Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-02 19:05:38

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10010) Ricco_hun


Ricco_hun
senior tag

Hello!

Egy kis segítség kellene. Tavaly szeptemberben vásároltam egy Logitech G27 kormányt. Eddig minden fasza volt, de kb egy hete elkezdett elmászni a középállás. Próbálva RBR-rel, Shift 2-vel. Mindkettőben produkálja. A pálya elején még minden rendben, aztán fokozatosan mászik el balra ilyen 10-15 fokonként. Persze próbáltam ilyeneket, hogy másik usb portra dugom, kihúzom a tápját majd vissza, gép újraindítás, logitech driver újratelepítés (bár egy 2010-es a legújabb omg). Aztán a pálya elején megint jó, egy ideig. :((( Az is elég nonszensz, hogy nincs a driverben kalibrálási lehetőség, bár ha kormánynak sanyi (fél éves sincs), akkor azzal se mennék sokra.

Szóval tippeket várnék, hogy mit lehet még tenni, esetleg itthon valami kisebb beavatkozással megjavítani, ha pedig nem lehet, akkor egy kis instrukciót kérnék a híresen vevőbarát logitech garanciázás igénybevételéhez.

Köszönöm szépen előre is mindenkinek.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.