Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5001) tepenzed


tepenzed
őstag

Sziasztok. 15-20 ezer forint között szeretnék venni karácsonyra magamnak egy gamer fejhallgatót. Zenét szeretnék rajta hallgatni meg dumálni a haverokkal. Iponon nézegettem a füleseket, de nem tudom melyik lenne az igazi, pl szerintem a thermaltakek csak a design miatt kerülnek annyiba. Valaki tudna ajánlani egy olyat amire sok a pozitív visszajelzés és nem megy tönkre 2 hónap után?

(#5002) FRIZ 22 válasza phobeus (#4980) üzenetére


FRIZ 22
senior tag

Csak nem neked is eltört a fémpánt?

(#5003) phobeus válasza FRIZ 22 (#5002) üzenetére


phobeus
aktív tag

Hát oldalt amin így átvezetik, az ilyen kis műanyag amire rá van írva, hogy keid 20, na onnan kijött az az ívelt cucc és sehogy nem lehet visszarakni :D

LG Nexus™ 4

(#5004) SpZ


SpZ
senior tag

üdv
Sajnos a Logitech G35 -öm eltört (konkrétabban a hangszóró részt és a pánt részt összekötő forgós gömb kettétört). Ennek pótlására néztem ki 2 fejhallgatót és ezekről szeretnék véleményt kérni, fő szempont hogy befedje a (nagy) fülem, normálisan szigeteljen, és ne szóljon rosszabbul mint a megboldogult G35 -öm.
2 versenyző:
Saitek AX PRO Dolby 5.1 Gaming Headset (gondolom ez Tritton lenne)
Thermaltake TT eSports SHOCK ONE 5.1 DTS USB

(#5005) SpZ válasza SpZ (#5004) üzenetére


SpZ
senior tag

(#5006) dAnky


dAnky
aktív tag

Gyerekek most jött meg a razer tiamat 2.2 hozzá egy asus xonar dg. hát elolvadok:D

(#5007) Nuclearmy


Nuclearmy
csendes tag

Üdv!

Új headset vásárlását tervezem 10-15K között. Első sorban game-re kéne de időnként zenét hallgatni is jó lenne vele (e téren nem vagyok túl audiophile amíg jól adja a mélyet :D). Amennyiben lehet circum aural kialakításút kéne (ami az egész fület takarja) és egy olyan mic amiben normálisan lehet hallani anélkül hogy ordibálni kéne bele (és esetleg zajszűrős) :DDD Nincs komolyabb hang kártyám csak az ami integrálva van az alap lapra (MSI 770-G45). Ilyen árkategóriában és feltételekkel mit tudnátok ajánlani?

(#5008) freeubi


freeubi
csendes tag

Sziasztok!

Végül a Genius Cavimanus HS-G700V GX - mellett döntöttem.
A mai napon átvettem. Nagyjából 7-8 órája használom egyhuzamban, leírnám a tapasztalataim.
Nem volt még másmilyen 5.1-7.1 fejesem, csak egy 3k-s stereo. Iponról 13200Ft, 1 év garancia, 3 nap alatt megjött.
Elsőre kicsit nehéznek tűnik, gondolom a vibráció miatt. Minőségére nem találtam kivetni valót, talán azt, hogy a hangerőszabályzó túl könnyen forog. A kábele meglehetősen vastag, nem hinném, hogy könnyen megtörne. Driverei könnyen felkerültek, könnyen kezelhető, bár windows 8ra külön le kell tölteni.
A beépített hangkártyának nincs háttérzaja. Mérete nekem majdnem kicsi, de még éppen jó. Nem szorítja a fejet, kényelmes. Bővel körülöleli a fülem. Mikrofonja elfogadható, jobb mint a laptopomba épített :). Hangerővel nincs gond, rohadt hangos, viszont elég rendesen ki is hallatszik.
Hangzása érdekes, vibrával túl sok mély, EQval ellensúlyozva nem rossz. Közép hangok nem túl hivalkodóak, a magasok szépek. Vibra nélkül eltűnik a mély, dobozhangja lesz, de jobban kijön a közép és a magas.
Blueray koncertel teszteltem a térhatást(AC/CD, 7.1 Flac), egész jól kijön. 5.1es filmél (Bluray rip, 680kbps) még jobban. Rockra nem igazán jó, de dubsteppre és klasszikus zenére kifejezetten tetszik. Nem egy nagy csoda, de nem is erre van.
Játékban (Bad Company 2) viszont hihetetlen jó! Rezeg, ha eltalálnak és végre tudom ki merről lő. Kijön a térhatás, automatán 7.1re rakja a rendszert. Teljesen más élmény így tolni :D, rögtön feljebb csúsztam a ranglétrán :).
Összességében szerintem megéri az árát. Aki zenét akar hallgatni inkább sztereót vegyen, olcsóbban jobbat kap, de játékra szerintem elegendő.

(#5009) WinnerB0Y válasza freeubi (#5008) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Örülök, hogy van jó tapasztalat is a sokpontegyes fejhallgatókkal és nem csak a "vegyél inkább sztereót merazjó' " hülyeség megy.
A saitek (tritton) ról karácsonyakor tudok nyilatkozni,mert megígértem magamnak, hogy bekerül a fa alá :)
Viszont a bolt nagyon korrekt volt. a hangkártyát amit mellé rendeltem (Xonar DGX) + egy nap volt beszerezni és amint megkapták kaptam az e-mail értesítőt és feladás előtt fel is hívtak és emailt is kaptam. Az a +1 nap tényleg csak 1 volt és nem 2-3-4. Egyedül a csomagolással nem vagyok megelégedve, mert ha már 30 ezerért vásárolok akkor legyen már legalább egy kartondobozban és ne fóliával körbetekerve. Bár a szállításra szavam sem leeht, mert a csomagolás hiányosságának ellenére egy karcolás sincsen sehol.

EUNE: iNeeko

(#5010) WinnerB0Y válasza SpZ (#5004) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Az utolsó hozzászólásom feléd intéztem, csak elfelejtettem megjelölni a neved!
A helyedben a Trittont venném, mert az alap ára jóval magasabb és ha nem tetszik akkor is el tudod adni magasabb áron!

EUNE: iNeeko

(#5011) ricshard444


ricshard444
veterán

Integrált hangkarival gondolom szutyok lenne a Razer Tiamat ... (?) Mert most a hangfal ugye elviszi a jack csatikat,és azokat nem köthetem át semerre mert egyből romlana a hangzás...
Razer Megalodon meg G35 marad,az utóbbi ugyebár sokkal olcsóbb aprón,majd utánanézek melyiknek jobb a hangzása,de szomorú,hogy usb-snél kell maradnom (és kell a mikrofon is ugyebár így marad a "Gamer")

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#5012) ricshard444 válasza ricshard444 (#5011) üzenetére


ricshard444
veterán

BF3 élvez prioritást :K

Vannak dolgok...

(#5013) dAnky válasza ricshard444 (#5011) üzenetére


dAnky
aktív tag

Nekem a tiamat van most a 2.2 hozzá kell egy asus xonard dg. viszont így leírhatatlan simán veri a g35-öt ez a páros, azért mondom mert volt g35öm

(#5014) ricshard444 válasza dAnky (#5013) üzenetére


ricshard444
veterán

Épp ezaz,hogy a visszajelzések alapján és a tesztek szerint nagyon durva cuccos a Tiamat,csak drága.

Vannak dolgok...

(#5015) dAnky válasza ricshard444 (#5014) üzenetére


dAnky
aktív tag

Igen eléggé én is azért vettem csak a 2.2-őt mert már a 7.1-re sajnáltam a pénzt.

(#5016) WinnerB0Y válasza dAnky (#5015) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Nem is szabad 7.1 et venni! Sztereót vegyél meg egy szonárt azt' az sokkal jobb leszm int bármelyik sokpontegyes.
Komolyan mondom már kikívánkozott.
Folyamatosan visszaolvasgattam és csak ezt láttam. Sokan még talán élvezik is mert ezt tényleg egy élmény leírni csak kb szart sem ér.
Na viccet félretéve.
A következő gamer fejesem a tiamat 7.1 lesz jövőre ha összejön annyi pénzem :)
Lehet, hogy neked is megérte volna várni.

EUNE: iNeeko

(#5017) SVLaller válasza WinnerB0Y (#5016) üzenetére


SVLaller
senior tag

az első és az utolsó mondatod eléggé üti egymást :)

mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)

(#5018) MarcZ válasza WinnerB0Y (#5016) üzenetére


MarcZ
senior tag

Az jó. :K

A man's got to do what a man's got to do.

(#5019) Neró


Neró
őstag

Sziasztok!

A napokban vettem egy SteelSeries Siberia V2 USB -s fülest. Valakinek van valamilyen tapasztalata beállítást illetőleg? Mely beállításokkal adja a legjobb hangzást? Itt van ilyen 7.1 is - ez mennyit dob rajta?

| www.diablohungary.hu

(#5020) hann válasza WinnerB0Y (#5016) üzenetére


hann
tag

Te döntésed mit veszel, de ha valaki elmondja a véleményét, ne legyél felháborodva. Nem véletlen mondják, hogy kevesebb pénzből, inkább stereo fülest vegyen, majd később egy hangkártyát, mert ezzel nem tud mellé lőni. Minden téren jó lesz, akár zene, film, játék.

Nekem 8 évig csak gamer fülesem volt ( a legjobb a plantronics dsp-500 volt), az utolsó a CM Sirus 5.1, ami fizikai 5.1 és nem a legolcsóbb kategória. Nem találtam róla meggyőző tesztet, de k*rvára kiváncsi voltam, ezért megvettem. Filmnézésre jó volt, másra nem. Az usbs hangkártyával rengeteg gond van, rádugtam egy xonar ds-re, azzal se kevesebb. Szerencsére visszacserélték, kértem egy Sennheiser stereo fülest.

Ezzel nem akarok senkit lebeszélni arról, hogy fizikai x.1-et vegyen, próbáld ki, döntsd el, te pénzed, ez csak egy vélemény. Ha csak fps játékokkal játszol, arra talán megfelel, de nem lesz jobb egy stereo fülesnél ( akár virtuális 7.1 ), viszont minden másban elvérzik.

(#5021) hann válasza Neró (#5019) üzenetére


hann
tag

Én 7.1-gyel használtam, de már nem emlékszem miket állítottam még. A mikrofonra és a kábelre vigyázz, mert szeret megtörni, amúgy jó kis füles.

(#5022) WinnerB0Y válasza SVLaller (#5017) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Nem hiába.
Felindulásból írtam az első mondatot, aztán a "Viccet félretéve" sor után írtam azt amit konkrétan a témához szántam.

@hann

Az addig rendben, hogy kevesebb pénzből vegyen sztereót mert 15 ezerből egy 5.1 nem a legjobb megoldás.
Viszont mikor valaki idejön, hogy ajánljanak neki 50e körül egy x.1 fejhallgatót és elkezdik mondani, hogy annyiból inkább egy sennheiser PCxxx et vegyen mert az jobb mint egy 50 ezres x.1.
Akkor ebbe mi a realitás?
Olcsón ne vegyél x.1 et mert az szar lesz úgyis de 50e ért se mert az is szar lesz, inkább vegyél sztereót 70 ezerért az biztos jó lesz meg még mellé 18e ért egy Xonart hogy a legjobb legyen a hatás.
Nem tudom, hogy érted e mit próbálok ezzel elmondani.

[ Szerkesztve ]

EUNE: iNeeko

(#5023) SVLaller válasza WinnerB0Y (#5022) üzenetére


SVLaller
senior tag

ja értem. amúgy én is most váltottam Roccat Kave-ről PC320 + Xonar DGX kombóra kb. hasonló, egyikben sem hallok nagyon térhangzást, de lehet velem van a baj :DDD

mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)

(#5024) Neró válasza hann (#5021) üzenetére


Neró
őstag

Van valamelyik cuccban egy olyan, hogy ha belefújok (véletlenül :D) a mikrofonba akkor lehalkul és utána nem lehet hallani egy pár másodpercig, aztán újra visszahangosodik. Ez hol van vagy mi ez? :D

| www.diablohungary.hu

(#5025) SVLaller válasza Neró (#5024) üzenetére


SVLaller
senior tag

Vezérlőpult->Hang->Kommunikáció fül

mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)

(#5026) Neró válasza SVLaller (#5025) üzenetére


Neró
őstag

Köszi! :R

| www.diablohungary.hu

(#5027) cskamacska válasza hann (#5020) üzenetére


cskamacska
addikt

Szerintem veszett fejsze nyele ezen rágódni.

Aki minőségben gondolkodik, az nem vesz sokpontegyet, a sztereó füles topikból is udvariasan ide irányítják a "gémer" füleseket keresőket, ne tartsák fel a "milyen új szivacsot a K1000-re", ill "milyen szekretert csináltassak a 40 fülesemnek" eszmecserét holmi fröccsöntött bóvli odakeverésével. :DDD ;]
Aki piacos headsetről vált, az továbbra is tökéletesen meg lesz elégedve a gémer márkák teljesítmény/ár arányával, és valljuk be, valakinek tök mindegy a hangminőség, csak legyen rajta egy működő mikrofon, és mehet a CSÉ. :P

Viszont a másik oldalon az van, hogy van egy egyedi tulajdonságuk, amit szoftveresen nem sikerült utánoznom eddig. :( Lehet én vagyok a gyenge láncszem, de az Essence STX-ből nem jön olyan Dolby Headphone, mint a G35-ből amit hallottam, ill nem olyan a térérzet mint fizikai sokpontegynél, ami bezony lehet szempont.

Cserébe ezért a plusz fícsörért durván nagy felárat kérnek hasonló hangminőségű sztereó füleshez képest, pölö a Kave kb a 10k alatti Sennheiserek szintjén lehet( ;] ), és elkérnek érte vagy 30000-t? :U

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#5028) Neró válasza hann (#5021) üzenetére


Neró
őstag

A 7.1 -et már nekem is sikerült beállítani, csak nem tudom, hogy vannak e még amolyan rejtett opciók, mint a hangtorzítás, amit csak most találtam meg. :D

| www.diablohungary.hu

(#5029) Serricon válasza WinnerB0Y (#5022) üzenetére


Serricon
senior tag

A Stereo > x.1 bármilyen árkategóriában megállja a helyét, teljesen mindegy hogy 20k, 50k, vagy 80k-s fejesekről beszélünk.
Az általad felhozott 50k-s 5.1-es hangminőségét még egy feleannyiba kerülő stereo is túlszárnyalja, és egy hangkártyával az x.1 is pótolható virtuálisan, így egy zenére, játékra, filmre is használható 2 normális hangszóróval rendelkező fejest kap a felhasználó, szemben a sok csipogós vibrátoros viccel.
Akinek számít a hangminőség annak alap hogy van egy(vagy több) hangkártyája, és egy Xonar mellé hülye lenne 5.1-et venni, mert bármikor bekapcsolhatja bármelyik stereo fejesével és jobb hangot kap.

Másik oldalról megközelítve, annak lehet jó a gamer x.1 akinek nincs/nem is akar hangkártyát, csak egy egyszerű "bedugomazúesbébeésmegy" megoldást szeretne, amivel megy az x.1 játékok/filmek alatt, valamint alacsony elvárási szintek mellett zenére elégséges.
Ilyen célokra jó lehet, de ez nem jelenti azt hogy jobb mint egy stereo, csak vannak olyan helyzetek amikor a Xonar nem opció, pl bonthatatlan egybegép, laptop, üres hely nélküli gémer gép, stb, amikor muszáj ilyen x.1 megoldáshoz fordulni ha térhatást akarunk.
Na erre jó az x.1 fejes, itt van értelme.
Ne hidd hogy szerintem mind szar, egyszerűen én nem kényszerülök rá a használatukra.

(#5030) zsoika válasza Serricon (#5029) üzenetére


zsoika
addikt

Na végre! Köszönöm hogy a fröcsögés helyett ügyesen összefoglaltad a stereo és x.1-es fülesek előnyét.Én is pontosan ezt gondolom, hogy a két rendszert nem összehasonlítani (vs.)hanem használni kell, ki-ki a maga ízlésének/pénztárcájának/funkciójának ......stb megfelelően. Szerintem nem ellenfelei egymásnak hanem egymás mellett léteznek.

(#5031) zsoika


zsoika
addikt

Tehát csak kategórián belül van értelme vitázni (nem vitatkozni) pl. vezetékes vagy rádiós, 5.1 vagy szükség van a 7.1-re illetve fizikai vs. virtuális, USB vagy jack...stb. Én játékra egy OZONE Strato evo fizikai 5.1 et vettem, de sztereo fülest is használok zenehallgatásra, abból pedig rádiófrekist mert szeretek szabadon mozogni a lakásban.

[ Szerkesztve ]

(#5032) Nuclearmy válasza Nuclearmy (#5007) üzenetére


Nuclearmy
csendes tag

A kérdés még mindig aktuális. Az utánam kommentelő által vett "Genius Cavimanus HS-G700V GX" például eléggé jól hangzik review-ek alapján de érdekelne hogy még mi mást lehetne még venni ennyiből amit érdemes is :)

(#5033) polgi803


polgi803
őstag

Sziasztok!

Szeretném, ha segítenétek. BF3 (főleg) , film, zenére kellene fejhallgató.

Fontosabb elképzeléseim:

-minél zártabb legyen, külső hangok kizárásával
-beépített mikrofon Team Speak-hez BF3
-minél szebb basszus és tiszta magas lenne a jó
-erősen tapadjon a fejemhez

Nem érdekel a márka. Ezeknek feleljen meg és ennyi...max 13k-ig mennék el,de ha lehet jó lenne olcsóbb...szóval ennyiből a legjobb érdekelne...köszönöm szépen előre is a segítségeteket! :R

(#5034) zsoika válasza polgi803 (#5033) üzenetére


zsoika
addikt

Szia!
Nem írtad hogy x.1-es vagy sztereó?
Az enyém OZONE Strato evo fizikai 5.1-es az tapad rendesen, ha felveszed lósz..t sem hallasz a külvilágból, gyakran rám szólnak hogy kiabálok a szobában lévőkkel. Új ára az húzósabb mint amit írtál, de használtan már 11e körül megkapod. Más gaming fülesekkel nem tudom összehasonlítani, mert nekem és az ismerőseimnek sincs másik fajta csak sztereó. Szerintem elég szépen szól és mivel 4-4 hangszóró van benne, nem virtuálisan hanem ténylegesen is 5.1, így magadra szabhatod csatornánként a frekvenciákat, illetve hangerőt. Irány egy bolt és próbálj ki annyit, amennyit csak lehet. Remélem segítettem, a döntés a Tiéd!

[ Szerkesztve ]

(#5035) polgi803 válasza zsoika (#5034) üzenetére


polgi803
őstag

Azért nem írtam,mert lövésem sincs ezekkel kapcsolatban...de akkor veszek egy olyat amit írtál és kész...ha jó,akkor jó lesz... :R

(#5036) MarcZ válasza polgi803 (#5033) üzenetére


MarcZ
senior tag

Sztereot érdemes venni. Picit ha többet költenél rá, máris kijönne egy Superlux HMD660E-re, ami nagyon is jó, csak nincs rá írva, hogy "GÁJMÖR".

A man's got to do what a man's got to do.

(#5037) SVLaller válasza MarcZ (#5036) üzenetére


SVLaller
senior tag

a pc320 igaz +5k, viszont már rá van írva :))

mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)

(#5038) zsoika


zsoika
addikt

Helló!
Na ezért írtam hogy próbálj ki sok fülest és te döntsd el melyik a kényelmes és design-os ...stb neked.
Mindenkinek más a favoritja.

(#5039) jaffa 2843 válasza SVLaller (#5037) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Csak sajnos nem jobb :)

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#5040) SirAlo


SirAlo
aktív tag

Hello, G35-rol mi a velemenyetek ? gondolkodom rajta hogy megeri-e az arat, nehezen tudom elhinni hogy 7.1 hangot tud leadni mikor csak 2 hangszoro van benne allitolag, hogy adhat akkor terhatasu hangot, foleg 7.1-et? vagy esetleg jobb egy masik hasonlo fules amibe tobb hangszoro van ? Logitech mint marka 100%ig megbizok de ezt valahogy nem tudom elkepzelni hogyan mukodhet:)

(#5041) SVLaller válasza jaffa 2843 (#5039) üzenetére


SVLaller
senior tag

ezt nem tudom, nem próbáltam a másikat de a pc tetszik. a gémer extrák is a felhajtós kapcsolós mikivel meg a hangerőszabályzóval a másik oldalon. persze tudom, hogy emiatt egy elég túlárazott termék de ez van.

mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)

(#5042) MarcZ válasza SVLaller (#5037) üzenetére


MarcZ
senior tag

De nem olyan jó, mint a Lux. :)

A man's got to do what a man's got to do.

(#5043) SVLaller válasza MarcZ (#5042) üzenetére


SVLaller
senior tag

miben nem jobb, mert felépítésben és használhatóságban biztosan jobb legalábbis nekem, lásd az előző hsz-m :F

mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)

(#5044) MarcZ válasza SVLaller (#5043) üzenetére


MarcZ
senior tag

Hangzásban. Nem az a legfőbb lényeg, hogy hány kilogrammos acélszegecsekkel van összeszerelve, hanem hogy úgy szóljon, mint az álom, és abba a Lux sokkal jobb. Lux még a PC 350-et is veri. PC sorozat azért ilyen drága, mert gémer. Szerencsétlen Lux már nem jó játékra, ajj szegény ;]

[ Szerkesztve ]

A man's got to do what a man's got to do.

(#5045) SVLaller válasza MarcZ (#5044) üzenetére


SVLaller
senior tag

ha visszaolvasod amiket írtam egyetértek veled, a hangzás nem tudom mert nem hallottam még a luxot, de az amúgy is teljesen szubjektív hogy kinek milyen hangzás jön be. eddig abban a boldog tudatban vagyok hogy jól szól a sennheiser is. ;) az összeszerelésre meg nem a hány kilogrammos szegecsekre gondoltam, hanem amit leírtam, kényelmes használni ahogy ki van alakítva.

mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)

(#5046) alma55 válasza SVLaller (#5045) üzenetére


alma55
csendes tag

megérkezett a genius hs g700v fejhallgatóm, fel is telepítettem a driver CD-jét, de a szoftvert amivel be tudnám állítani a virtuális térhatást ileltve a rezgő funkció ki-bekapcsolását, sehol sem találom. Akinek ilyen fülese van tudna egy kis segítséget nyújtani? előre is köszönöm

(#5047) WinnerB0Y


WinnerB0Y
senior tag

Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket!
Valaki ki tudna segíteni?
Egyenlőre nincs kedvem berakni a gépbe a hangkártyát így a fejhallgatóhoz kapott "decoder box" ot használnám.
Viszont nem tudom beállítani sehogy sem.
Tritton AX Pro, nagy dekóderes kerekes kütyüvel a fejhallgató kábelén.
Szóval elvileg a 2012es változat.
Nem tudom beállítani, és most olyan mintha egy rossz sztereó fejhallgató lenne. Sőt.
Az a bajom, hogy majdnem az egész hang a jobb oldalról szól és így azt gondolom, hogy valami nagyon nem kerek.

EUNE: iNeeko

(#5048) WinnerB0Y válasza WinnerB0Y (#5047) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Na beapplikáltam a hangkártyát és valami iszonyatosan nem jó.
Nagyon zúg, de mocskosul.
Alig hallok benne és szinte csak a basszust.
Nem értem mi van.
Valaki ha tud minél gyorsabban HELP!!!
Saját dekóderével egy db zaja nem volt. Ezzel viszont miafasz.

[ Szerkesztve ]

EUNE: iNeeko

(#5049) frankoo válasza WinnerB0Y (#5048) üzenetére


frankoo
csendes tag

Nem lehet, hogy a kis kézi vezérlőn a csatornák le vannak halkítva?

(#5050) WinnerB0Y válasza frankoo (#5049) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Hangkártyával valahogy nem is szól és nagyon zajos is szóval hagytam és csak az optikai kábel van belecsatlakoztatva a Xonarba és persze az 5.1 házimozi XD
Viszont legalább sikerült rájönni hogy kell a dekóderrel beállítani és így még zenére is elfogadható

EUNE: iNeeko

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.