Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
Kifutottam...Én valszeg már nem fogok Párizsba eljutni, de jó volt olvasni mindkét leírásodat róla
(is).
Jól írsz, élvezet olvasni. Lassan kikopnak innen, akiket szívesen olvas az ember. Főleg ezzel a jutubos mániával, kb egyet se nyitottam még meg, olvasni szeretek, nem bambulni. -
gabyka
senior tag
Megdugott nejek Párizsban...miért is olvastam félálomban ilyet?
De Frank kalandjai jöhetnének tényleg
-
Ez is jó kis összefoglaló, de Frankkel mi van? Azóta is ott áll az űrhajó ajtajában?
-
Z_A_P
addikt
Mar mentunk vissza volna repterre Romaban, boven volt idonk, allunk buszmegalloban, semmi, nem baj, van idonk boven. De csak nem jon, csak nem jon, helyiek kerdeztek mire varunk, ha buszra amivel repterre megyunk. Jaa az most hetvegen talan nem jar mert XXXX. (mondjuk nem volt egyszeru megbeszelni ezt, olaszul nem tudok)
Akkor attervezes, mar nem is tudom hogy mentunk vegul, de epphogy kiertunk. -
Róma okés volt számomra, de a hype sokkal nagyobb, mint amennyire kellene. Szerintem egyáltalán nem adja az olasz érzést, meg azért volt ott is 1-2 baki.
Tömegközlekedéssel próbáltam utazni, de mint kiderült, a buszok használata este eléggé lottó alapon megy
Mondta pár helyi arc, hogy legtöbbször nem jön, szóval ne reménykedjek. -
bkercso
nagyúr
válasz
Meggyi001
üzenetére
Utca?

A kempingben a portás nem volt sehol éjjel, úgy kellett megkeresni és felverni. Angolul nem tudtak. A sztrájkról se tudtak, vagyis de, csak nem szóltak róla. A metró/HÉV-ben a peronon füveznek a tömegben (kültéri megállóban). Étteremben úgy kell vadászni a pincérre, mert nem járkál és nincs a helyén sem. A kajákat meg az elkészülés sorrendjében hozták ki, nem egyszerre. Olaszosak, na! (Ahogy vezetnek, arra nekem nem lehet panaszom - de amúgy lehetne.)
Viszont az olasz fiatalok az elmúlt 20 évben megtanultak angolul. 20 éve még a taxis sem tudott, még a számokat sem. -
A kis kínaiak mindent is lemásolnak [link] hihetetlen.

-
Köszönöm srácok. Ne feledjétek a első részt sem. Az eldugott vasút és a kis piros autó még nekem is vissza van.
-
zoo8800
veterán
Köszi
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Jó kis lista. Tervben van Párizs, szerintem pár dolgot megnézünk ezek közül.
-
-
Nekem Párizs akkora negatív élmény volt, hogy nem tervezek megint oda menni
6-8 évvel ezelőtt jött egy ünnepnap és azt kitoldva egy nappal, kerestem last minute utakat 4 napra/3 éjszakára. Találtam is egyet, de csak ketten lehetett menni, Párizsba.
Akkoriban nem volt párom, így a haveri körben kérdeztem rá pár arcra... és végül egy haver jelzett, hogy "oké, legyen".A hotelnél extra a két ágyas deluxe szobát választottam, mert az valamivel nagyobb volt mint a sima és árban alig volt különbség. Jött is a visszaigazolás, hogy minden tuti.
A reptéren késéssel indult az egész, majd kiderült, hogy többen vettek jegyek, mint ahány hely van. Természetesen én voltam a többlet. Végül megoldották, mert valami gyereket beültettek a pilótákhoz én meg ülhettem a gyerek helyére, de emiatt is késés volt.
Odaérve az én csomagom volt az utolsó, ergó szépen végig vártam amíg mindenki elvitte a csomagját és kissé megkésve, egyedül jött az enyém is.
Ezután elugrottunk venni egy heti jegyet a vonatra és a tömegközelekdésre. A hölgy azt mondta, hogy mivel több mint 2 nap, ez így a legolcsóbb.
Az odaúton, félúton megállt a vonat és mindenkinek ki kellett szálni. Kiderült, hogy javítják a síneket és nem megy a vonat be Párizsba. Ja és nem megy semmi be Párizsba, oldjuk meg taxival, vagy ahogy akarjuk. Persze ezt a "jelentéktelen" infót a hölgy a jegyirádban nem mondta. Végül hívtünk egy Ubert és laza 100 euróért be is vitt minket a hotelhez. Ja nem, mert egy hasonló nevű hotelhez mentünk a város másik felébe. Aztán át vitt bennünket a jó helyre.
Út közben mondtam is a havernak, hogy figyu, mire oda érünk, addigra nem lesz már a hotel vagy valami, ekkor pech széria az életben nincs.
Na, a hotel ott volt, csak kaptunk egy szobát, amibe ketten alig tudtunk bemenni, olyan kcsi volt és dupla ágy volt, kettő helyett. Kezdtem kiakadni... de megpróbáltam higgadtan kezelni a helyzetet és lementünk a recepcióra. A tag csak franciául beszélt, igen egy hotelbe, és Google fordítóval kommunikáltunk, hogy mi a helyzet. Igen, elrontották a rezervációt, szorrrri. Mondom nem szorrrrri, oldja meg, adjon másik szobát vagy valami. Tele voltak, nem volt másik... illetve egy, amit épp felújítottak. De ott van kettő ágy. Végül az lett, holott ott meg a fél fal ki volt ütve a szoba és a fürdő között.
Persze ez még nem volt minden, aznap este esett és ablakot nem lehetett teljesen becsukni, így beesett az eső
Az csak az első nap volt és 4 nap alatt még több pech ért bennünket. Pl. sztrájk miatt nem volt tömegközlekedés, annak ellenére, hogy mindenhova volt időre rezervált jegyünk, 2-3 órákat álltunk sorba. Vagy épp kimenve a Disneyland, ami Párizstól kb. 45 perc vonattal, a visszaúton nem volt vonat, mert javították a síneket és megint mehetett az Uber...
Sőt, az utolsó napon a reptéren az automata, ahol vizet akartam venni, elnyelte a pénzem.
Én sokat utazok, de összes nem ért a világon annyi pech mint Párizsban a 4 nap alatt.
-
Z_A_P
addikt
Nekem parizsrol mar leginkabb ezek jutnak szembe

Nem ereztem jol magam -
Nem, az H. Milán. Csak sokat nézem őt, szórakoztató. Csak pont idevág a téma, azért linkeltem be.
-
adlersson
aktív tag
A Hangzhous ál-párizsos videó is tőled van?
-
válasz
turbulencia8
üzenetére
Én köszönöm, hogy el olvastad. Nézd meg majd az első részt is.
-
turbulencia8
őstag
Kösz a cikket! Ha legközelebb arra járok, ez hasznos lesz!
-
rgqjx
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...nem a zára...az utolsó full ötös (55) és a velejáró...a pár is megvan ( a legjobbakból való, nem adnám semmiért) de...lassan könnyebb kifogást találni
De Frank kalandjai jöhetnének tényleg

Jó volt olvasni.