Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
V/ jól írta, nem a 23-as postát hívtam, hanem a Nemzetközi Posta Kicserélő Központot!
A 23-as posta, kicsi, helyi fiók.[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-
Andralin
aktív tag
Hálásan köszönöm a tippet!
Eddig Chrome alatt próbálkoztam és ott nem működött az ügyfélkapus hitelesítés, mindenféle üzenet nélkül csak visszadobott a főoldalra. De javaslatodra megpróbáltam Firefox alatt is és így már sikeres lett, hitelesítve vagyok!
A következő vámkezeléses esetben megpróbálom majd akkor ezt az online felületet.Még egy kérdésem lenne. Mostanában nem volt vámon megfogott csomagom. Régebben mindig működött az összefoglalóban leírt módszer a 37 euró alatti csomagokra, hogy ne számoljanak fel semmit. Ez a dolog még most is működik, július 1-ig nincs változás ezen a téren? A most elkapott csomagjaim 35 euró értékűek.
-
Topikgazda
válasz Andralin #50304 üzenetére
Nincs változás, csak annyi hogy vámosok programja eleve ezzel is számol, én azért biztonság kedvéért még mindig csatolom azt a mini kérelmet amit az Összefoglalóban is írok. Mert a postások adják meg az adatokat és nehogy új dolgozó legyen
Június 30-ig 37,93 €-ig, 46,33 USD-ig -
internetezoo
senior tag
Úgy néz ki, hogy csak KAÜ-vel lehet az E-Vámügyintézést használni. Három böngészőben se vette be a sima regisztrációs logint (nem Facebook, nem Google)
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A Nillkin cégnek van saját store-ja Aliexpressen? Kerestem, van több Nillkin sotre. Nem tudom eldönteni, melyik az igazi.
1. NILLKIN Official-Flagship Store; 2. NILLKIN Oversea Store; 3. NILLKIN OUTLETS Store; 4. NILLKIN Global Store; 5. NILLKIN MeiQi Store.
Nekem az 1. és az 5. store oldala nem töltődik be.
Szeretnék biztos lenni, eredetit veszek. Azt mondják Nillkin a legjobb screen protector. Nem csak a kijelzőt védi, hanem robbanás esetén a usert is. Első a biztonság. A hátlapi kamerát védő telefontokjuk is szimpatikus.Ahhoz képest, hogy világcég, nekem furcsa a netes megjelenése. Van két oldaluk, http://nillkin.org és http://global.nillkin.com . Egyik se https, 2021-ben.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Rainman05
tag
Üdv! Apr 27 rendeltem Lengyel raktárból (elvileg) de DPD nél semmi hír róla hogy szállítás alatt lenne és rendeléskor írtam neki hogy csak akkor küldje ha europán belül küldi el! Ezt a követési számot kaptam 16408043598984 Az eladó annyit mond csak hogy a rendelés szállítás alatt van semmi mást. Lehet valami gebasz van?
[ Szerkesztve ]
-
Manus4
tag
Kedvenc RE---CN-em másfél hónap után törölve lett..............még jó h ajándék lett volna.Hagynátok lejárni, vagy megint írjak az eladónak??
[link] -
Rainman05
tag
Köszi! Dear buyer, We are sorry that we do not have a new tracking code yet. But your package is already in transit. please wait patiently. Thank you very much for your kindness and support. /Dear buyer, Please don't worry. Your package is still in normal transit. Please wait patiently for receipt. Ezeket írta kérdéseimre csak.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz djsunstealer #50302 üzenetére
Na ez az, nekem se velük van gondom folyamatosan, hanem a Nemzetközi Posta Kicserélő Központtal. már 2 olyan csomagom volt, ami addig követhető, és soha nem érkezett meg. A Török u-ba már meg sem jött, nem hogy házhoz.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
PitLee
őstag
Amit én rendeltem nem olyan rég lengyel raktárból az így nézett ki.
linkEzen a csomagon volt a sender a
Chin Yun Hu
BP Városkapu u. 12, ez a DPD székhelye is.Valami érdekes keperáció lehet ez.
Lengyelből rendeltem, de Shenzhenből küldték repcsivel, majd levámolták gondolom lengyelben, majd átküldték BP-re és onnan Tbányára majd hozzám. -
laleeee
őstag
Kétszer is elküldtem egy dispute döntés elleni fellebbezést, de b'tak válaszolni. Ezzel elintézi az AliExpress a dolgot, vagy én csináltam rosszul valamit ?
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
az alábbi esetben mit érdemes "tenni"?
" 14 Már 2021 10:35 Hungary, Arrived at destination country airport"Természetesen a csomagot azóta nem kézbesítették.
-
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Levelezek a Heimvision Official Store-al, HMDC3MQ kamarához kellene Solarpanel. Kérdeztem tőle, van-e lengyel raktáron mert én csak a franciát látom, ha igaz. Válaszolt: Hi dear friend, sure, we have the solar panel in the Polish warehouse, you can order it directly!
Tényleg? [kép] Lehet én bénázom? -
Topikgazda
válasz djsunstealer #50331 üzenetére
Néha hibás a mobil app, nézd meg böngészős oldalon.
-
Topikgazda
válasz djsunstealer #50333 üzenetére
Komplett van lengyelben, a lengyelnek is is ugyanannyi lehet az ára mint a franciánál és ott is 7 napos kézbesítést írnak.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz shortcutme #50335 üzenetére
Ja volt, Kínából jött 50 valahány nap, kérdezz rá fizetés előtt. Gondolhatod hogy a 9-55 nap egy kicsit sántít. Akármivel küldené 1-3 nap.
És nem volt okosítva.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz djsunstealer #50339 üzenetére
Komplett van lengyelben- az lenne amikor kamerát napelemmel együtt kéred, szerintem erre gondoltak a válaszukban, hogy van.
Nem tettem pontot és nem nagy betűvel folytattam, ezért nem volt egyértelmű, bocsi.
Az lett volna a lényeg, hogy szerintem a franciát is megveheted.[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
Mondjuk a 9900-mAh-t se hiszem el feltétlenül, vagy már itt tart a technika?
Jester
-
userM
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék: április 30-án rendeltem Aliexpressen egy fülhallgatót (~32USD), amire május 14-én shipment cancelled státuszt kaptam.Az eladóra ráírtam, hogy tud-e infóval szolgálni a termékkel, szállítással kapcsolatosan, de semmit nem reagált (kb. 5-6 napja), a boltjából már nem elérhető a termék.
A rendelés adatai mellett az alábbi emlékeztető áll, ezek alapján dispute-ot csak július 21 után indíthatok? vagy már most is elindíthatom a folyamatot? Egyáltalán mit érdemes disputeba beleírni azon kívül, hogy az eladó nem reagál, a csomag nyomkövetése meg törölt?
Reminder:
Your order should arrive within 19-27 Days, Factors such as delayed logistics and customs clearings may have an impact on the delivery time.
1. If your order does not arrive on 2021-07-21, you can apply for a refund by opening a dispute.
Due to International Labour Day, many of our sellers will be on holiday from May 01-May 05 (PT). During that time, order processing time may be delayed about 5 days. -
veze
őstag
válasz Jester01 #50342 üzenetére
kamu..
egyszer kimértem liitokala töltövel ilyen egy- két dolláros 5000mAh es 18650-est, kb 600mAh volt
Írtam az eladónak , azonnal visszatérítette az egészet .
Egyébként valahol korábban olvastam hogy ennek a technoligiának ebben a formában (1860) ugy 3000mAh körül van a vége. több nem lehet. ha ilyen 4-5 6ezer van rárva az már biztosan nem igaz
Később aztán találtam olyan forrást ami bugyirózsaszín samsungokat árult, 2800mAh névleges kapacitással.. és ha azt kimértem akkor az 2780 volt.. egy ilyet tettem a meghalt nicd akkus kézi csavarbehajtóba rúdba , heti rendszerességgel használom és kb 3 havonta kell talán tölteni
(annyira rászoktam már hogy ha egy csavart 3 fordulatnál több forgatással lehet kihajtani vagy be, akkor már nem tekergetem kézzel.. -
azbest
félisten
Nem is kevésféle, random lamp szóra rákeresve, magyar származási helyet választva már többféle store-t is felsorol. Régen egy sem volt. Zive store, trump store. Nem túl acélos értékelésűek
Amúgy nem lehetetlen. Többen tapasztaltuk már a fórumról, hogy cseh raktáras rendelést magyarországon adott fel kínai nevű ember budapesten dpd-vel. Ettől függetlenül lehet, hogy előbb máshonnan átszállítják, de ha végül már országon belüli küldeményként adják fel, akkor nincs vámkezelés.
Más kérdés, hogy a példa akku kapacitása kamu és valami drop shipping store a neve is.
[ Szerkesztve ]
-
lacoka55
aktív tag
Szia
ez a kapacitás hülyeség nem valós ilyet nem szabad megvenni fizikailag sem fér bele
gyakorlatilag reális 2500-3500 mAh lehet ha ettől nagyobb akkor növelni kellene az akku méretét a kapacitást meg lehet becsülni a súlya alapján is 2500 mAh 45-48 gram
figyelembe kell venni hogy mire használod vannak akkuk pl laptop ezeknek max 3-4 A a terhelhetőségük míg a fúrógépekben használhatóknál 20-30 A bírnak
a feszültségük 2.5- 3 V minimum ez alatt tönkre mennek 4.2V max ez fölött kigyulladhat -
azbest
félisten
Magyarországon lett feladva. Én láttam a küldeményt és az adatait. Nem nemzetközi küldemény volt. Akár készletről, akár valamilyen általam nem látható módon behozták az országba, majd BP-en feladták. Azóta legalább két másik ilyen esetről olvastam.
Utólag láttam, hogy az alis követési azonostó eleve a magyar dpd-s azonosító volt. Volt már korábban más eu országból érkező dpd küldeményem, annál látszott természtesen a nemzetközi útvonal.
[ Szerkesztve ]
-
Jani90
csendes tag
Hali!
Rendeltem egy vezérlő elektronikát, ami sajnos hibás volt, írtam az eladónak aki kért videót amit el is küldtem, ezután pár nap múlva ráírtam, hogy megkapta-e erre azt írta, hogy nem elküldte újra a mail címét, hogy erre küldjem újra. Megint pár nap semmi válasz, megint írtam a válasz ugyan az, nem kapta meg, küldjem újra. Most már rájöttem,hogy arra ment ki a dolog, hogy leteljen a vita indítási idő. Azóta nem is válaszol. Az lenne a kérdésem, ha rendelek tőle még egyet, akkor behajthatom rajta az előzőt, vagy így már felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest