Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Az E6600-aknak a tényleges végét én sem tudom, de egyszer láttam egyet élőben bőven 5GHZ felett is, szóval nem hiszem, hogy a szerencsésebb példányok rosszak lennének

Amúgy fura mert nekem az E6600-hoz már bőven az XP passzol, sőt inkább a (kimaradt) Vista, de ha ma építenék vele gépet, akkor már inkább Win7 lenne ... Win98, gondolom a perverzió (
) miatt van, de amúgy eszembe se jutn ilyesmit rakni egy ilyen gépre 
Na amúgy furák vagyunk, mert egész életemben azt mondtam h sok RAM meg erős proci legyen, aztán majd a VGA-t is megoldja az ember. így volt átmenetileg az 1700-as Celeronomban (lol, mint erős CPU XD ) 2MB-os ATI VGA hetekig. De ha azt vesszük most is ezt a figurát játszom, 10400F mellett a GTX950-el xD Egyébként itt anno fordíthattam volna, mert megfordult a fejemben h marad a I3 4330, és megy mellé valami erős 8GB-os VGA, de úgy voltam vele ha már egy komplett gép árát elköltöm csak VGA-ra akkor inkább az alap legyen modern - Na meg ugye a Phenom 9500nál megtanultam, hogy lehet akármilyen erős VGAd (ugye 3870X2, 4850, 4890) ha a proci limit miatt mindegyik "ugyanaz" érzetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi