Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok! Érdekelne a 4+, de kíváncsi vagyok, ez is úgy működik-e, mint a meglévő fülesem (Haylou GT3): utóbbi, ha lemerül a tok, hiába rakják vissza a füleseket a tokba, továbbra is csatlakoztathatók eszközökhöz, ami ahhoz vezet, hogy idővel szépen visszakapcsolódik az utolsó eszközre, amin ilyenkor lehet keresgélni, hogy miért nincs hang.
Erre is jellemző ez a működés? Remélem nem - a Haylou azért nem ez az árkategória volt -, de hálásan megköszönöm, ha valaki meg tudja erősíteni!
-
Jozsó
tag
A másik ok, amiért vettem, hogy tudjon két eszközhöz csatlakozni. Na, az aztán tényleg full random. 10-ből egyszer csatlakozik mindkét eszközhöz (laptop+teló), de az esetek nagy részében valamelyik eszköznél ki kell kényszeríteni a kapcsolódást, mert magától nem veszi észre.
-
Jozsó
tag
Nálam is megérkezett. Én Earfun air pro 2-ről váltanák. A hangzás jó. Szuper, hogy itt már tudok EQ-t használni, mert egyébként a mély túl van tolva és a közép is eléggé csörömpöl.
Amivel viszont nem tudok megbarátkozni az az, hogy NAGYON LASSAN kapcsolódik a telefonhoz. Az air pro 2-nél ez olyan 3 másodperc. Gyakorlatilag kinyitom a tokot és mire a fülemnél van már kapcsolódott. Itt MINIMUM 6 másodperc, de inkább 20 (!) bár olyan is van, hogy egyáltalán nem kapcsolódik. Ha például kiveszem az egyik fülest és visszacsukom a tokot (ilyen, ha mondjuk bejövő hívásom van) akkor egyáltalán nem kapcsolódik. Ha nyitva hagyom a tokot, akkor van ez a 6-20 másodperc. Illetve random megszakad a zene. És ez nem függ távolságtól vagy kodektől mindegyiknél csinálja. Olyan mintha azt érzékelné, hogy kivettem a fülemből és leáll.
-
TomFace
tag
Egyetértek, vakteszten már nem biztos, hogy tudnék különbséget tenni hangzásban. Ami viszont az első pillanattól idegesít, az a tok kialakítása. Egy kézzel szinte lehetetlen kinyitni, szerintem nehézkesebb a fülesek kivétele/visszarakása, de ami ennél sokkal jobban zavar, hogy nincs visszajelzés a tok töltöttségéről. 20% felett zöld, alatta piros, köszi. Ugyanígy probléma töltésnél, hogyha szeretném minimálisan óvni az akkut, akkor eddig megtehettem a 3 ledes megoldásnál, hogy levettem a töltőről, amikor a harmadik harmadot kezdte tölteni. Most csak 1 piros led fényt kapunk. Simán megcsinálhatták volna legalább azt, hogy akkor ez az egy led rapid módon 1,2, vagy 3-at blinkeljen.
Az már csak hab a tortán, hogy a tok nyitott állapotban nem tud nyugodtan megpihenni a fordított V formájából adódóan, szerintem ez nagyon félrement.
tldrl: 4 pro-ról szerintem nem éri meg a felárat -
atos30
aktív tag
Na, meg is jött!
A Free Pro 3 után a magasak tényleg tisztábban szólnak, de a mély az valahogy jobban tetszik a Pro 3-ban. Vájt fülűek biztos érzik majd a fejlődést, de én, mint botfülű, nem érzem azt az óriási különbséget. Mindkettő jól szól.
Nem érzem, hogy olyan biztonságosan ülne a fülemben, persze ennek más a kialakítása. Utcára/biciklizéshez maradok a Free Pro 3-nál , otthon/iroda meg Air Pro4+. -
Itt egy újabb kód, ha esetleg már nem működnének a fentebbiek: KWGJNNMZDJI3
-
atos30
aktív tag
Csak vettem én is egyet. (úgy néz ki töbször felhasználhatók a kuponkódok).Továbbra sem értem, hogy miért ugyanannyi dollárban és euróban is. Biztos van aki euróban veszi, na azoknak kicsit drágábbra jön ki a végén.(Lehet így próbálják kopenzálni az adott kedvezményeket.)
(PayPal-en keresztül úgy látom egy ezressel többre jön ki, érdemes ellenőrizni az átváltási árfolyamokat revolut / wise /saját bank) -
bzoli71
csendes tag
Várom a tesztet! Nem úgy volt, hogy 2 verzióban érkezik? Az egyiken benne lenen az AI-es fordító? A magyar hivatalos oldalon az van írva, hogy minden eszköz a hivatalos bemutatókkal egyidőben megvásárolható, mert közvetlenül a gyártótól szerzik be... de face oldalukat fél éve nem frissítik, a kérdésre meg válasz nem érkezik.... akkor ez nem is hivatalos oldal (earfun.hu)?
-
TomFace
tag
Én két email címmel is feliratkoztam a kuponra, egyet elhasználtam, a másik szabadon vihető, ha valakit érdekel.
Sajnos nem tudom melyiket használtam végül.
WRLZZYIHJ0ET
GUQNOM1WMZLX -
TomFace
tag
Már nem emlékszek pontosan milyen voltam a 3-at használni, csak az az emlék van meg, hogy miután kicsit belenyúltam az EQ-ba a 4-ben, hogy ez bizony tisztábban szól, jobbak a mélyek. Nem vagyok audiofil, de van az a helyzet, amikor nem kell győzködni magad, hogy az új tényleg jobb. Az már csak hab a tortán, hogy a 4 tokja sokkal kevésbé hajlamos a karcolódásra, a benne lévő ledek jobban láthatóak, így könnyű felismerni, ha pairing módba kapcsol, vagy ha megkezdi a töltést.
-
toronyhaz
aktív tag
Márciusban majd megveszem 69 €-ért. Az úgy is a kedvenc számom
-
atos30
aktív tag
Dollárban is egy 100-as. Az Early Bird 30%-os kuponom meg nem jött meg. A promóciós levelekben egyszer euro, máskor meg dollárban vannak az árak. Van még komunikációs téren hova fejlődniük.
A Free Pro 3 (28 USD!!!!) mellé vettem volna, de szerintem kivárom karácsonyig, hátha lesznek tesztek róla. -
TomFace
tag
Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi 4-gyel, érezhető ugrás volt a 3 után, úgyhogy be is rendeltem ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos nem tudom melyiket használtam végül.