Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #148732 üzenetére
Szintén bringás baleset, közlekedek szabályosan a zebrán szabálytalanul nagy sebességel érkező kerékpáros pont szemből nekem csattan (nekem előtte bokor miatt takarásban volt) A fejem a komyányán csattant egy éles, kiálló 'valamin' feltehetőleg egy régi csengő 'csonk'. A fejemből ömlik a vér, én eszméletemet vesztettem. Emberünk a kerékpárra pattan és a döbbent tanúk ellenére elrobog a helyszínről - látva, hogy mi történt. Volt kamera, de soha nem lett meg.
Amikor odaért a mentő utána tértem magamhoz, kóvályogtam, a fejem és a kabátom vérbe úszott, de mondogattam, hogy le kell zárni a biciklit majd úgy, hogy semmit nem tudtam magaról a mentőből felhívtam a páromat:
"Ne ijedj meg szívem nincs semmi baj, csak biztonsági okok miatt visznek be rutinból", ne gyere sehova; amikor megtudtam, hogy egy időre bentmaradok akkor hívtam fel nyugodtan, hogy beszéljek vele.
1 hónapig úgy néztem ki mint kvazimódó, 2-3 hétig nagyon durván néztem ki; a szemem felett érte a fejemet az ütés. Mint megtudtam egy-két mm és a szemem bánja végleg, ha más irány akkor meg komoly mentális gondokkal kellett volna szembe nézni a hátralévő életemben...
Az ilyen esetekben elgondolkodik az ember. Nekem is lehetett volna sokkal súlyosabb a végkimenetel. szószerint mm-eken múlott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest