Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most realizaltam, hogy a Thinkpademben levo 72 MByte memoria, az 8 MByte memoriaval tullog az MX chipset maximum cachelheto teruleten. Anno, amikor belekerult a 32-es helyett a 64-es modul es ezzel "tulbovitettem" a gyari speckon, meg siman orultem magamnak
A gepben van 8 MByte forrasztott RAM es egy ures slot, amibe az IBM szerint maximum 32 (igy osszesen 40) MByte memoria teheto. Valszeg a cachelheto meret miatt deklaralta ugy az IBM, hogy eddig bovitheto.Mennyire tokonszuras tobb memoriat rakni a gepbe, mint amit cachelni tud? Nyilvan 72 MByte jobb, mint 8 MByte, de vajon "gyorsul"-na, ha 72 helyett 40 lenne benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A gepben van 8 MByte forrasztott RAM es egy ures slot, amibe az IBM szerint maximum 32 (igy osszesen 40) MByte memoria teheto. Valszeg a cachelheto meret miatt deklaralta ugy az IBM, hogy eddig bovitheto.
DarthSun