Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640
üzenetére
szóval nem hiszem, hogy a szerencsésebb példányok rosszak lennének : ez alapján úgy tippelem, hogy talán a nem szerencsés példányok is elég jól mehetnek.
perverzió : igen, az utóbbi években jellemző az elvetemültség, és a fordított verziótól sem kímélem a kollégákat, hiszen pakoltam már Villamette1.9GHz mellé Voodoo1- et is, valamint 800MHz Athlon mellé GUSClassic- ot pld.
A Win98 meg az abszolút kedvenc, annak kellett keresni egy overkill gépet, először 4GHz- en Prescottal, majd az E6600- al pörgettem meg. Sztem brutál jó kis gép lett. És Win98 alatt is elég jól teker.
Felpakolnám én akár a Xeonra is a 98- at, de nincs driver..., sok értelme nem lenne, hogy a 16 szálból csak egyet lásson, de feelingben ott lenne.
Persze majd visszatérek a nagyjából korhű gépekhez is, van pár összerakva, ellenőrizni kell majd ezeket, ha egyáltalán működnek még
Jobban tetted hogy a lap+CPU- t cserélted, a VGA majd talán jobb árban lesz, bár a helyzet egyelőre nem túl bíztató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun