- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
icecave
nagyúr
[link] - Comply
Van vám, bár én kétszer rendeltem, egyszer volt vám, egyszer nem. A max-ot rendeltem, elégedett vagyok. Egy tipp, fehéret ne rendelj, mert bármennyire is tiszta mindig a füled, picit sárgul és nem tudod semmivel sem letakarítani.
Tanulni kell használni, úgy kell,hogy kicsit megnyomogatja az ember, berakja a fülébe, majd ott "szétterül". NAgyon jól izolál és a gyárival ellentétben nem nyomja a fülemet (ami ugye a legnagyobb újítás is volt a harangban 1-2 gen. után, azzal jött az is,hogy kényelmetlen a fülben egyeseknek).
-
Gyufaaa
veterán
Sziasztok,
voltak korábban ajánlások gumiharangra. Nem találom az előzményekben. Elszakadt a gyári, milyet ajánlotok és honnan ami jó minőségű?
Köszi!
-
Piotor
tag
Ja meg az is, hogy a vezérlőpult hangcsuszkara nyomva a nem dolby atmos számokra is lehet spatial audot kapcsolni.
-
Piotor
tag
Ezt szoktátok b@sztatni? Nekem nem volt meg eddig, hogy ilyen is van a menüben, de a fulemnek kellemesebb hangot tudtam kihozni belőle. És a dolby atmos zenék is jobban szólnak közepes beállításon.

-
oszy
veterán
Rendeltem egy "újracsomagolt" AirP. 4 ANC-t. De a telefon nem ANC-snek. érzékeli.
Ez hogyan tudták megoldani? A csomagolás az, de a fülhallgató nem. Nem ellenőrizte le senki mikor visszaküldték?? Tudtommal egy másik tokba sem lehet bele rakni, mert nem úgy ismeri fel. Csak nehogy rajtam akarják behajtani...
-
beci
őstag
Valamint megcsinaltam az illeszkedesi tesztet,a bal fules csak akkor jo,ha picit benyomva tartom. A balra igy a kisebb vagy a nagyobb harang csere lenne a jobb? Tudom,probaljam ki, de ahogy neztem a csere videokat,nehezen jon le,nem akarom elszabni. 😀
mazsi70. Akkor majd megjelenik,hogy van a fules utan 3 ho ingyen? Most nem latom.Kis infó. Lejárt a telóm után a 3 hó ingyen Apple music, de nem ajánlotta fel a füles után is a 3 havit.
Beszéltem ügyfélszolgálattal, 1 éven belül csak 1szer lehet igénybe venni az ingyenes hozzáférést. -
la_cc
addikt
Menj be egyhez személyesen, biztos vagyok benne, hogy jópénzért, lesz megoldásuk rá.
-
sutyesz96
addikt
Sziasztok,
Airpods Pro 2 jobb oldali fülesét ha elvesztettem, hol tudok szerezni hivatalos úton pótfülest? Apple oldalán láttam hivatalos pótlást ilyen esetekre, de a magyar hivatalos kereskedők oldalán nem láttam erre lehetőséget. -
TOZ
addikt
Vagy külföldön, vagy itthonról vpn, külföldi kártya és a kártya “származási” országa szerinti iCloud fiók és ország specifikus apple webshop. Régen erre jó volt a Revolut. Manapság Monese szokott küldeni megfelelő kártyát (régebben franciát, legutóbb angolt kaptam).
-
havri1
félisten
Vásárláskor, vagy a vásárlás után 30-60 napon belül, ha jól tudom.
Amikor vettem egy eszközt (óra, Mac stb), a jótállásnál mindig felajánlotta. Most az elmúlt hónapban 2 AirPods pro-t is vettem, de egyiknél sem jelenik meg ez az opció. Kíváncsi vagyok én is, hogyan lehet megkötni. -
la_cc
addikt
Sziasztok. Airpods Pro Apple Care+-al kapcsolatban vannak tapasztalatok? Most vettem egy Airpods Pro 3-at és nézve a 35EUR díjat gondolkodóba estem Apple Care+ kötésen. Mik a tapasztalatok a 2 éven belüli teljes károsodás vagy akku amortizáció esetén igényelt csere/javítás esetén? Milyen az Apple hozzáállása ? Megéri vagy igazából felesleges pénzkidobás ? Köszönöm .
Hogy lehet ezt megkötni? Az apple store-ban, ahol szeptemberben vettem az enyémet, nem látok rá opciót.
-
TOZ
addikt
-
havri1
félisten
-
TOZ
addikt
Sziasztok. Airpods Pro Apple Care+-al kapcsolatban vannak tapasztalatok? Most vettem egy Airpods Pro 3-at és nézve a 35EUR díjat gondolkodóba estem Apple Care+ kötésen. Mik a tapasztalatok a 2 éven belüli teljes károsodás vagy akku amortizáció esetén igényelt csere/javítás esetén? Milyen az Apple hozzáállása ? Megéri vagy igazából felesleges pénzkidobás ? Köszönöm .
Röviden: megéri.
En a sima AP1-et haromszor csereltettem careplusszal. Sosem volt gond. Icenter intezte. Altalanossagban az AC+ szerintem megeros nagyon, telefonnal is. -
lezerkapu
újonc
-
havri1
félisten
-
Piotor
tag
Hello!
Segítsetek már, mert az őrületbe kerget.
Igaz Airpods Pro 3, nem 2, de szerintem ez nem releváns.
Hogyan lehet fogadni a hívást fülesen?
Elvileg hosszan kell nyomni az érzékelőt. Ekkor a zajszűrést kapcsolgatja, de nem fogadja a hívást..ha rövidet nyomok, leállítja a zenét vagy indítja, és megszakítja a bejövő hívást..
-1x nyomod röviden és felveszi.
-Hey Siri, fogadd a hívást!
-Ha be van állítva, akkor biccentésre (fel, le) is felveszi.Ezeket próbálgasd.
-
havri1
félisten
Hello!
Segítsetek már, mert az őrületbe kerget.
Igaz Airpods Pro 3, nem 2, de szerintem ez nem releváns.
Hogyan lehet fogadni a hívást fülesen?
Elvileg hosszan kell nyomni az érzékelőt. Ekkor a zajszűrést kapcsolgatja, de nem fogadja a hívást..ha rövidet nyomok, leállítja a zenét vagy indítja, és megszakítja a bejövő hívást..
-
Dimebag88
aktív tag
Sziasztok! Először is boldog újévet nektek kedves tagok
Van bármi módszer arra hogy az Airpods pro 2 fülesből több basszust csalogassak elő? Az Apple Music eq már átállítva de így is annyira gyengyusz
-
Piotor
tag
Na pár szösszenet a pro 3-ról.
Viszonyítási alapom nincs a pro 2-höz viszonyítva.
Számomra nagyon kényelmes a viselése, este kb 2 órát volt a fülemben, de semmi gond.
Először kicsit féltem tőle, mivel régebben volt egy agybadugható fülesem, azt már 20 perc után ki kellett vennem, annyira kényelmetlen volt. A pro 3 kellemes csalódás ebből a szempontból.
Kipróbáltam a térbeli hangzást, fejkövetéssel és anélkül, számomra brutálisan jól szól.
Remélhetőleg nem csak az apple zenei oldalán lesznek majd hasonló tartalmak.
A frissítés hamar végbement a tokon és a fülesen is.
A zajkioltás nekem megfelelő, mintha hangszigetelt szobában lennék.
Kipróbáltam a hallókészülék funkciót, ami miatt elsősorban vettem. A jobb fülemre van gyenge halláskárosodásom.
A beállításokon még finomítanom kell, de a környezeti hangokat sokkal jobban hallom,így a tv-t is. Kicsit még furcsa,mert élesebb így a hang kicsivel.
Ez működik a telefon nélkül is.
Arra tökéletes lesz, amire szerettem volna, hogy a tv-t ne kelljen hangosabbra állítani. A zenehallgatás grátisz.
A telefonálást nem próbáltam még vele.
Ami viszont idegesít, hogy nehezen lehet kivenni a tokból. Csúszik,és fogás sincs rajt.
Rendeltem hozzá egy esr tokot, allegrón jóval olcsóbban volt mint kuponnal a gyártó oldalán. 5070 ft volt ingyenes szállítással. Allegro smartom van.
A fülest a MM-ban vettem,mivel voltak pontjaim, így 100ezerért tudtam elhozni, volt 1 db az üzletben készleten.
Egyenlőre ennyi, még tapasztalom.
A fülest amúgy több készülékhez is hozzá lehet párosítani? Ha igen,akkor azt hol állítom be,hogy épp melyikhez csatlakozzon?No, pár szó erről a cuccról. A Pro3 úgy áll a fülemben, mint Katiban a gyerek. Edzés közben is. Nekem a 2-höz képest annyi a különbség, hogy ezt érezni, hogy ott van és nem kell igazgatni egyáltalán, mint a 2-t, ha testmozgás van és hosszú távon se nyom ennek ellenére. Órát le is lehet venni mozgás közben, pulzust szépen méri, így az óra tovább bírja egy töltéssel. Viszont a pro 2 annyival van alatta hangminőségben és átengedő módban ez mintha nem is lenne a fulemben, hogy most kb. a kettessel kedvem lenne kacsázni a tóban. Flexeléshez zajszűrni megmarad. Volt Sony WF-1000XM4, Sennheiser momentum 4 tws, most Bowers & Wilkins Pi8, LDAC, aptx Lossless használtam őket adapterrel, a Pro 3-at melléjük lehet tenni hangzásra kis hunyorítással. Igaz ez a Pi8-hoz képest kicsit baltával van faragva, nem olyan finoman kigrammolt és le kell húzni EQ-ban az összes potit annyira túl van vezérelve, de szépen beállítva meglepően kurvára jól és részletesen szól. Dinamika, magasak nincsenek úgy patikára kimérve, mint a B&W, de az állam leesett, hogy ezt tudja ma az apple AAC-n. Richard Marx - Right here waiting számában a zongorát hallgatva azonnal kijön a különbség egymás után fülbe téve, szobában, nyugiban a Pi8 javára, de amire ezt használni fogja az átlag, út közben, amikor nem hallani ki egyébként se a legapróbb részleteket (meglepően sok van ám, durván sok még így is), ott a szolgáltatásokkal, zajszuressel én most ennyiért nem tudnék jobbat mondani márkán kívül se. Az hiányozni fog, hogy a pro 2-t vezetés közben csak úgy belogattam a fülembe és kész, ezt meg illeszteni kell a mérete miatt, de annyi baj legyen.
-
la_cc
addikt
-
beci
őstag
-
la_cc
addikt
Ez vajon bug vagy feature, hogy Pro 3-akat, gondolom, az optimális töltésnek köszönhetően, nem tölti 80% felé a tok? Mert 1 ideje ezt látom a képernyő widget-en.
-
mazsi70
őstag
Valamint megcsinaltam az illeszkedesi tesztet,a bal fules csak akkor jo,ha picit benyomva tartom. A balra igy a kisebb vagy a nagyobb harang csere lenne a jobb? Tudom,probaljam ki, de ahogy neztem a csere videokat,nehezen jon le,nem akarom elszabni. 😀
mazsi70. Akkor majd megjelenik,hogy van a fules utan 3 ho ingyen? Most nem latom.
-
beci
őstag
mazsi70. Akkor majd megjelenik,hogy van a fules utan 3 ho ingyen? Most nem latom. -
mazsi70
őstag
-
beci
őstag
-
mazsi70
őstag
-
beci
őstag
Már nem jár a fülesekhez 3 hónap ingyen Apple Music?
-
la_cc
addikt
-
beci
őstag
-
la_cc
addikt
Számomra nagyon kényelmes a viselése, este kb 2 órát volt a fülemben, de semmi gond.
Először kicsit féltem tőle, mivel régebben volt egy agybadugható fülesem, azt már 20 perc után ki kellett vennem, annyira kényelmetlen volt. A pro 3 kellemes csalódás ebből a szempontból.
Kipróbáltam a térbeli hangzást, fejkövetéssel és anélkül, számomra brutálisan jól szól.
Kipróbáltam a hallókészülék funkciót, ami miatt elsősorban vettem. A jobb fülemre van gyenge halláskárosodásom.
A beállításokon még finomítanom kell, de a környezeti hangokat sokkal jobban hallom,így a tv-t is. Kicsit még furcsa,mert élesebb így a hang kicsivel.
Arra tökéletes lesz, amire szerettem volna, hogy a tv-t ne kelljen hangosabbra állítani. A zenehallgatás grátisz.
Ami viszont idegesít, hogy nehezen lehet kivenni a tokból. Csúszik,és fogás sincs rajt.
Rendeltem hozzá egy esr tokot, allegrón jóval olcsóbban volt mint kuponnal a gyártó oldalán. 5070 ft volt ingyenes szállítással. Allegro smartom van.
A fülest a MM-ban vettem,mivel voltak pontjaim, így 100ezerért tudtam elhozni, volt 1 db az üzletben készleten.
A fülest amúgy több készülékhez is hozzá lehet párosítani? Ha igen,akkor azt hol állítom be,hogy épp melyikhez csatlakozzon?A tokodat belinkelnéd?

-
beci
őstag
Jobb is,hogy nem volt kettesed, az még kényelmesebb a harang kialakításából adódóan: [link]
Több eszköz között sima átjárás (tehát hogy ahhoz csatlakozik, amin indítasz valamit) csak Apple eszközök között működik: settings - airpods - connect to this iPhone/ipac/mac, stb - automatically. Mindegyik Apple eszközön beállítod ezt, akkor működik. Ha ökoszisztémán kívül akarsz kapcsolódni, akkor a bluetoot settinhsben tudsz rányomni, hogy csatlakozzon, ugyanúgy vissza Apple eszközre is.
Köszönöm.
A kényelem szerintem a fülformától is függ. -
icecave
nagyúr
A fülest amúgy több készülékhez is hozzá lehet párosítani? Ha igen,akkor azt hol állítom be,hogy épp melyikhez csatlakozzon?Jobb is,hogy nem volt kettesed, az még kényelmesebb a harang kialakításából adódóan: [link]
Több eszköz között sima átjárás (tehát hogy ahhoz csatlakozik, amin indítasz valamit) csak Apple eszközök között működik: settings - airpods - connect to this iPhone/ipac/mac, stb - automatically. Mindegyik Apple eszközön beállítod ezt, akkor működik. Ha ökoszisztémán kívül akarsz kapcsolódni, akkor a bluetoot settinhsben tudsz rányomni, hogy csatlakozzon, ugyanúgy vissza Apple eszközre is.
-
beci
őstag
A fülest amúgy több készülékhez is hozzá lehet párosítani? Ha igen,akkor azt hol állítom be,hogy épp melyikhez csatlakozzon? -
beci
őstag
Vettem egy pro 3-at, este kipróbálom.
-
beci
őstag
-
la_cc
addikt
-
beci
őstag
Nem, mert itthon higiéniai termékre nem vonatkozik az elállási jog, de van ahol kivételt tesznek, viszont mindenképp érdemes rákérdezni, nehogy szívás legyen.
Nem próbáltam magát a funkciót, de igen, sajnos lehet, hogy ebbe is belenyúl az EU, mint oly sok mindenbe feature-ök esetén (ugye-ugye, Apple intelligence, live fordító, stb).
Amúgy a pro 3 megér +20 ezret a pro 2 ellenében?
-
harry3
őstag
Alza bontott fülhallgatót szó nélkül visszavesz.
-
icecave
nagyúr
Nem, mert itthon higiéniai termékre nem vonatkozik az elállási jog, de van ahol kivételt tesznek, viszont mindenképp érdemes rákérdezni, nehogy szívás legyen.
Nem próbáltam magát a funkciót, de igen, sajnos lehet, hogy ebbe is belenyúl az EU, mint oly sok mindenbe feature-ök esetén (ugye-ugye, Apple intelligence, live fordító, stb).
-
beci
őstag
Szerintem meg lehet oldani vele, amit szeretnél, ha végigolvasod, tudod hangosítani magadnak.
Egy tipp: függetlenül attól, hogy higiéniai termék, ha az Apple.hu-n rendeled és mégsem jó arra, amire szeretnéd, el tudsz állni a vásárlástól. Futár jön érte, van nyomkövetés, és mikor kiér a megfelelő helyre, visszautalják a pénzed.
-
icecave
nagyúr
Szerintem meg lehet oldani vele, amit szeretnél, ha végigolvasod, tudod hangosítani magadnak.
