Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
envagyok #81199 üzenetére
A RAM "lathatosaga" a RAM kontrolleren mulik, itt az meg nem a prociban, hanem a chipsetben van. Igy a lap, nem Inteles, mert nFoce van rajta. Noha soha nem hallottam meg arrol, hogy lenne olyan, hogy AMD RAM (max olyat lattam, hogy az SPD-ben vannak AMD specifikus bejegyzesek, mint ahogy sok ramban Intel XMP-hez van bejegyzes), de minden a kontrolleren mulik.
A 965-os chipsetes Intel lapjaimba sose probaltam 4 GB DDR-t, de a P43-as es P45-os lapokban megy a 4 gigas DDR. (a szekreny tetejen van is egy Giga P45 + 2x4 GB + 2x2 GB + X5470 pakk).
Szerk: De probaltam! Eszembejutott, hogy a korabban emlegetett 8600GT-s 2008-as notebookban egy Intel GM965 chipset van, es nekem ebben egy 2GB DDR2 es egy 4GB DDR2 modul van (tehat osszesen 6 GB RAM). Ha a mobil 965-nek megy a 4 GB modul, akkor leteznie kene olyan modulnak, amit a desktop verzio is elfogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest