hogy benézek. Most ez a gép van a retro tesztpadon, itt így evvel tudok csak offolni
Megnézem így most multicorera belőve, hogy kiterhelve milyen a hőfok, aztán megvizslatom defaultban is boosttal, hogy mi az ábra. Jelenlegi settel terhelésen hallom hogy nő a prociventi fordulata, úgyhogy azért zabálhat rendesen, hőfok maxot nem is néztem még, de az ugye ajánlott. Idle az 34 fok.
Mindenesetre a TDP leszabályzást 60 fokra állítottam a biosban, elvileg feljebb nem engedi a hőfokot, bár gyárilag 95 fok Tmax van megadva, de az már elég sok sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest