Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotor
tag
No, pár szó erről a cuccról. A Pro3 úgy áll a fülemben, mint Katiban a gyerek. Edzés közben is. Nekem a 2-höz képest annyi a különbség, hogy ezt érezni, hogy ott van és nem kell igazgatni egyáltalán, mint a 2-t, ha testmozgás van és hosszú távon se nyom ennek ellenére. Órát le is lehet venni mozgás közben, pulzust szépen méri, így az óra tovább bírja egy töltéssel. Viszont a pro 2 annyival van alatta hangminőségben és átengedő módban ez mintha nem is lenne a fulemben, hogy most kb. a kettessel kedvem lenne kacsázni a tóban. Flexeléshez zajszűrni megmarad. Volt Sony WF-1000XM4, Sennheiser momentum 4 tws, most Bowers & Wilkins Pi8, LDAC, aptx Lossless használtam őket adapterrel, a Pro 3-at melléjük lehet tenni hangzásra kis hunyorítással. Igaz ez a Pi8-hoz képest kicsit baltával van faragva, nem olyan finoman kigrammolt és le kell húzni EQ-ban az összes potit annyira túl van vezérelve, de szépen beállítva meglepően kurvára jól és részletesen szól. Dinamika, magasak nincsenek úgy patikára kimérve, mint a B&W, de az állam leesett, hogy ezt tudja ma az apple AAC-n. Richard Marx - Right here waiting számában a zongorát hallgatva azonnal kijön a különbség egymás után fülbe téve, szobában, nyugiban a Pi8 javára, de amire ezt használni fogja az átlag, út közben, amikor nem hallani ki egyébként se a legapróbb részleteket (meglepően sok van ám, durván sok még így is), ott a szolgáltatásokkal, zajszuressel én most ennyiért nem tudnék jobbat mondani márkán kívül se. Az hiányozni fog, hogy a pro 2-t vezetés közben csak úgy belogattam a fülembe és kész, ezt meg illeszteni kell a mérete miatt, de annyi baj legyen.
-
la_cc
addikt
Ez vajon bug vagy feature, hogy Pro 3-akat, gondolom, az optimális töltésnek köszönhetően, nem tölti 80% felé a tok? Mert 1 ideje ezt látom a képernyő widget-en.
-
beci
őstag
Valamint megcsinaltam az illeszkedesi tesztet,a bal fules csak akkor jo,ha picit benyomva tartom. A balra igy a kisebb vagy a nagyobb harang csere lenne a jobb? Tudom,probaljam ki, de ahogy neztem a csere videokat,nehezen jon le,nem akarom elszabni. 😀
mazsi70. Akkor majd megjelenik,hogy van a fules utan 3 ho ingyen? Most nem latom. -
beci
őstag
Már nem jár a fülesekhez 3 hónap ingyen Apple Music?
-
Jobb is,hogy nem volt kettesed, az még kényelmesebb a harang kialakításából adódóan: [link]
Több eszköz között sima átjárás (tehát hogy ahhoz csatlakozik, amin indítasz valamit) csak Apple eszközök között működik: settings - airpods - connect to this iPhone/ipac/mac, stb - automatically. Mindegyik Apple eszközön beállítod ezt, akkor működik. Ha ökoszisztémán kívül akarsz kapcsolódni, akkor a bluetoot settinhsben tudsz rányomni, hogy csatlakozzon, ugyanúgy vissza Apple eszközre is.
-
beci
őstag
Na pár szösszenet a pro 3-ról.
Viszonyítási alapom nincs a pro 2-höz viszonyítva.
Számomra nagyon kényelmes a viselése, este kb 2 órát volt a fülemben, de semmi gond.
Először kicsit féltem tőle, mivel régebben volt egy agybadugható fülesem, azt már 20 perc után ki kellett vennem, annyira kényelmetlen volt. A pro 3 kellemes csalódás ebből a szempontból.
Kipróbáltam a térbeli hangzást, fejkövetéssel és anélkül, számomra brutálisan jól szól.
Remélhetőleg nem csak az apple zenei oldalán lesznek majd hasonló tartalmak.
A frissítés hamar végbement a tokon és a fülesen is.
A zajkioltás nekem megfelelő, mintha hangszigetelt szobában lennék.
Kipróbáltam a hallókészülék funkciót, ami miatt elsősorban vettem. A jobb fülemre van gyenge halláskárosodásom.
A beállításokon még finomítanom kell, de a környezeti hangokat sokkal jobban hallom,így a tv-t is. Kicsit még furcsa,mert élesebb így a hang kicsivel.
Ez működik a telefon nélkül is.
Arra tökéletes lesz, amire szerettem volna, hogy a tv-t ne kelljen hangosabbra állítani. A zenehallgatás grátisz.
A telefonálást nem próbáltam még vele.
Ami viszont idegesít, hogy nehezen lehet kivenni a tokból. Csúszik,és fogás sincs rajt.
Rendeltem hozzá egy esr tokot, allegrón jóval olcsóbban volt mint kuponnal a gyártó oldalán. 5070 ft volt ingyenes szállítással. Allegro smartom van.
A fülest a MM-ban vettem,mivel voltak pontjaim, így 100ezerért tudtam elhozni, volt 1 db az üzletben készleten.
Egyenlőre ennyi, még tapasztalom.
A fülest amúgy több készülékhez is hozzá lehet párosítani? Ha igen,akkor azt hol állítom be,hogy épp melyikhez csatlakozzon? -
beci
őstag
Vettem egy pro 3-at, este kipróbálom.
-
Nem, mert itthon higiéniai termékre nem vonatkozik az elállási jog, de van ahol kivételt tesznek, viszont mindenképp érdemes rákérdezni, nehogy szívás legyen.
Nem próbáltam magát a funkciót, de igen, sajnos lehet, hogy ebbe is belenyúl az EU, mint oly sok mindenbe feature-ök esetén (ugye-ugye, Apple intelligence, live fordító, stb).
-
beci
őstag
-
Szerintem meg lehet oldani vele, amit szeretnél, ha végigolvasod, tudod hangosítani magadnak.
Egy tipp: függetlenül attól, hogy higiéniai termék, ha az Apple.hu-n rendeled és mégsem jó arra, amire szeretnéd, el tudsz állni a vásárlástól. Futár jön érte, van nyomkövetés, és mikor kiér a megfelelő helyre, visszautalják a pénzed.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Csak az APPLE AirPods Pro 3-ban és 2-ben van hallókészülék funkció?
Ez azt takarja, hogy a környezeti hangokat felerősíti?
Tehát ha nézzük a tv-t, akkor elég halkabban hallgatni, a füles nálam felerősíti, a feleségem meg tudja halkabban nézni? -
antocskin
tag
Kedves Fórumozók!
Lehet, nem jó helyre írom de nem találtam jobb topicot.
Több éve nem használom az AirPods 1 készülékemet.
Nemrégiben elővettem, de furcsaságokat művel.
Az egyik füles 100 a másik 60 % körüli töltöttséget mutat és a tok töltöttségi szintje is gyorsan változik
De a legnagyobb baj az hogy mikor csatlakoztatom bármely eszközhöz kb 20 másodperc után megszakad a kapcsolat mintha teljesen lemerült volna. Próbáltam leválasztani és újra párosítani, de ugyanaz. Megszakad, szétkapcsol
A minap egész éjszaka töltöttem, de nem érik el a 100%-ot
Mi lehet a probléma ill. a megoldás?
Lehet tönkre ment teljesen? Lehet/érdemes ezt valahogy javítani? Vagy van valami ötlet tipp vagy bármi? -
Piotor
tag
Olvasom itt a tapasztalatokat és le is mondtam a rendelést. Marad a pro2. Köszi!!
-
No.01
addikt
Bringan a szelzaj vegett fontos, nem a kinezet vegett

-
Írtam, hogy jobban kiáll a fülből, mint a pro2, tudjuk, ennek oka van, a kialakítás, meg így elvileg jobb a beszélgetési minőség, stb. de tükörben megnézve magam, jóval röhejsebben festek így, mint a pro2-vel. Nyilván pont nem érdekel, ki mit gondol, de saját magamat simán kiröhögöm benne. Van, akinek ez is szempont.
-
la_cc
addikt
Ezzel én is egyetértek és szintén a családban marad a Pro 2 itt is.
Egyébként nehéz összehasonlítani komfort szempontból, amikor a Pro 2-t a megjelenés óta használtam és, nyilván, ahhoz van a fülem szokva. Az szinte biztos, hogy edzés közben a Pro 3 stabilabbnak érződik.

Az ANC biztos, hogy jobb, de, hogy "kétszer jobb", inkább csak marketing bullshit.
Más, Pro 3-nál próbáltátok leszedni a harangot? Nekem még nem sikerült és nem is próbáltam jobban feszegetni, féltem, hogy eltépem vagy valami...

-
No.01
addikt
Koszi, errol lemaradtam. En meg azt hittem csak a kollegam kenyes, merthogy a tesztek is legge megosztoak. (ahogy az uj iphonoknal is latom jelenleg...)
Nekem a kenyelemmel nem volt bajom eddig se (a paromnak igen, de o meg teljesen elegedett a zajszuros 4-el) de az, h meg jobban ki is all es a zajszures sem szignifikansan jobb...
Azthiszem igy nem is eroltetem annyira, h raprobaljak.Megegyszer koszi!
-
No.01
addikt
Van itt esetleg aki Pro 2-rol valtott Pro 3-ra?
A kollegam igy tett, de neki az uj design kenyelmetlenebb volt (szerinte megszokast igenyel (???) es a hirdetett zajszures sem volt annyival jobb igy a 3. nap visszakuldte.
-
s.Oliv3r
őstag
Téged is meg tudlak érteni, meg a másik oldalt is. Én pl olyan vagyok, ha valami nagyon érdekel, már aludni alig bírok a nap előtt amikor átveszem. Lehet az motor, kocsi, ház, készülék stb. Gondolom ez lenne a túlzott kíváncsiság?! Nyilván ez nem annyira egészséges... de szerintem annyira nem is szörnyű dolog. Mondjuk én olyat tuti nem csinálnék, hogy több helyen megrendelem, csak hogy biztosra menjek.
-
la_cc
addikt
Köszi mindenkinek a választ! Ez így elég fosul hangzik. Beszéltem a UPS ügyfélszolgálattal is ma reggel, hát nem írom le mennyi minden hülyeséget beszélt a szegény hölgy a telefon végén, de még magának is sikerült ellentmondania, pedig direkt rendkívül polkorrekt és visszafogott voltam, hogy megoldás szülessen.
Most hogy ki van fizetve a cucc és már “””hozná””” is a futár, ilyenkor hogy tudnék elállni a vásárlástól és, hogy jönne vissza a kártyás fizetésem az Apple-től? Azért kérdezem, mert amúgy 3 napja megjött az MM-be is egy másik rendelésem, mert abban bíztam (így utólag teljesen jogosan), hogy az majd előbb megérkezik. A számlát ma megkaptam egyébként az Apple-től pont. Nem fog ez beragadni / elbaszódni valahol, ha most belerondítok a folyamatba?
-
la_cc
addikt
A UPS hozta volna ma az új fülesem, itthon voltam egész nap és vártam, de 5 után el kellett mennem, most este visszanéztem a tracking-et, hát nem 3/4 4-kor azt írja, hogy rossz a címem...
Na most a telefonom nem csörgött, a cím pedig hibátlan, nyilván. Tekintve, hogy már ki van fizetve, annyira nem örülök ennek a baszakodásnak, mert amúgy kb. az összes futár elért eddig.Lehet csak nem fért bele a napba a címem vagy esetleg tróger volt a futár?
-
Piotor
tag
Hát nézzük, megrendeltem én is az újat, bár zenére nem használom a kettest (Sennheiser momentum 4 tws aptx lossless) és nincs vele 2 év után semmi probléma, de telefonálni, podcasthoz, edzéshez, vezetéshez rengeteget van a fulemben. 3 évig jó lesz. Emag majd hozza, ráér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest