- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolkodtam rajta, sztem nem okoz gondot ha bentmarad. Asszem tölthető akku van benne, ha az halott, akkor áram már nemnagyon folyik benne, nem tölthető, tehát az inverz töltéscsere nem működik. Ellenállása így megnő. A CMOS fele mutat a fesz, bár mivel az nagyon kis fogyasztású, nemtom mekkora az ellenállása. Mindenesetre a moddolással párhuzamosan kötötted a gombelemet, ott pedig mindíg a kisebb ellenálláson folyik az áram. Halott akku nagy Ohm, a CMOS meg ha kicsit is de fogyaszt, arra folyik az áram. Soros kötésnél van hogy az ellenállások nagysága szerint esik az áram. Ezesetben a módszer meg nem is működne, mivel a halott akku áramköri szakadásnak számítana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest