- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpeter84 #81381 üzenetére
Szép munka ! Elektronikai szakember vagy ? Én SS7 lapon az elfüstölt fesszabályzót is úgy tudtam csak cserélni, hogy Frescho megmondta milyen kell bele/mivel helyettesíthető az eredeti.
486/S7 készlettel szerencsém volt. Számtechben főnök kijelölte (talán 2005 környékén) mely gépeket hordjam ki a raktárból lomtalanításra, én meg szépen bepakoltam a Fiat kombiba, aztán hazahoztam
. Így nemigen kellett moddolgatnom, mivel hirtelen lett sok működőképes lap.
Hang : a titánok csatájában asszem a VLB- shez nekem is válogatni kellett, az ALS100 jött be, avval kb minden szól rendesen, bár az alapzaja kissé magas, de nem gond, megszoktam, mivel még LP- t is hallgatok.
A PCI- sban pedig Awe64, az meg mindenben megy.Van egy profi ESS is EDO foglalattal, drivert felveszi, gép szerint látszólag ok, de hangot nem ad. Vagy bénáztam, vagy elszállt a DAC analóg oldala/vonali out rajta, ellenőrzöm majd megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest