Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:29:55

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50151) Manus4 válasza ferenck (#50146) üzenetére


Manus4
tag

Nekem postaládába dobják be mindig, valszeg posta függő.

(#50152) V/ válasza Manus4 (#50150) üzenetére


V/
Topikgazda

Az UA-UZ kezdetű küldemények beérkezése esetlegesen látható a nyomkövetésben, de ezeket nyilvántartásba vétel nélkül kezeljük és az életútjáról sem rendelkezünk információval.

(#50153) Manus4 válasza V/ (#50152) üzenetére


Manus4
tag

Értem, így is kezelem, de viszonyításnak jó szerintem. Tegnap vki kérdezte azért írtam be h megkaptam.

[ Szerkesztve ]

(#50154) Flashget válasza V/ (#50149) üzenetére


Flashget
félisten

:R

Realme GT Master Edition

(#50155) C. Vieri válasza V/ (#50147) üzenetére


C. Vieri
tag

Nekem ez full random szinte, tegnap is mentem postára és egy full kicsi küldeményt nem hoztak ki, múltkor meg egy jóval nagyobb miatt csengetett postás, mert nem fért be a postaládába. Vagy mikor 1 hét eltéréssel jött kétszer tök ugyanaz (vám miatt rendeltem külön :) ), egyiket kihozta, másikért be kellett menni. Nem egészen értem ezt. :D

(#50156) V/ válasza C. Vieri (#50155) üzenetére


V/
Topikgazda

Van ahol rugalmasan áll hozzá a kézbesítő részleg és van ahol fafejűek.
Pl. amit a kézbesítő megír értesítőt mert nem tudja átadnai annál természetes hogy majd visszaviszi a küldeméynt és ezért csak másnaptól vehető át, a,ómit bent írnak meg paírosta és kihizza a kézbesítő az értesítőt azt aznap át lehet venni. De azt amit délelőtt megírnak (az előbb említetti kézi értesítők után) elektronikus (sms vagy e-mail) értesítőt azt viszont másnak hajnalban küldik ki: Szerinted épeszű volt aki így kigondolta? Összeállítja az e-mail-t , az sms-tm akkor miért nem lehet elküldeni azonnal?

[ Szerkesztve ]

(#50157) Feri 59


Feri 59
csendes tag

Sziasztok!
Ma visszautalták a pénzt mivel nem érkezett meg időben a kamera.
Közben mégis úgy tünik pár nap múlva megjön,ilyenkor mi a teendő?
Átveszem és valahogy kifizetem újra, vagy át se veszem és menjen vissza.
Ha átveszem akkor fizethetem a postaköltséget.
köszönöm

(#50158) V/ válasza Feri 59 (#50157) üzenetére


V/
Topikgazda

Ki szoktuk fizetni újból, a visszaküldésnek nincs értelme, az át nem vételnek sincs.
Átveszed és írsz az eladónak hogy megjött és szeretnéd lerendezni az árát, aztán majd ahogy javasolja a rendezését.

[ Szerkesztve ]

(#50159) KRoli92


KRoli92
tag

Sziasztok!

Rendeltem 2db ps3 kontrollert május 6-án. Elég sokára jelölte az eladó feladottnak, rá is raktam még neki 3 napot, de azóta mindenhol annyit látok csak, Packed for picking-up. Kb 7 nap telt el mióta feladottnak jelölte. China Post Registered Air Maillal jön. Másik eladótól is rendeltem pár nappal később Aliexpress Standard Shippinggel, LT....NL nyomkövetőt kaptam, azt már Aliexpress úgy érzékeli hogy megérkezett az országban. Mennyire normális ez, hogy ennyi idő után semmi infó? Megbízható az eladó, rengeteg értékeléssel. De már írtam neki, azt írja 5-10 nap után lesz infó. Ennyire lassú lenne most a China Post? 27% áfát jó lenne elkerülni,nem is a pénz miatt, mert szerintem kb ezer forint körül lenne erre a 4 ezer Ft-os tételre, hanem a procedúra miatt, fogalmam sincs hogyan fog ez működni. Csak ezért idegesít. 10 nap után ha semmi, nyithatok disputet, visszaadják az árát? Ha esetleg dispute közben indulna meg, zárhatom, és ha később gond van, újra lehet nyitni?

[ Szerkesztve ]

(#50160) V/ válasza KRoli92 (#50159) üzenetére


V/
Topikgazda

A szállított állapot napjától számolt 11. nap lehet dispute-t nyitni, de a kérdés az hogy milyen okkal? Az Összefoglalóban lévő leírásban láthatsz indokokat.
Minden szállítás lassú, ami nem a drága futáros. A szállítási védelmi idő számít ha az neked 75 nap akkor 5-10 nap múlva lép tovább a most látott állapotról annak nem igazán van jelentősége. Persze gondolom nem egy U kezdetű lenne ez a China Post Registered Air Mail.
Az LT....NL esetén a Hollandiába (Belgiumba) történő megérkezéshez is ugyanazon szöveg van írva, mint amikor ténylegesen Magyarországra ér, két indulás és két érkezés van ezeknél.

[ Szerkesztve ]

(#50161) KRoli92 válasza V/ (#50160) üzenetére


KRoli92
tag

Értem. Köszönöm a válaszod. Várok, hátha megindul. RV....CN. Kb 1300 Ft volt a szállítás. Ha U-s lenne, az miben különbözne? De akkor ez valószínűleg már úton van, csak még nem frissült? Csak az a furcsa, a többi csomagnál álltalában mindig látom 1-2 napon belül, mondjuk a legtöbb nem regisztált amit rendelek, de sok még a nevemet is kiírja, pl parcelsapp-on.

(#50162) C. Vieri válasza V/ (#50156) üzenetére


C. Vieri
tag

Tudom, hogy postája válogatja, de ez mind ugyanott történik meg. :D

(#50163) Redneck


Redneck
veterán

Az első elkallódott csomagom miatt, visszakaptam a pénzem. A második dispute 19 óra múlva jár le. A harmadik csomag ideje, kérésemre ki lett tolva, de bonyolultabb a kelleténél.

Az eladó két rendelést rakott egy csomagba. A drágább tranzakció számlálója 6 óra múlva lejár, az olcsóbbé 5 nappal kitolódott. Hiába írtam neki, hogy a másikat is hosszabbítsa meg, nem tette. Mielőtt letelne az 5 nap, a biztonság kedvéért, rá fogok nyomni a disputera.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#50164) V/ válasza Redneck (#50163) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha letelik az 5 nap onnan indul a 15 nap a dispute-ra, előtte indítani mi lenne a hasznossága? Az első esetén az a 6. napja lesz, szóval ha másodikat indítod az pl. az 5. napon akkor még csak 11-nél tartanál, de adnál esélyt hogy még befusson.

[ Szerkesztve ]

(#50165) V/


V/
Topikgazda

Valami csak nem korrekt a postánál, május 22-től módosítják az ÁSZF-t, egy apróság szemet szúrt mert semmi értelme.
Ez volt:
5) Könyvelt küldemény az a postai küldemény, amelynek felvételét a Posta írásban, vagy más
bizonyítható módon elismeri és kézbesítését a jogosult átvevővel.....
Ez az új:
5) Könyvelt küldemény az a postai küldemény, amelynek felvételét a Posta írásban, vagy más
bizonyítható módon a feladó irányában elismeri és kézbesítését a jogosult átvevővel ......

Eddig is a feladónak adtak igazolást (feladóvevény) arról hogy könyvelt, nem a címzettnek.

(#50166) cof válasza V/ (#50165) üzenetére


cof
veterán

Mondjuk nálunk már odáig süllyedtek, hogy a R-es küldeményt sem hozzák ki, és nem csak az én körzetemben.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#50167) V/ válasza cof (#50166) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem értik a lényeget. Az hogy könyvelt küldeményt küldünk (itt az drága is) vagy kapunk azoknál az a szolgáltatás ki van fizetve hogy címen kézbesítsék. Ha nem ezt nem teszik meg az szerződésszegés, a kifizetett pénzek lenyúlása mert nem teljesítik, egy "csúnya" magyar szó van rá: lopás.
Az hogy ez nekik természetes az szégyenteljes dolog, minősíthetetlen hozzáállás és semmi lehetőségünk kényszeríteni rá őket, mert akkor azt vesszük észre hogy felénk nem hogy a madár, még a postás sem jár, mert nem kapunk küldeményeket.
Sajnos ott tart a dolog, hogy nem a csak a kézbesítő a bosszúálló, hanem az akinek ki kell vizsgálni az ügyet. Ez sem kitaláció, sajnos tények, többes szám is helyes.
Próbáltam korrekt módon viszonyulni hozzájuk, de már lehetetlen.

[ Szerkesztve ]

(#50168) Redneck válasza V/ (#50164) üzenetére


Redneck
veterán

Bocs, benéztem, valamiért az volt bennem, hogy ha lejár a számláló 5 napig indíthatok disputeot. Mivel a másik vásárlásé 5 nappal később jár le, féltem, hogy csak annak az árát kaphatom vissza.

Leginkább reménykedek, hogy megérkezik. :K

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#50169) Smeló válasza V/ (#50167) üzenetére


Smeló
tag

Elmesélek egy történetet. Még január elején történt. Rendeltem egy bicajos váztáskát at Aliról. Látam, hogy adott napon viszi ki a postás. És a döbbenet, amikor a saját nyomkövető alkalmazásuk is bepittyenti: sikeresen kézbesítve. (Egész héten nem vagyok otthon, senki a címemen más, aki átvegye.) A rendelt termék meg a fizikai valóságában (no még annál is kisebbre összecsomagoltan is) teljes képtelenség, hogy beférjen a szabvány levélszekrénybe ( 10 l-es vastag, esőálló táskáról van szó). Telefon a csoportvezetőnek, amikor közli: kivizsgálja az esetet, és visszahív. Később telefonos beszélgetés: megállapítást nyert, hogy a csomag a levélszekrénybe kézbesítve lett szerinte. Kérdezem, erről esetleg fotó készült-e, mert nem tudom elhinni, mert eleve valótlan. Erre ő: igen. Perszer este megkértem párom, nézze meg, ott van-e, a csomag a levélszekrénybe. Természetsen nem volt semmi. Néhány nap múlva berongyolok a postára, ahol megmutatták a készült fotót: egy teljesen más méretű nagyméretű borítékra emlékeztető csomag, aminek sarka kilóg a levlélszerényemből. Szerintük, mivel kilógott, azt vki időközben (délután és este között) kilopta. Szerintem meg betettek egy kamu csomagot a fotó kedvéért, amikor látták, hogy gubanc van, védvén a mundér becsületét, amit sztem is szép dolog védeni, de nem minden határon túl. A kézbesítőt lecserélték az eset után, ill. hogy mi történt még vele, azt nem tudom. Rendre tűnnek el küldeményeim. A fenti eset után nem tudok nem arra gondolni, hogy nem a postás által. (esetleg az általam okozott kellemetlenség, és sérelem miatt). Az eset ledokumentáltan megvan teljes valójában.

[ Szerkesztve ]

(#50170) kicsiPistike válasza V/ (#50086) üzenetére


kicsiPistike
tag

Bementem a csomag kiadásos postára. A lényeg: nagy nehezen előkerült, az egyik postáról átküldték a másikra, de nem könyvelték le és nem is értesítettek.
Szóval igazad volt és köszönöm mégegyszer és másoknak is tanácsolom, tegyen így hasonló helyzetben.

(#50171) draco31


draco31
veterán

Ez valós lenne?

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#50172) kicsiPistike válasza draco31 (#50171) üzenetére


kicsiPistike
tag

Nekem túl szépen hangzik.

(#50173) veze válasza draco31 (#50171) üzenetére


veze
őstag

(via AliExpress Standard ShippingEstimated Delivery Time:19-27 Days)
Mostanában már csak ezt a módot választottam mert az a tapasztalatom hogy jocskán felgyorsultak az igy feladott küldemények és rendre megérkeznek a küldemények kb 20 napon belül. Abban nem vagyok biztos hogy ez a mód megegyezik e azzal, amit a cikk emlit, de ezek most felgyorsultak eléggé.
Ma három különböző május 08-án rendelt küldemény érkezett meg és a majus 01 majus 03 közöttiek is érkeztek már mult pénteken több darab
Nekem a tapasztalataim ugy egy hónapra visszamenőleg értve az hogy ez a szállítási mód jócskán felgyorsult. Az így feladott csomagok nekem mind LTxxxxxNL sorszámuak
Tény hogy ezek nem free shipping kategoria, eladótól ( és terméktől) függöen 3- 8 ( vagy több) dollár a szállítási dij

[ Szerkesztve ]

(#50174) V/ válasza draco31 (#50171) üzenetére


V/
Topikgazda

Már írtam ez nem a mi vámolásos dolgunk, az hogy ők a szállító konténereket hamarabb beléptetik Magyarországra az nem befolyásol nálunk semmit, egyébként is ritka volt hogy 2 napba telt volna.
Az hogy a légi szállítás beindult nem csak hetente egy járat van az gyorsíthat a helyzeten, mondjuk 1 hetet csökken, de még mindig drágább mint a vasúti vagy tengeri szállítás, pont a léginek ment fel az ára háromszorosára nem minden logisztikai cégnek éri meg.

(#50175) V/ válasza veze (#50173) üzenetére


V/
Topikgazda

Jó neked, én csak lassulást érzékelek mind kint, mind itthon.

(#50176) Flashget válasza V/ (#50167) üzenetére


Flashget
félisten

Ez megérne egy 30 perces riport műsort nem állami tévén.

Realme GT Master Edition

(#50177) Flashget válasza draco31 (#50171) üzenetére


Flashget
félisten

Már volt téma.
#50117

Realme GT Master Edition

(#50178) PitLee


PitLee
őstag

A DPD-hozza a csomagom lengyelből, ma kaptam az SMS-t, hogy a mai napon átvették a csomagot a feladótól és a nyomkövetés, átütemezés elérhető a oldalukon, amihez adtak egy betűkből álló kódot és egy pin számsort.

A láma kérdés, hogy ezeket hova kell beírni itt ? (több variációba próbáltam de semmi)
https://netcsomagom.dpd.hu/login

Ami számomra még érdekes, hogy bár SMS-ben azt írják most vették át, a nyomkövetési szám szerint meg már BP-en van.
Kép link

(#50179) V/ válasza PitLee (#50178) üzenetére


V/
Topikgazda

Miért nem jó a holnapi kézbesítés?

(#50180) PitLee válasza V/ (#50179) üzenetére


PitLee
őstag

Elvileg jó bár, hogy mikor az még kérdés.
Arra gondoltam, hátha részletesebb időpontot írnak ha belépek a kapott kód és pin-nel.

(#50181) V/ válasza PitLee (#50180) üzenetére


V/
Topikgazda

Szólni fog a futár, az hogy holnap mennyi csomagja lesz reggel derül ki és akkor tudnak egy 2 órás intervallumot adni, mert akkor már meg lehet tervezni. De küldenek sms-t is általában.

[ Szerkesztve ]

(#50182) fairi válasza draco31 (#50171) üzenetére


fairi
addikt

ma nekem 5 csomag esett be, pedig április végi rendelések voltak. NPKK jelzésnek lehet hinni akkor kb 10-12 nap alatt ér ide a nem nyomkövetett is (Uh---BE 30-35 nap). és gyakorlatban is igaz 20 napon belül kezembe volt több filléres dolog is. Olcsó kategória rekorder egy sunyou csomag 18 nappal! Ám könnyen kifoghatsz vonatos szállítást is. Amik sokat gyorsultak, de típustól függően nem szélsebesek. Nekem is van ilyen cucc, lassan csorog be hazánkba. Június közepére talán ideérnek.

(#50183) PitLee válasza V/ (#50181) üzenetére


PitLee
őstag

Ok, köszönöm.

(#50184) Sungoo válasza fairi (#50182) üzenetére


Sungoo
addikt

Hazánkba még csak-csak becsorog, aztán két hete áll ott. :(

(#50185) netseft válasza Sungoo (#50184) üzenetére


netseft
aktív tag

Ilyenkor kb. 2 hétnél többet ne várjatok, menjetek be a hozzátok tartozó postára kerestetni. A múlt héten jártam úgy 2 csomaggal, hogy az NPKK 4-6 héttel korábbi bejegyzése után a következő már az volt, hogy küldik vissza a feladónak, mert nem keresték a csomagot. Közötte se továbbítás, se postára érkezés, se értesítés bármilyen formában. A gyűjtőzsákból visszaszedték őket és volt még 2 másik csomagom is, aminek az érkezése már időszerű volt.

Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles

(#50186) V/ válasza Sungoo (#50184) üzenetére


V/
Topikgazda

A Posta ezt a tájékoztatás adja:
Az UA-UZ kezdetű küldemények beérkezése esetlegesen látható a nyomkövetésben, de ezeket nyilvántartásba vétel nélkül kezeljük és az életútjáról sem rendelkezünk információval.

Ez nem azt jelenti hogy ők írják be ezt az információt. A könyvelt küldeményeknél lehet látni hogy menyi ideig tartózkodik az NPKK-ban, így a nem könyveltek is hasonló ideig lehetnek ott.
A másik az hogy ha ez igaz lenne akkor sem azt jelenti hogy ott van.
Lehet az OLK-ban, lehet a területi logisztikán, lehet a kézbesítő postán és lehet hogy kézbesítésig eljutott, csak épp ellopták. Vagy egyszerűen nem tied ez a számú, persze ez a Parcelsapp-nál pontosítható mert esetleg ki van írva, mert a Cainiao nyilvánossá teszi.
A névnél, címnél Kft-re hivatkozás nem biztos hogy jó ötlet, mert arra nem magánszemélyes vámeljárás vonatkozik, hanem 10k-s céges, de persze meg lehet győzni a postát.

[ Szerkesztve ]

(#50187) Sungoo válasza V/ (#50186) üzenetére


Sungoo
addikt

Eddig sosem volt gond, mindig a munkahelyre rendelem a külföldi csomagokat. Persze semmi nagy értékű nem szokott lenni, csak most meglepett, ennyit nem szokott totyogni a kicserélő központban.

(#50188) bl4ze válasza Sungoo (#50187) üzenetére


bl4ze
veterán

Nekem most jött SMS, hogy lehet bemenni a postára.
Ez tuti egy 15 napja nálunk dekkoló UxxxxxxxxxxBE lesz, 05.04-én érkezett a kicserélőbe, azóta NPKK-ban dekkol.... :W

.:. bl4ze .:.

(#50189) V/ válasza bl4ze (#50188) üzenetére


V/
Topikgazda

Másoknak is, akik félreértelmeznek egy nem igazolt, feltételes módú információt. (esetlegesen látható)
Nem tuti az NPKK-ban volt addig, 27-30 millió küldemény fordul meg egy XXXX alapterületű bázison. Nincs mód tárolni olyan mennyiségben ott, de írtam, hogy a folyamatban mert nem tudhatod hogy mikor került ki, de a vámeljárásra várok is max 20 napig, a többi 2-10 nap közt kiküldésre kerül, de akár ezeken a helyeken is tárolódhat:
Lehet az OLK-ban, lehet a területi logisztikán, lehet a kézbesítő postán

Ez a szöveg nem jelenti azt hogy ott is van az U-s és egyéb nem könyveltek esetén: A bejövő
küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Nem őket kell állandóan okolni, van a folyamatban több opció. Feltéve ha igaz ez a bejegyzés.

(#50190) cof válasza bl4ze (#50188) üzenetére


cof
veterán

Legalább kapsz még SMS-t. Annak is kell örülni. Felénk már az R-es csomagot sem hozzák ki, de még papír értesítőt is csak napokkal később dobnak be, vagy azt sem.

Megjött minden csomag amit várok, olyan panaszokat írok, hogy ajaj... :D

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#50191) BUZZLGHTYR


BUZZLGHTYR
senior tag

Letezik hogy kinabol 7 nap alatt megerkezik a csomag magyarba, (azt irja az ali, h megerkezett a celorszagba) de meg itt 2 hetig szorakoznak vele?

(#50192) cof válasza BUZZLGHTYR (#50191) üzenetére


cof
veterán

Akár... De posta oldalán nézd meg a számot mit mond rá. Mert ha NL a vége akkor a hollandokat is célországnak mondja az Alis nyomkövető, azt soha nem is veszem figyelembe, meg parcelsapp.com is oké.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#50193) V/ válasza BUZZLGHTYR (#50191) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem valószínű, akkor lehetséges ha direkt ideküldik. Ezeknél a más nemzeti postás, de Kínából indulóknál mindig két indulás és két érkezés van. Elindul Kínából és megérkezik Hollandiába, majd onnan elindul ide és megérkezik.
Pl: ez 28 Ápr 2021. 13:27 lekönyvelve hogy megérkezett oda, majd 28 Ápr 2021. 15:36 el indítják ide, de ez is több nap lehet, ez konkrétan 01 Máj 2021. 14:15-kor lett elküldve

Itt látod teljes életútját

[ Szerkesztve ]

(#50194) Terentius válasza V/ (#50081) üzenetére


Terentius
őstag

Aliexpress lezárta a disputeot. Bizonyítéknak csatoltam két levelet amit a dpd-től kaptam, amiben arról tájékoztattak, hogy a küldeményről nem áll rendelkezésre súlyadatuk. Na ezt az ali nem fogadta el bizonyítéknak. POCO store berakott egy videót egy ilyen küldeményről,hogy mérlegelik és annyi a súlya mint a csomagoláson feltüntetett. Értem, hogy nem ők tehetnek róla, de a dpd meg hallgat. kitöltöttem az űrlapjukat erre jött a válasz, hogy kerestetni fogják. Mit? Egy kilopott telefont? Maga a csomag nálam van csak telefon nélkül egy tally weil ruhával kitömve. Megírom nekik,hogy rendőrségi feljelentést fogok lopás miatt tenni, illetve egy fizetési meghagyást. Talán meggyorsítja az ügyintézésüket. Emelett pedig kezdem a chargebacket.

[ Szerkesztve ]

Poco F5 12/256 Gb

(#50195) demmer123


demmer123
őstag

Rendeltem egy 10.50$ terméket aliexpressen, mai nap érkezett meg a csomag, de viszont egy fém tollat küldtek, videókártyához ventilátort rendeltem, csomagra is rá van írva hogy fans cooling, ilyenkor mi a teendő? Jól átvertek. Nem tudok angolul, kinek írjak ez ügyben?

Pedig van értékelése az eladónak, [link]

[ Szerkesztve ]

(#50196) V/ válasza demmer123 (#50195) üzenetére


V/
Topikgazda

Az eladónak hogy nem az volt benne amit kifizettél, azért jó bizonyíték lenne a kibontásról videó.

(#50197) kidude


kidude
csendes tag

Helló! Szakértői véleményetek szerint mi van akkor, ha a https://parcelsapp.com/en/tracking/LT675452080NL szerint a pakkom jól visszafordult a hollandoktól kínába, viszont az ali disupte oldal finoman elküld fenébe, hogy a local delivery nem sikerült, pattogjak a postán. Sztm az ali azt hiszi, hogy a HU postáról fordult vissza, pedig a Királyi Posta még csak be se kapcsolódott. Maga a pipacsország postája állítja hogy ő a visszafordító: https://postnl.post/details/?barcodes=LT675452080NL

Ezt írja az ali:

Anybody who plays the stock market not as an insider is like a man buying cows in the moonlight. -Daniel Drew

(#50198) V/ válasza kidude (#50197) üzenetére


V/
Topikgazda

Hát április 20 és május 18 közt beleférhet akár egy magyar móka is, de hiányos a nyomkövetés adatsora szóval erre nem lehet mit mondani, csak azt hogy onnan valamiért nem tudták Magyarország felé elküldeni és ezért küldték vissza. Ha megkapja akkor egyértelmű lesz.
Ez nem kézbesítési megkísérlése szöveg: Undeliverable item, will be returned to sender
Ahhoz ide meg kellene érkezni. Ebben a hozzászólásban lévő nyomkövetési adatnál lehet látni milyen sok minden hiányzik.
Május 18-tól kell neki 2 hét legalább hogy visszaérjen, illetve remélhetőleg a mozgásból látszik valami. Mikor telik le a szállítási védelmi idő?
De az első reakció az eladóé a dispute indítás után.

(#50199) kidude válasza V/ (#50198) üzenetére


kidude
csendes tag

köszi a villám választ!
Az eladónak írtam, ő írta hogy próbáljam meg a disputeot, amit ugye nem hagy elindítani az Ali a fenti szöveggel - persze meg lehet hekkelni hogy azt választom hogy megkaptam és vmi free text részbe beirom, hogy vicceltem, mégse kaptam, de ez nem tűnik jó útnak.
Amúgy még 38 nap van a lejáratig.

Anybody who plays the stock market not as an insider is like a man buying cows in the moonlight. -Daniel Drew

(#50200) PitLee válasza V/ (#50181) üzenetére


PitLee
őstag

8:30-kor jött az SMS az időponttal, nemrég hazaérve még próbálkoztam a belépéssel, kínomban már angolra állítottam az oldalt és ekkor beengedett.
A DPD -nél ez a "futárt látom a térképen" nagyon jó opció, az ember jobban betudja osztani az idejét.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.