- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Fred23 #82612 üzenetére
Igen, fura módon azokból az időkből rengeteg mindenre emlékszem (sokszor jobban mint arra hogy pár hónaja mi volt), későbbről meg már írásos emlékek is vannak. Bár a középsuli, főleg úgy tizedik végétől nekem intenzív, erőteljes, érdekes és jó időszak volt, amire amúgyis szívesen elékszem.
Meg már akkoriban képes voltam mindenkinek megjegyezni, hogy pontosan milyen gépe van. (vannak akikére még most is emlékszem)Hát, az a helyzet, hogy akkor az a memória nagyon jó áron jött, és fogalmam sem volt még, hogy mennyi ideig tudom majd így szerezni a cuccokat (évekig működött a dolog végül), így hát lecsaptam rá, mondván a suliban úgysem kérték a pénzt. Talán el is felejtik... bizakodtam.
így lett egyébként 128-ból 640MB RAM az 1700-as Celeronomban (és pont ennek az időszaknak állít emléket a 640 a user nevem végén!). (Bitang jó időszak volt egyébként, az életem minden területén, ahogy ma is fogalmaznék : Akkoriban mindig sütött a nap, és mindig vidám voltam. De meg is volt rá az okom. )Végül a történet jól jött ki, mert 2 évvel később ingyen meglett ugyanaz a papír.
abszolút jól jártam, hogy elköltöttem a vizsga árát, még ha anyámék mosolya akkor nem is volt őszinte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tidal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest