Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soulfly842

addikt

válasz mephi666 #227305 üzenetére

Kedvenc pulóver volt vagy 5 évig :

[link]

Szerintem még mindig meg van :D Slayer God Hate Us all pulcsi mellett ezt hordtam a legtöbbet akkoriban. Bacchus... Szalad az idő, inkább bele se gondolok, hogy hány éve volt :D (Ja, meg a név predesztinál Soulfly-Soulfly jellegzetes borítókép pólón)

A Fear Factory Demonofacture, Soul of a new Machine, Obsolate után mondjuk laposodott, de azok micsoda albumok voltak!

(az akkori gondolkodásom valahogy így festett, aztán a beidegződés is így maradt - bocsi mindenkitől :DDD )

Machine Headra azt mondtam mindig a haveroknak, hogy hagyjatok már az Nu metállal :DDD Mondjuk így voltam a Korn-nal és a Slipknottal is. :DDD meg az újabb Metálicákkal is... :DDD Sajnos idejekorán kihullott a Thrash vonalból és poposodott.

Nodehát Én Megadeth-Soulfly-Slayer-Moby Dick, Pantera, Sepu világból jöttem :D

Életem legnagyobb öröme volt a Slayer búcsúbuli Magyarországon pár éve... (2019 talán) Örülök, hogy azt láthattam... Azt hittem nyugis, papós lesz, de megdöbbenésemre hatalmas Show-t nyomtak. Minden pillanatára szívesen emlékszek vissza. :)

Új hozzászólás Aktív témák