Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116598) KisTücsök válasza venember83 (#116591) üzenetére


KisTücsök
addikt

Igaz.

A vezetőséggel évek óta gond van, főleg átigazolások terén. De azért egy a 10-es évek körüli Chelsea pont arról volt híres, h foggal-körömmel küzdöttek. Persze.. az más csapat volt. Nem tudom, Sarri mikben állapodott meg a fejesekkel (egy játékost ugye ő hozott), de ha nem tudja azt a focit játszatni a csapattal, amit szeretne, és ennek ellenére nem vált (legalább addig, amíg a feltételek nem adottak), akkor bőven kiveszi a részét a rossz szereplésből. Ergo nyugodtan lehet hibáztatni őt is.

Amúgy szeretném, h jól működjön az a rendszer, amit képvisel, mert látványos (is tud lenni), de hát ha egyszer nem megy... 2x többet passzoltunk, mint az Arsenal.. csak minek?

máyköl: Én nem tudom, még mindig miért van itt. Megint kezdenek fellángolni a Real-os pletykák amúgy, szokás szerint... Még nem lenne késő. Meglenne oldva a jobb szél legalább 5 évre.

DeathAdder: Minden csapatnak az adott sztárja vagy sztárjai szeretik a "szart keverni". Pláne egy ilyen csapatnál. Elvileg a Hazard, Kurtoá, Fabre trió osztotta az észt Mou megbuktatásakor is. Evvan. De amúgy amikor a világ egyik legjobbja a posztján, tud ott játszani, szeret ott játszani, akkor miért kéne máshol játsszon? ... Tessék középre hozni valakit, aki oda való.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.