- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #83498 üzenetére
szóval nem hiszem, hogy a szerencsésebb példányok rosszak lennének : ez alapján úgy tippelem, hogy talán a nem szerencsés példányok is elég jól mehetnek.
perverzió : igen, az utóbbi években jellemző az elvetemültség, és a fordított verziótól sem kímélem a kollégákat, hiszen pakoltam már Villamette1.9GHz mellé Voodoo1- et is, valamint 800MHz Athlon mellé GUSClassic- ot pld.
A Win98 meg az abszolút kedvenc, annak kellett keresni egy overkill gépet, először 4GHz- en Prescottal, majd az E6600- al pörgettem meg. Sztem brutál jó kis gép lett. És Win98 alatt is elég jól teker.
Felpakolnám én akár a Xeonra is a 98- at, de nincs driver..., sok értelme nem lenne, hogy a 16 szálból csak egyet lásson, de feelingben ott lenne.
Persze majd visszatérek a nagyjából korhű gépekhez is, van pár összerakva, ellenőrizni kell majd ezeket, ha egyáltalán működnek mégJobban tetted hogy a lap+CPU- t cserélted, a VGA majd talán jobb árban lesz, bár a helyzet egyelőre nem túl bíztató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest