Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez viszont jogos..
Megpróbáltam én is kíváncsiságból.
Ugyanaz lett az eredménye.

-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ez oké, de ott a screenshot, bejelentkezés előtt is tudta az Amazon, hogy Magyarország lesz a célpont, ki is írta, ott van a képen, az árat is HUF-ban írta ki, akkor ennyi erővel bele is kalkulálhatna minden VÁM-ot, ÁFA-t, egyebet.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A termékek és szolgáltatások értékesítése adóköteles lesz abban az országban, amely az alábbi országhoz kapcsolódik az ügyfél helye. Az adót az alkalmazandó adókulcs szerint vetik ki minden országban helyi jogszabályokkal.
Nálunk 27%
Nagyon durva. A termék ára+ 1/3 része nagyságrendileg az adóval. -
Azért az Amazon elég érdekesen működik... Még sosem rendeltem onnan, most sem szeretnék, csak puszta kíváncsiságból beregeltem, és megnéztem a Flint2-t. Azt írja, hogy az ára 37378 forint, a szállítás Magyarországra 6040 forint, és további költség nincs. [kép] Aztán amikor megadom neki a konkrét címet, akkor hirtelen rámegy még 11723 forint, és a vége így már elég durva, 55142 forint. [kép]
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ja, mondjuk ez az 58k elég húzós, amikor délelőtt néztem, még vagy 7k-val olcsóbb volt.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez igaz, csak hát az ára egész más....
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Abban a konkrét "legolcsóbb" shopban nincs, de azért ha valakinek nagyon kell, akkor most is beszerezhető. De amúgy szerintem lesz még a GL-iNet Overseas Store Store-ban is, csak most épp készlethiány van. Mivel ők adják a legolcsóbban, érthető, ha mindig őket rabolják le. De elérhető még a store-eu.gl-inet.com oldalon is, és az Amazon-on is van készlet.
-
szaboi6512
őstag
Mindig figyelem a beszerzési forrást, (Ali Express), de pár hete már nem elérhető Németországból.
A kupon akció is most lett 9 órakor aktív, de már az sincs jelenleg...
Több mint érdekes.... -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Frissítem....
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Semmi lényeges, de itt vannak a változások.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mi az új benne, mondjuk a 12.07.-hez képest?
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Na, én feltettem mindkét routerre a 12-14-2025 nightly-t.
-
Használ valaki Comet KVMet?
Sok jót de néhány rosszat is láttam róla a Youtuben.
Például a kicsi és lassú tárhelyet amire a telepítő ISOt lehet feltölteni. -
Használ valaki Beryl AX travel routert?
A gyári firmwareből a legfrissebb is openwrt 21-et használ, viszont van kézzel telepíthető openwrt 24 alapú firmware is, de valamiért még nem frissíti magát erre a gyári firmware.Érdemes felrakni az újabbat?
A gl.inet GUI szinte ugyanaz a verzió mint az openwrt 21 alapú gyárin. -
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Részemről nincs akadálya.
-
SztiviVander
addikt
Amugy ez a topik lehetne egy "GL.iNet OFF topik" es akkor mindent ami nem flint2 szorosan azt ide lehetne iranyitani, nem?
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ízlés szerint... Nekem sincs bepipálva, nem szeretem ha parkol a HDD, mert mindig felébredek rá éjjel amikor ismét felpörög, szóval én még pluszban időzítettem is egy feladatot, ami 5 percenként generál némi lemezműveletet, ha a torrent épp nyugiban lenne, akkor se aludjon el a HDD.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az most nincs bepipálva, be kellene?
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Tomato-ban az USB and NAS -> USB Support oldalon van a HDD Spindown, de éppen a merevlemez vagy az USB-s ház saját elektronikája is leállíthatja a lemezt.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudom...
Megnézem, ha megtalálom ezt a beállítást.... -
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nem lehet, hogy elaludt a hdd?
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Helyreállt....

-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Kapcsolatoknál a seed 0 peer az van.
-
szaboi6512
őstag
Jelenleg is betölt az alkalmazás,(Qbittorrent), mégis ezt mutatja.
root@unknown:/tmp/home/root# root@unknown:/tmp/home/root# opt/etc/init.d/S89qbitIlyenkor vajon mi lehet ?
torrent stop
-sh: root@unknown:/tmp/home/root#: not found
Látszólag működik. a mappáját is elérem...
Igaz hogy nem tölt le ide....Restart már volt... -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére

Sajnos
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Sőt, most megnéztem újra a teszt mappát, és az 5.0.1-es qbit már 2024 novemberben oda került, viszont az élesben még mindig csak a 4.6.7 van, pedig azóta volt már frissítés. Sajnos úgy néz ki, ezt nem kapkodják el.
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen, azt én is figyelem gyakran, de eddig hiába. Korábban mondhatni rendszeres volt a 3 havi frissítés, de a legutóbbi már fél év után jött, és lassan megint eltelik egy újabb félév.
qbit
Igen láttam, csak használni nem tudom sajnos. Az valami más módon van fordítva, a méretkülönbség is tetemes a jelenlegi verzióhoz képest, meg ugye a függőségei sincsenek mellette, mint pl. a libtorrent. -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ettől jobban már csak az Entware csomag frissítését várom.
Időszerű lenne már félév után.
A Test mappában az 5.1.4. Qbittorrent verzió látható már... -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, az az igazság hogy szivesen használom mindenből a legújabbat, bár ez nem mindig bizonyul jó ötletnek...
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Elvileg ma is fog jönni új nightly, mert a github szerint voltak módosítások, de igazából semmi lényeges. Ami szemmel látható, az talán annyi, hogy az ethernet portok címkézési lehetősége átkerül majd az admin menü alá.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, rá se kell nézni.
A qbit változott egyedül Angolra, ahogyan nálad is. A Black témával..A Magyar nyelv beállítás ellenére is. Ha kikapcsolom is Angol marad az alap témával is, csak ha törlöm a helyéről a sötét témát akkor lesz magyar. De ezt túl lehet élni, a sötét téma viszont jobb....Kell neki egy reboot hogy magyar legyen ismét.
About: Tomato64 Firmware 2025.4 GL-MT6000 AIO Nightly 12.07.25
A legújabb Nightlyhoz nem volt merszem....:
Nightly/12-09-2025/tomato64-12.09.25-gl-mt6000 -
Na, azóta megy stabilan minden?
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Jó, azért ne túlozzunk mert még elpirulok.
Megköszönted már legalább háromszor, és mondtam, hogy szívesen, szerintem ezzel ezt le is tudtuk.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Minden szavad arany.
Így igaz.
Nélküled nem ment volna. -
válasz
szaboi6512
üzenetére
Régebben volt egy másik, az tudott teljesen magyarul, de sajnos egy qbit frissítéssel valamikor a 4.5 körül, kiütötték a régi webui-kat, azóta alig lehet működőt találni, mert ezeket meg nem frissítették az új klienshez. Aztán egyet valahol találtam, és azt átszíneztem ilyenre.
Mindenképp jobban jársz vele mint az ASUS-al, ez erősebb HW, és sokkal jobb a szoftver is, csak meg kell szokni.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, nincs még kész.
Most már megmarad a Flint2, hála neked.
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Mondjuk felül nálad is File, Edit, View, Tools és Help van, szóval nem az igazi.
Meg lent a torrent részletek rész is angol. Szóval lényegében csak az oldalsáv magyar.
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ja, volt amikor nekem is magyar volt, de úgy vettem észre ez a része nem stabil. De minden más viszont OK, és én meg ragaszkodom a sötét témához.
De ha nálad magyar, akkor hurrá!
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm.
Magyar lett....
[kép] -
válasz
szaboi6512
üzenetére
Akkor a benne lévő mappát a teljes tartalmával együtt csomagold ki mondjuk az...
/opt/etc/qBittorrent_entwaremappába, tehát
/opt/etc/qBittorrent_entware/dark-webuilegyen az útvonal. Ha ez megvan, akkor pedig a beállításokban a webui részbe tedd be ezt a sort:
/opt/etc/qBittorrent_entware/dark-webui

Ha első megnyitáskor esetleg szét lenne esve, akkor nyomj neki egy CTRL+F5-öt!
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
/opt/etc/qBittorrent_entware/config -
válasz
szaboi6512
üzenetére
Hol van nálad a qbittorrent profile mappa? Az /opt/etc alatt?
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hogy lehet rávarázsolni?
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm
-
1 hétig elérhető: https://a.fajlkuldes.com/U4LeOBm4M5X5.gz
-
szaboi6512
őstag
Ma gondoltam rá hogy a bluetotthos hangszóróm zavarja a 2.4 ghz-es wifit, és tényleg.
Ahogy kikapcsoltam egyből közel 400 lett...Tomato64 Firmware 2025.4 GL-MT6000 AIO Nightly 12.07.25 -
válasz
szaboi6512
üzenetére
Persze, mindjárt felteszem valahova.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megkaphatom?
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Jaja. Egy hátulütője van, hogy nem akar menni magyarul. Pedig elvileg tudja, de hiába váltom át, angol marad. Mondjuk engem nem érdekel, csak valakinek ez probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Megköszönted már legalább háromszor, és mondtam, hogy szívesen, szerintem ezzel ezt le is tudtuk.