- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
DarthSun #81382 üzenetére
A szakember túlzás lenne, csak hobbiból szeretek mikrokontrollerekkel, elektronikával mókázni, egész komolynak mondható nyákterveket is készítettem és gyárttatam le, szóval az ilyen dolgokban otthonosan mozgok...
Nekem 2/386-okkal volt hasonló mákom: a középiskolai szaktanárom szólt ~20 éve, hogy ki kell üríteni a suli raktárát, menjünk ha valami érdekel... Hát érdekelt sokminden
Bár igazán a szívem csücske a S7/SS7 korszak, szóval azért nagyon irigyellek Téged
De ami igazi finomság, még két XT is lett a lomolásból, az egyik tudom hogy működik is, bár 8 bites IDE kártya kellene még hozzá...
Az ALS kártyák eddig kiestek a látóteremből - DOS támogatás milyen? és az OPTi? Látom abból is van pár... Ilyen szempontból jó lenne az ESS elvileg, de nem akarja az igazságot - mindegy, majd megy valamelyik S7/SS7-be... Jó lenne valami ISA kártya, mert a 486-ban csak 3 PCI slot van, aztán ha éppen V2 SLI-re szottyanna kedvem, nem maradna szabad foglalat - max a PCI2-32VIA adapterrel ha sikerül megduplázni egyik slotot, akkor lenne 4...
Az az ESS kártya egyszerűen gyönyörű - ahogy a többi is... Esetleg SPDIF kimenete nincsen? Azon is ki lehetne próbálni... Meg azt hogy felvenni tud e mikrofonról - ha az megy, akkor a DAC>kimenet oldalon lesz a hiba, ha azt sem akkor lehet driver szinten is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Last Epoch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest