- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ez az eger megy a PS/2 csatlakozoban, a sima Microsoft soros eger pedig megy a sima RS232 dugoban. Szerintem mas lehetett a kiosztas, csak nem talalok errol semmi infot. A Wikipedia PS/2 oldalan van a sima PS/2 kiosztas, ez alapjan, ez az atalakito, amit most vettem, bekoti a PS/2 port 4-es labara (+5V VCC, tehat ez taplalja az egeret elvileg) az RS232 9-es (Ring Indicator) es 3-as (TXD) labat, a PS/2 3-as labara (GND) az RS232 7-es (RTS), 5-os (GND) es 2-es labat (RXD), es a PS/2 2-es labara (ez nem hasznalt, de be van kotve az egerbe) az RS232 1-es (DCD), a PS/2 6-os labara (ez szinten nem hasznalt, de be van vezetekezve az egerbe) pedig az RS232 6-os (DSR) labat.
Azt megneztem, hogy a csatlakozo minden vezeteke, tehat a nem hasznalt vezetekek is be vannak kotve az eger paneljara (7 eres vezeteke van az egernek). Ami viszont nagyon fura, az az, hogy az RS232 RX labara (ez ugye a 2-es pin) a PS/2 GND labat koti. Nem neztem meg meg, hogy hogyan van az eger RS232-es prtokollja, de szerintem kellene ott jelnek mennie az RX labon is.
Mivel egy raklap csatlakozot mar ugyis vettem a PS2 keybaoard/mouse splitter miatt, igy tobbletkiadas nelkul tudok epiteni ilyet, ha meglesz a kiosztas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- i7-13700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest