Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Offline mindegy, de a Józsi bácsi érdemi munkát is végez ezzel a géppel (ami ki tudja hányszázszor visszatermelte már az árát - ő mondta mindig csak akkor vesz új gépet ha az vissza is hozza az árát). Ugyanis mai napig sikeresen közös képvisel vagy 10 panelházat, az ősrégi progjamráa maga oldja meg a frissítéseket, meg utána számol a változások alapján (lassan többet dolgozik fejen mint a gépen, de megoldja). De valamikor összerakom neki az új gépet, az is (fél)retro már, de hatalmas előrelépés lesz PII 64MB után a 1st gen I5 és 4GB RAM...
László más eset, ő látott modernebb gépeket, sőt volt is neki, ő korai és balul sikerült nyugdíjazását (tökrement a cége
ott dolgoztam én is és imádtam
) próbálja aképp felejteni, hogy a számára az aranykorban maradt.
Számomra is az a 2002 körüli időszak volt, PIII, Tualatin, P4 két verzió, mindezek Celeronjai, Duron, Athlon és Athlon XP, miközben VGA fronton is a legdiverzebb időszak volt, GeF2, GeF3, GeF4 MX, TI sorozat, miközben ATI 7XXX-8XXX-9XXX-es sorozata... Ez volt az "édes káosz" számomra, avagy az igazi lehetőségek hazéja. Mondjuk némi beleélessel a mostani időt is meg lehet feleltetni ennek Pentium G-stől I3-I5-I7-I9, Ryzenestől ... VGA meg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ott dolgoztam én is és imádtam