Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph
üzenetére
Mennyit nyomtam én éjszakákon át a multis verzióját (ET) quake3 motor pörgött mint az állat.
Acorp 7tk266AL 2000+ athlon titan cu5tb és 368mb SD ram meg asszem MX400 aztán Ti4200 OTES hajszárítóval meg laposmaxtorral kodegen táppal
és egy rövid életű Gaba monitorral.
Az megmaradt hogy mg42-vel valami 4000 vagy 5000 lőszer felett használtam egy meccs alatt meg persze noob rakétáztam stb. Javítgatni a tankot, water pumpot, depo gate-et meg a fene se tudja még mennyi mindent. Csak úgy csatogott az isdn modem.
Aztán jött a Cod ami bár messze elmaradott volt csapatjátékban de totál más élményt adott. [link] Na az a mai napig megvan úgy ahogy 2003-ban felraktam azokkal a screenshotokkal és demókal mert warokon kellett felvenni. Szóval vissza tudom nézi amit közel hány éve is....belegondolni is rossz. Jókis ventrillóval aztán később teamspeak de a ventri szerintem messze jobb volt, ma meg már mindenféle agyoncsicsázott hulladék van ilyen célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és egy rövid életű Gaba monitorral.
DarthSun