Egy tipp: függetlenül attól, hogy higiéniai termék, ha az Apple.hu-n rendeled és mégsem jó arra, amire szeretnéd, el tudsz állni a vásárlástól. Futár jön érte, van nyomkövetés, és mikor kiér a megfelelő helyre, visszautalják a pénzed.
-
beci
őstag
Köszönöm.
Az is bizonyos hallás sérülés sajnos, hogy nekem nagyobb hangerővel kell hallgatnom a tv-t. Romlott a hallásom így 50 felett sajnos. -
beci
őstag
-
beci
őstag
Sziasztok.
Csak az APPLE AirPods Pro 3-ban és 2-ben van hallókészülék funkció?
Ez azt takarja, hogy a környezeti hangokat felerősíti?
Tehát ha nézzük a tv-t, akkor elég halkabban hallgatni, a füles nálam felerősíti, a feleségem meg tudja halkabban nézni? -
icecave
nagyúr
Kedves Fórumozók!
Lehet, nem jó helyre írom de nem találtam jobb topicot.
Több éve nem használom az AirPods 1 készülékemet.
Nemrégiben elővettem, de furcsaságokat művel.
Az egyik füles 100 a másik 60 % körüli töltöttséget mutat és a tok töltöttségi szintje is gyorsan változik
De a legnagyobb baj az hogy mikor csatlakoztatom bármely eszközhöz kb 20 másodperc után megszakad a kapcsolat mintha teljesen lemerült volna. Próbáltam leválasztani és újra párosítani, de ugyanaz. Megszakad, szétkapcsol
A minap egész éjszaka töltöttem, de nem érik el a 100%-ot
Mi lehet a probléma ill. a megoldás?
Lehet tönkre ment teljesen? Lehet/érdemes ezt valahogy javítani? Vagy van valami ötlet tipp vagy bármi?Nagy valószszínűséggel tönkrementek az akkuk teljesen. Javítani ezeket nem lehet, illetve vanak videók a neten, de baromi nagy gányolással jár az egész.
-
la_cc
addikt
Kedves Fórumozók!
Az egyik füles 100 a másik 60 % körüli töltöttséget mutat és a tok töltöttségi szintje is gyorsan változik
De a legnagyobb baj az hogy mikor csatlakoztatom bármely eszközhöz kb 20 másodperc után megszakad a kapcsolat mintha teljesen lemerült volna. Próbáltam leválasztani és újra párosítani, de ugyanaz. Megszakad, szétkapcsol
Lehet tönkre ment teljesen? Lehet/érdemes ezt valahogy javítani? Vagy van valami ötlet tipp vagy bármi?Én úgy tudom, hogy ezek a fülesek nem javíthatók, max cserélhetőek, ha elveszted az egyik felét.
-
antocskin
tag
Kedves Fórumozók!
Lehet tönkre ment teljesen? Lehet/érdemes ezt valahogy javítani? Vagy van valami ötlet tipp vagy bármi? -
Piotor
tag
Olvasom itt a tapasztalatokat és le is mondtam a rendelést. Marad a pro2. Köszi!!
-
mazsi70
őstag
-
No.01
addikt
Bringan a szelzaj vegett fontos, nem a kinezet vegett

-
icecave
nagyúr
Írtam, hogy jobban kiáll a fülből, mint a pro2, tudjuk, ennek oka van, a kialakítás, meg így elvileg jobb a beszélgetési minőség, stb. de tükörben megnézve magam, jóval röhejsebben festek így, mint a pro2-vel. Nyilván pont nem érdekel, ki mit gondol, de saját magamat simán kiröhögöm benne. Van, akinek ez is szempont.
-
la_cc
addikt
-
Piotor
tag
Ezzel én is egyetértek és szintén a családban marad a Pro 2 itt is.
Egyébként nehéz összehasonlítani komfort szempontból, amikor a Pro 2-t a megjelenés óta használtam és, nyilván, ahhoz van a fülem szokva. Az szinte biztos, hogy edzés közben a Pro 3 stabilabbnak érződik.

Az ANC biztos, hogy jobb, de, hogy "kétszer jobb", inkább csak marketing bullshit.
Más, Pro 3-nál próbáltátok leszedni a harangot? Nekem még nem sikerült és nem is próbáltam jobban feszegetni, féltem, hogy eltépem vagy valami...

"Akár 2x jobb ANC, mint a pro 2." 🤣 Biztos van olyan helyzet az esetek 1%-ában egy bizonyos hangnál, a holdon...
-
icecave
nagyúr
Egyébként nehéz összehasonlítani komfort szempontból, amikor a Pro 2-t a megjelenés óta használtam és, nyilván, ahhoz van a fülem szokva. Az szinte biztos, hogy edzés közben a Pro 3 stabilabbnak érződik.

Az ANC biztos, hogy jobb, de, hogy "kétszer jobb", inkább csak marketing bullshit.
Más, Pro 3-nál próbáltátok leszedni a harangot? Nekem még nem sikerült és nem is próbáltam jobban feszegetni, féltem, hogy eltépem vagy valami...

Van pár tipp, de lényegesen nehezebb levenni, mint a kettőét, ahogy nézem: [link]
-
la_cc
addikt

-
No.01
addikt
Koszi, errol lemaradtam. En meg azt hittem csak a kollegam kenyes, merthogy a tesztek is legge megosztoak. (ahogy az uj iphonoknal is latom jelenleg...)
Nekem a kenyelemmel nem volt bajom eddig se (a paromnak igen, de o meg teljesen elegedett a zajszuros 4-el) de az, h meg jobban ki is all es a zajszures sem szignifikansan jobb...
Azthiszem igy nem is eroltetem annyira, h raprobaljak.Megegyszer koszi!
-
icecave
nagyúr
-
No.01
addikt
Van itt esetleg aki Pro 2-rol valtott Pro 3-ra?
A kollegam igy tett, de neki az uj design kenyelmetlenebb volt (szerinte megszokast igenyel (???) es a hirdetett zajszures sem volt annyival jobb igy a 3. nap visszakuldte.
-
la_cc
addikt
Téged is meg tudlak érteni, meg a másik oldalt is. Én pl olyan vagyok, ha valami nagyon érdekel, már aludni alig bírok a nap előtt amikor átveszem. Lehet az motor, kocsi, ház, készülék stb. Gondolom ez lenne a túlzott kíváncsiság?! Nyilván ez nem annyira egészséges... de szerintem annyira nem is szörnyű dolog. Mondjuk én olyat tuti nem csinálnék, hogy több helyen megrendelem, csak hogy biztosra menjek.
Hát na...
Én is csak most csináltam ilyet először. -
s.Oliv3r
őstag
Téged is meg tudlak érteni, meg a másik oldalt is. Én pl olyan vagyok, ha valami nagyon érdekel, már aludni alig bírok a nap előtt amikor átveszem. Lehet az motor, kocsi, ház, készülék stb. Gondolom ez lenne a túlzott kíváncsiság?! Nyilván ez nem annyira egészséges... de szerintem annyira nem is szörnyű dolog. Mondjuk én olyat tuti nem csinálnék, hogy több helyen megrendelem, csak hogy biztosra menjek.
-
Piotor
tag
-
harry3
őstag
-
la_cc
addikt
-
lmno
őstag
-
Piotor
tag
-
la_cc
addikt
Este 6-ig várok, hátha méltoztatik a futár kihozni. Ha nem, megveszem az MM-től, ezt meg nem veszem át és megy vissza a feladónak. Nevetséges.

-
lmno
őstag
Elállhatsz a vásárlástól, megírod nekik. Annyi hogy nem fogod egyből visszakapni a pénzt, van nekik rá X napjuk (2 hét, vagy lehet 30 nap? nem vágom).
-
la_cc
addikt
Köszi mindenkinek a választ! Ez így elég fosul hangzik. Beszéltem a UPS ügyfélszolgálattal is ma reggel, hát nem írom le mennyi minden hülyeséget beszélt a szegény hölgy a telefon végén, de még magának is sikerült ellentmondania, pedig direkt rendkívül polkorrekt és visszafogott voltam, hogy megoldás szülessen.
Most hogy ki van fizetve a cucc és már “””hozná””” is a futár, ilyenkor hogy tudnék elállni a vásárlástól és, hogy jönne vissza a kártyás fizetésem az Apple-től? Azért kérdezem, mert amúgy 3 napja megjött az MM-be is egy másik rendelésem, mert abban bíztam (így utólag teljesen jogosan), hogy az majd előbb megérkezik. A számlát ma megkaptam egyébként az Apple-től pont. Nem fog ez beragadni / elbaszódni valahol, ha most belerondítok a folyamatba?
Simán meg is tagadhatnám az átvételt igazából, visszamenne a csomag, aztán egyszer csak visszakapnám a pénzt is, nem? Csak nem húzna be az Apple…
-
la_cc
addikt
Köszi mindenkinek a választ! Ez így elég fosul hangzik. Beszéltem a UPS ügyfélszolgálattal is ma reggel, hát nem írom le mennyi minden hülyeséget beszélt a szegény hölgy a telefon végén, de még magának is sikerült ellentmondania, pedig direkt rendkívül polkorrekt és visszafogott voltam, hogy megoldás szülessen.
Most hogy ki van fizetve a cucc és már “””hozná””” is a futár, ilyenkor hogy tudnék elállni a vásárlástól és, hogy jönne vissza a kártyás fizetésem az Apple-től? Azért kérdezem, mert amúgy 3 napja megjött az MM-be is egy másik rendelésem, mert abban bíztam (így utólag teljesen jogosan), hogy az majd előbb megérkezik. A számlát ma megkaptam egyébként az Apple-től pont. Nem fog ez beragadni / elbaszódni valahol, ha most belerondítok a folyamatba?
-
Piotor
tag
A UPS hozta volna ma az új fülesem, itthon voltam egész nap és vártam, de 5 után el kellett mennem, most este visszanéztem a tracking-et, hát nem 3/4 4-kor azt írja, hogy rossz a címem...
Na most a telefonom nem csörgött, a cím pedig hibátlan, nyilván. Tekintve, hogy már ki van fizetve, annyira nem örülök ennek a baszakodásnak, mert amúgy kb. az összes futár elért eddig.Lehet csak nem fért bele a napba a címem vagy esetleg tróger volt a futár?
UPS az tragédia. Én inkább elmentem érte Vecsésre legutóbb, mert nem találta a címem. Fel pedig nem hívott. Alvállalkozó szállít nekik, szarik rá.
-
icecave
nagyúr
A UPS hozta volna ma az új fülesem, itthon voltam egész nap és vártam, de 5 után el kellett mennem, most este visszanéztem a tracking-et, hát nem 3/4 4-kor azt írja, hogy rossz a címem...
Na most a telefonom nem csörgött, a cím pedig hibátlan, nyilván. Tekintve, hogy már ki van fizetve, annyira nem örülök ennek a baszakodásnak, mert amúgy kb. az összes futár elért eddig.Lehet csak nem fért bele a napba a címem vagy esetleg tróger volt a futár?
Apple.hu-s rendelésem a DHL hozza, az sem különb, tegnap így állt, ma annyi a státusz,hogy már Budapesten van: [link] Kíváncsi vagyok, mikor hozzák.
-
harry3
őstag
Mióta megjött az új széria, eddig én még normális kézbesítést nem láttam. Engem nem érint, de már konkrétan engem felhúz, hogy hogy lehetnek ennyire balf@szok…
-
la_cc
addikt
-
Piotor
tag
Hát nézzük, megrendeltem én is az újat, bár zenére nem használom a kettest (Sennheiser momentum 4 tws aptx lossless) és nincs vele 2 év után semmi probléma, de telefonálni, podcasthoz, edzéshez, vezetéshez rengeteget van a fulemben. 3 évig jó lesz. Emag majd hozza, ráér.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S26 FE - csak jó feltételekkel
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ollós "tört" billentyűzetek jöttek a Keychrontól, és num pados modell is van
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- TCL 27G64 QD-Mini LED QHD 27 Gamer Monitor 2027.09.11-ig garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Lian Li Vector V100 ADATA850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B850 R7 9800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB be quiet! Light Base 500 TG 850W
- Apple IPhone 12 Pro Max, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával

Ez hogyan tudták megoldani? A csomagolás az, de a fülhallgató nem. Nem ellenőrizte le senki mikor visszaküldték?? Tudtommal egy másik tokba sem lehet bele rakni, mert nem úgy ismeri fel. Csak nehogy rajtam akarják behajtani...