Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8011) tknof1871 válasza Tsebacsi (#7994) üzenetére


tknof1871
őstag

Köszönöm a választ! Ezt szeretem, minden kérdésre reagál. Most tovább folytatnám a megkezdett párbeszédet.

Először kijelentem, visszavonom a költségplafont. Ez esetben milyen árakról/árukról beszélhetünk? Másodszor, kikerült a látókörömből a vezeték nélküli technológia. Nem akarok fehér zajt hallani.

Már van 7.1 képes fejhallgató, real is és virtual is. A real több kicsi hangszórót tartalmaz, több jack dugó van a végén, ez a valódibb, de értelemszerűen a drágább megoldás is.

Ezt milyen feladatra lehet használni csalódás nélkül? Amennyit tudok az igazi 5.1 és 7.1 fejhallgatók eredetileg a játékosoknak készülnek. Azt mondják sokan, nekik játék közben jó és segít. De ha megnézek velük egy 5.1 vagy 7.1 hangcsatornás filmet, akkor csalódás fog érni, vagy tényleg érezni fogom, hogy a tér különböző irányaiból fognak jönni a hangok? Plusz élvezetet fog okozni? Mert van, aki azt mondja, hogy inkább egy jó sztereó fejhallgatóval néz filmet, mert sokkal jobb élmény. Gondolom, azért más, mikor egy fültokban van 1 nagy hangszóró, vagy 5 kisebb. Kis hangszóróból nehezebb mély hangot előhozni. De nem tudom mi az igazság.

Az igazi 5.1 és 7.1 között van különbség? Megérzem, hogy 5.1 vagy 7.1 csatornás fejhallgatóval játszom, vagy nézek filmet?

A virtual 5.1 és 7.1 van olyan jó, mint a real, vagy a virtual 5.1 és 7.1? Még elfogadható kompromisszum, de azért nem olyan, mint a real?

És talán még annyit, hogy nem az a csicsa mániás, márkamegszálott vagyok, hanem a lényeg érdekel. Legyen jó, használjam, és ne a polcon porosodjon. Ezek túl drágák, elsőre kell jól dönteni.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.