Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80577) #16514048 válasza MPowerPH (#80570) üzenetére


#16514048
törölt tag

1. A válogatottnak semmi köze a stadionokhoz (amiket egyébként én is teljesen ellenzek), azok miatt nem őket kell okolni.

2. Más sportolók azért nem kapnak annyi pénzt, mert kevesebben kíváncsiak rájuk. Minden profi sport a szórakoztatásról szól, nem a teljesítmény a lényeg ilyem szempontból, hanem az, hogy mennyien mennek ki meccsekre, mennyien vesznek mezeket, mennyien nézik a tévében, mennyire tudnak velük reklámozni, stb.

Egyszerűen a foci nagyobb biznisz, mint más sport, ez van, ilyen a rendszer. Emiatt megint nem a játékosokat kell szidni, ők nyújtanak annyit, amennyire képesek (ami sajnos nem sok), csak szerencséjük van, hogy a foci anyagilag jobban megéri, mint más sport. Lehet falábúzni, meg irigykedni a fizetésükre, csak azt nem értem, hogy miért nem csinálja mindenki utánuk, ha azt hiszik, hogy olyan egyszerű dolguk van.

3. Úgy tudsz tenni azért, hogy ne keressenek ennyit, hogy nem foglalkozol velük, nem nézed a meccseket és megpróbálsz erre rávenni még jó néhány embert, csak NEM ITT. Itt a többség (remélem) nem erre kíváncsi és tud örülni annak, hogy kijutottunk, szeretnénk szurkolni a válogatottnak, függetlenül attól, hogy mennyi pénzt kapnak érte, vagy Orbán mennyi stadiont akar még építeni...

4. Egy szóval nem mondtam a magyarságodról semmit.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.