Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz jokeph #83705 üzenetére

Elég is jelenleg sztem a 6C/12T. Csak amiatt váltottam mert az alaplapcserét beterveztem, ha meg már kiemelem akkor...
    -most lehetőségem volt rá, és megérdemlem :DDD
    -Zen2 talán tovább támogatottként szerepel majd a későbbi oprendszereknél is
    -ahogy már okoskodtam, szinkronban lett így a Xeonnal, persze annál gyorsabb, de a core-szám egyezik

Jól megy a Kaby i3- ad :C , a Xeonnal össze is vethető, szintén 128bites kártyával toltam, 27k környékén hozott.

Ja, én most a többszálast lőttem be, de a régebbi tesztek 1-2 szálat tolnak, lehet megvizslatom boosttal is. Valamint valszeg a CPUz nagy fesz visszajelzésnél én is a boosthoz tartozót láttam, ez a manual offsettel és a turbo kikapcsolással mérséklődött.

A nevezéktan helpet köszi, engem még az zavart hogy előttük szerepel a RyZen 3/5/7/9 előtag is, ezekkel is kombinálják az 1/2/3/5xxx jelöléseket.

Zen2 topik - lehet hogy benézek. Most ez a gép van a retro tesztpadon, itt így evvel tudok csak offolni :B

Megnézem így most multicorera belőve, hogy kiterhelve milyen a hőfok, aztán megvizslatom defaultban is boosttal, hogy mi az ábra. Jelenlegi settel terhelésen hallom hogy nő a prociventi fordulata, úgyhogy azért zabálhat rendesen, hőfok maxot nem is néztem még, de az ugye ajánlott. Idle az 34 fok.
    Mindenesetre a TDP leszabályzást 60 fokra állítottam a biosban, elvileg feljebb nem engedi a hőfokot, bár gyárilag 95 fok Tmax van megadva, de az már elég sok sztem.

Új hozzászólás Aktív témák