Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8132) Tsebacsi válasza Fikasz (#8131) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Szia!

A G35 azért nincs felsorolva, mert kb. 50-50% a jó és rossz kritika róla, gyakran hallani anyaghibákról, elektronikus dolgokról, mások meg évek óta gond nélkül használják. Csak akkor ajánljuk, ha valaki áron alul hozzá tud jutni, és kimondottan azt szeretné venni, mert olyanja van. :P

20-30k-ért, ha a térhatás a fő, akkor már real 5.1-ben érdemes gondolkodni, márha van hozzá PC. Mert akkor egy Asus Xonar hangkártya beszerzése ajánlott (kb. 6k HUF) és egy Roccat kave indulásnak. Viszont ezek a real 5.1-sek nem annyira jók mezei zenehallgatásra, csak ha 5.1 maga a zene is. Alternatíva pl. a Razer Tiamat 2.2, ami már 4 hangszórós, de erős basszusokkal operál, és zenére is jóval megfelelőbb. Vagy a Siberia v2, bár ez szerintünk kicsit túlhypeolt termék, de persze nem véletlen ekkora a felhajtás körülötte! Ez utóbbi lehet jack-es + Xonar vagy magában USB-s.

A másik "véglet" az usb-s stereo fülesek, amik virtuális térhangzást nyújtanak, ezek közül a Vengeance 1500 az ajánlott ebben az ársávban. Most jön ki a v2 verziója, de nem tudni itthon mikor lesz kapható, illetve, hogy jobb lett-e mint az elődje :(

A Senn 360 nem véletlen annyi, amennyi, de ez már egy olyan lélektani határ felett van, ahol szerintem az ember már simán vesz egy stúdió hi-fi fülest egy gamer cucc helyett, minőségben még lehet jobban is jár (persze lemond a mikrofonról, driverekről és programokról, stb).

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.