Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
newmoonlight #41002 üzenetére
Nem hülyék vagy süketek vagytok, hanem más az ízlésetek. Illetve ezt valószínűleg az MK3 hangja is befolyásolta, hisz ahhoz szoktatok hozzá.
Nem hallottam a MR824-et, de van fogalmam róla, hogy miről beszéltek. Amikor én Behringer 8.75"-ről váltottam Adam 7"-ra, akkor hasonló dolog történt. Semmi mély pedig ott az a két bazi reflexcső. Persze benne van az is a pakliban, hogy az Adam kisebb és ahhoz képest se megy elég mélyre. De amit lead rendesen, az is kevés volt. Mélyládával használtam, amit feltekertem az égbe, ugye annak is elég dinamikus hangja van. Aztán később megszoktam ezt a dinamikus mélyet, és elkezdtem normálisan használni, ezután a másik hangja volt rossz.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a meg kell szokni a "jót", csak nálam így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest