Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66012 üzenetére
Az nem működik mindenkinél, nincs más opció? De lehet hogy a telefon veszi spam üzenetnek, azt is ellenőrizned kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Jar
tag
válasz nagysandor79 #66012 üzenetére
Nyilván próbáltad app-on és asztali gépen online is.
https://youtu.be/UL7yJtYR_kw?si=5II7Zro1GjkXewT3
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66018 üzenetére
Szerintem nem, de nekem gyanús ez a telefonos azonosítás, mert én mostanában ilyenre nem emlékszem.
Ezen a linken próbálj belépni böngészővel, de előtte töröld az Ali... kezdetű sütiket és a böngésző gyorsítótárat, majd újra indítva a böngészőt.
-
Jar
tag
válasz nagysandor79 #66018 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez a probléma, sőt. Mindent ki kell próbálni. Részemről a segíteni akarás megvan, tudás meg nincs, ezért ötletelek.
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66033 üzenetére
Nem fogod megkapni mert legfeljebb a 0036 országkódra jönne, nem a 36-ra és nem lehet a +36 sem.
A rendszer ajánlja fel a telefonszámot? Ha igen akkor milyen formában?
Tel: 0036 20 5306301 a jó.( Az ország kód és szolgáltatói kód közt nincs szóköz)[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66035 üzenetére
Az nem jó, Kínából nem megy a +36. A 0036 ország kóddal kell indítani a hívást.
-
yubyba
friss újonc
válasz nagysandor79 #66167 üzenetére
Köszönöm a választ.
Azért az elgondolkodtató, hogy miért ennyire instabil a rendszerük és fizetés után miért lettek hirtelen ilyen bizalmatlanok.
Érdekes, hogy varázsütésre megoldódott minden, mire a közösségi elérést preferálta(d). Nos én ez utóbbival nem valószínű hogy élek, sőt ezek után meggondolom, hogy mennyire erőltetem a dolgot.
Telefonszámot adott/adtál meg a regisztráció során vagy csak a rendelés folyamán? -
yubyba
friss újonc
válasz nagysandor79 #66167 üzenetére
Köszönöm V/.
Elnézést, ez eredetileg a 66168-as hozzászólásra ment volna.
Jogos, meg kellett volna adnom. Nem tudatos döntés volt, valószínűleg csak időhiány, ill. kapkodás.
Ezek szerint, ha egy másik e-mail címmel regisztrálok, az elfogadható, nem szabálytalan.
Rendben, az megoldás lehet.
Alis e-mail címet tudna esetleg valaki, hogy kinek lehetne a kérésemet, problémámat továbbítani? Utolsó esélyként megmenteni a jelenlegi fiókot.
Egyébként milyen devizában érdemes rendelést leadni? HUF is van, ha jól emlékszem, de gondolom kedvezőtlen(ebb).[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66398 üzenetére
A postai azonosítósat a Magyar Posta, ahogy látod a szövegnél, általában 1 héten belül a dátumától: 2023-04-19 08:57 The item is ready for shipment PostNL International. Ha nem R vagy C betűvel kezdődik csak akkor lesz értesítés ha 24 mm-nél vastagabb és be kell érte menni a postára.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66405 üzenetére
Általában, de ezt csak akkor vinnék ki ha 24 mm-nél vékonyabb, így majd kapsz értesítő, érdemes figyelni a Posta nyomkövetőjét.
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66628 üzenetére
Igen, a tranzit országból elindult.
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66663 üzenetére
A link nem visz sehova és ha nincs nyomkövetési azonosító az sms-ben akkor a nem Posta küldte.
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66670 üzenetére
Az ilyen mindig kamu, nekem is szokott jönni és teszem tiltó listára a számot.
-
Debilon
addikt
válasz nagysandor79 #66764 üzenetére
mindig van ilyen bejegyzés
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66786 üzenetére
Ez a 4400 Ft mit tartalmaz? Áfa és kezelési díj, csak az áfa vagy csak a kezelési díj?
Mennyi is volt az értéke? Levonta az AliExpress az áfát? Csak az áfa kérhető vissza az Alitól, amit ők szedtek be. -
Topikgazda
válasz nagysandor79 #66796 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy mivel meghaladja a vámmentes 64000 Ft-ot teljes vámolás ami díja 4000 Ft, ekkor az áfát is beszedni kell ami 18000 Ft. Ha az Aliexpress a Prince adjustment tétellel nem sztornózta a kiírt áfát akkor ezt a 3830 Ft-ot visszakérheted az AliExpresstől (én nem foglalkoznák ezzel ilyen körülmények esetén), de ha nettó árat fizettél akkor nincs mit visszakérni.
Egy dolog hogy Hollandiából jött az ottaniak azt adták meg az MP-nek hogy tranzit ország voltak ezért lett vámolva az eladó által megadott "kedvezményes" értékkel.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #69407 üzenetére
Kínai márkák esetén nem feltétlenül van szoftvertámogatás, sokszor nem várható Android frissítés. Bár nyilván többet tudnék mondani, ha tudnám a gyártót és a típust, és hogy hányas Android van rajta most.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Topikgazda
Ahogy cidalain is írja sokkal előrébb vagyunk ha megadod hogy miről van szó, ha friss vásárlás akkor meg a termék linket megosztva nem általánosságban válaszolunk, hanem esetleg tudunk konkrét segítséget adni.
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #69412 üzenetére
Körbenézek, kérek egy kis türelmet, de van amikor valami később települt rendszert érintő alkalmazás miatt hasal el. Nem ez fajta telefon, de amíg nem lett a nyelv kínaira visszaállítva a magyarról, a frissítés mindenféle marhaságot csinált, állandóan elhasalt.
-
jojoando
senior tag
Nekem Xiami Black shark 4 telóm van, nem piskóta telcsi, aztán frissítés 2021-től semmi, talán egyet kapott összesen reklamáció semmi, ez van
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #69412 üzenetére
Ha ilyen kis méretű a frissítés akkor csak valamelyik kisebb részét frissíti a 13-as Androidnak, ki kellene deríteni hogy pontosan mit is frissít. Ha ezek elhasalnak akkor memória, tárterület ellenőrzése, tisztítása, telefon újraindítás lenne célszerű a frissítés indítása előtt.
Előfordulhat hogy a biztonsági beállítás nem megfelelő és ezért nem tudja végigvinni, a jogosultsági témát is meg kellene nézni. Bekavar valami új rendszer app, vagy ennél is lehet hogy a magyar helyett angol nyelv kellene.
Ezeknél a telefonoknál a firmware frissítés mindig a gyári alaphelyzetre állítással kezdődik, ekkor minden használatbavétel utáni okosítás eltűnik ezért gondolom azt hogy lehet egy újabb alkalmazás ami blokkolja. És valamiért minimum 30%-os akksi töltöttséget írnak a gyáriak, persze én teljesen feltöltött telefonon csinálnám, de ők tudják. -
Debilon
addikt
válasz nagysandor79 #70188 üzenetére
a kézbesítés napján jön még egy levél, abban lehet más címet/automatát megadni
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #70357 üzenetére
Nem változott semmi, már előtte indul, most 8-án kuponok kedvezmények, kosárba pakolod és majd 11.11-én akciós áron fizeted, 3 napon keresztül megy a buli, minden téma látható a témaspecifikus (11.11) hirdetéseknél
Sokak szerint csak kamu a kedvezmény, mert hogy felemelik előtte és abból adnak 50-70% kedvezményt, ha ez igaz is lenne akkor is legalább 30%-al olcsóbban vásárolhatsz minimum. Persze azt sokan figyelmen kívül hagyják hogy mondjuk a szeptemberben a vámárfolyam USD az 354,27 Ft volt, most viszont 362,2 Ft lesz novemberben és nem tudni a piaci árfolyam változást, de jelen gazdasági körülmények közt nem fog javulni, szerintem.
Amiket és akiktől én szoktam vásárolni azok nem trükköznek ilyennel. -
Debilon
addikt
válasz nagysandor79 #70446 üzenetére
Akkor tudod megtenni, abból az emailbol amit a kézbesítés napján kapsz
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #70578 üzenetére
Valahogy így gondolnám:
.......mint pl a mellékelt óra esetén, ez tényleg valós?vagy kamu?.......
Ilyenkor érdemes megnézni ha vannak értékelések és akkor kiderülnek hogy milyen gondok lehetnek. Itt nyelvi probléma merült fel, iránytű van, de GPS vagy Bluetooth-on kívül más hálózat nincs, a RAM méret is eltérő a képen és a leírásban, az akksi meg gyenge. Szerintem ez nem lesz a te órád.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz nagysandor79 #70896 üzenetére
Szinte biztosan arra fog átváltani (ha nem kétforintos valamiről van szó).
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #70896 üzenetére
Nem, csak akkor lesz az vagy MPL ha benne van 13-15 napos kézbesítéses promócióban és Aliexpress Selection Standard a szállítási mód, majd a logisztikai központban fog átváltani.
Így valahogy látod a Track order-nél, az alsó áthúzott azonosítós volt az első bejegyzés és látod hogy egyezik a módja.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #70900 üzenetére
Összefoglaló 2. pont ad támpontot, de ha az MPL kézbesíti az még jó neked.
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #72550 üzenetére
Nem egészen úgy lesz, mert van a DHL Express ami a futár és van a normál DHL ami posta, ha postai nyomkövetési azonosítód van akkor azt a Posta kézbesíti. Ez így látatlanban is posta lesz. Azért is szoktam kérni a Tudnivalóknál említve az azonosítót mert akkor csak annyit írtam volna hogy a Magyar Posta kézbesíti
[ Szerkesztve ]
-
Jar
tag
válasz nagysandor79 #72550 üzenetére
Nekem már hozott DHL-es csomagot a MP is, de DHL is.
-
dzf007
senior tag
válasz nagysandor79 #73048 üzenetére
Nekem is van most ilyen, 3 csomag külön, de kettőnél csak LP.. szám, kibontva már 158-as EO-s, de nem csomagolták egybe bár ugyanaz az EO szám ..Choice-os
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #73048 üzenetére
A kinti logisztikai központ és azért a vásárlási tételnél lehet látni az összevonását
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #75610 üzenetére
Nálam működik, de volt egy app frissítés.
-
yogibear
addikt
válasz nagysandor79 #75894 üzenetére
Vedd attól ahol látod a méreteket is...
[link] itt pl oda van írva... de általában odaírják...
[link]
Az "asian size"-ra azt szokták írni néha hogy az európai az 2 számmal nagyobb kell legyen... vagyis ha az Asian size-XL - akkor az európai az xxxl legyen... de hogy ez mennyire helytálló nálad a te méretedben, azt neked kell tudni...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
nfsu17
veterán
válasz nagysandor79 #76581 üzenetére
ilyenkor lehet tenni valamit?
Igen.
El kell fogadni, hogy ennyiért nincs használható szemüveg.
Nem mellesleg a saját szemed kínzod azzal (mondjuk mindenki azt csinál a sajátjával amit akar), hogy elhiteted vele, hogy sötét van (mondjuk valóban az), cserébe kitágul a pupillád (mert hogy sötét van), aztán az összes szemet károsító ilyen olyan sugárzás meg szépen kinyírja a szemed.
[link] -
jjeahh
nagyúr
Én is így jártam a Merry's szemüveggel. Maradok a bevált 20/20, Veithdia, Barcur, de főleg Kingseven szemüvegeknél. Bringára meg NRC (másolat). Kingsevent gyakran pick3and save akcióban is lehet kapni és eddig amit tőlük vettem, nem csak ár/érték arányban volt nagyon jó, hanem a "márkás" napszemüvegeimhez képest is.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jojoando
senior tag
Miért ennyi az ára szerinted? Ha rendelek szemüveget, mert sokat szoktam ha szükséges, hogy az oldal mechanika +15%-t még kihajlik , fém, lehetőleg vastag műanyag a lencse és nem zárt. [link] Ilyet szoktam rendelni és bírja a strapát illetve a napi több tisztítást is ha szükséges. Nem a legjobb de tartós.
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz nagysandor79 #77637 üzenetére
kézbesítés napon reggel ami jön email, akkor tudsz megadni automatát, vagy másik kézbesítési címet (feltéve, hogy az EO jogosult abba bármit elhelyezni)
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #77637 üzenetére
Ahogy Debilon is írta a kézbesítési napon lehet a rugalmas kézbesítésnél választani, ha nálatok is lehetséges
Sorrend
majd a fenti kép
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #77933 üzenetére
Igen van és automatára is átrakható ha olyan méretű hogy valamelyik rekeszbe belefér.
Mi a hamis? Az a termék amelyet a gyártó valamilyen apró hiba miatt olcsóbban elpasszol még nem lesz hamis, csak csökkentett értékű. Vagy mihez viszonyítod, mert az árak lehet hogy nálunk magasabbak az indokoltnál. Az eredeti a magyar boltban 50K, az eredeti külföldi boltban 30K pedig azonos a két termék. Sokan tudnánk sok példát hozni. De persze van valóban kamu dolog is, de ez a hamis vagy nem hamis nem igazán értelmezhető dolog, ha hamisnak gondolod akkor ne vedd meg.
Hivatalosan nem adhatnak el hamisítványt itt sem. -
dredjudge84
őstag
válasz nagysandor79 #77941 üzenetére
Erről van egy jó kis videó. A póló nyomtalanul jön be, és a piacon megmondod milyen márkát kérsz, és egy bódéval arrébb rányomják. Ha érdekel Szecso videó navos lettem részeket nézd meg, ott láttam.
-
Topikgazda
válasz nagysandor79 #77941 üzenetére
Ezek 150 € alatt lényegében elektronikus vámolásúak, nem igazán nézi a vám részéről senki, persze kokain, atombomba az azért nem érkezhet, de ezt a szállítmányozóknak figyelniük kell. A konténer amiben a csomagok vannak ellenőrzésre kerülnek vámjogilag valamilyen módszerrel hogy tiltott dolog ne legyen benne és ezt a kiviteli vámszerveknek is ellenőrizni kell valahogy. Ki és be vámolás van. Ha a ki vámolás szabályszerű akkor a fogadó helyen lehet egyszerűbb a behozatali.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer PC! I5 6500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- TUF F17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest