- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #83499 üzenetére
Meg is válaszoltad az egyik kérdésemet, ami az lett volna, hogy ugye jól gondolom, hogya Win98 az E6600-ból is csak egy szálat lát?
Biztos rakéta lehet, ha belegondolok nekem már anno a Celeron 466@585MHZ, 192MB RAM, 2×20GB HDD mellett is nagyon pattogós volt. A sima Win98. A SE meg a ME érezhetően lomhább volt, viszont a ME az nekem nagyon bejött. Sokáig volt dual oprendszer része, előbb W98 és ME majd később az XP mellett a ME, egészen 2006-ig(!) (Az már az Athlon XP-s korszak) volt a Win ME mint másodlagos oprendszer. Ha belegondolok brutális overkill volt már az Athlon XP is a WinME mellé, hiszen a végén már 1466@2669MHZ, 1GB RAM, GeForce 3 és 2×120GB HDD társasága jutott a WinME-nek, ami szokatlan, ha belegondolok, hogy még bőven a PII-es időszakban jelent meg.Igen, én is így érzem, hogy jobban ettem, hogy egy modern alapra cseréltem a gépet. Először is, sokkal pörgősebb (bár ezt pici részben betudom az új Windowsnak is, az előző 2014-es telepítésű volt), de tényleg minden gyorsabb még a másolás is (ezt a HDD érdemének tudom be részben, hiszen az is új), másrészt a GTX950 is megtáltosodott. Megint kezdem kicsit a kései Athlon XP-s korszakban érezni magam, amikor kétféle játék volt, ami elindulva fullon gyönyörűen futott, és ami el sem indult. Igaz akkor a proci, most a VGA a limitáló tényező.
Kivéve persze a Wr Thundert, mert az menni megy, csak jól nem fut, de azzal a játékkal fullon az MSI MPG Z590, INTEL Core i7-11700K 3.60 @ 5 GHz (8C16T), 128GB DDR4 RAM, GeForce RTX 3090 24GB, (9TB SSD, 36TB HDD) konfigurációnak sem sikerült megkűzdenie amikor rápróbáltunk.Viszont örömtelien állapítottam meg tegnap este is (sokadjára), hogy a Just Cause 3 szépen csendben átcsapott a tökéletesen furt kategóriába. Anno az I3 + 8GB RAMmal a játszhatóság határán voltam, de a 16GB RAM lehetővé tette, hogy már helyváltoztatás közben ne szaggasson a játék, a 10400F pedig azt, hogy harcokban és robbanásokban ne essen le az FPS ... És hát a GTX950 sosem látott FPS számokat és eredményeket hoz a játékokban az új CPU mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest