- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #155799 üzenetére
Ease of Access alatt van valahol.
Reg. kulcsot is kiad a gugli rá, de felhívják a figyelmet, hogy 5 mp alatt értéknél is 5 mp-el számol, ergó az a minimum. -
Az értesítések idejét, azaz meddig marad a jobb alsó sarokba az értesítés, hol lehet állítani?
Nagyon hosszú ideig látszik, nekem 2 másodperc elég lenne.
Gépház erre vonatkozó lapon nincs ilyen beállítási lehetőség. -
válasz
jasonka #155795 üzenetére
ClickMonitorDDC
Tálcára kiül, rákattintva egérrel tudsz fényerőt kontrasztot színeket mindent változtatni.
Valós változtatások, nem olyan gamma hülyéskedés mint a többi, mivel közvetlenül a monitort vezérli i2c buszon.
Szkriptezhető, gyorsgombozható saját paraméterekkel, azaz ha nagyon lelkes vagy, meg tudod csinálni hogy az Excel indítása egy szkirpttel történik ami be is állítja a neked tetsző színvilágot, kilépéskor meg visszaáll.
Vagy színprofilokat hozol létre amiket egérkattintással kiválasztasz. -
Cs1csó
titán
válasz
jasonka #155795 üzenetére
Szia, próbáld ki az F.lux alkalmazást. Ezzel tudod pl. sárgítani a képernyőt ami szemkímélőbbé teszi a képet.
Én pont fordítva használom: nekem mindig egy kicsit sárgítva van a kijelzőm de van pár teljesképernyős alkalmazás melyek futtatásának idejére deaktiválódik pl. filmlejátszó, játék.
("Nappal" enyhébb sárgítást alkalmazok, de naplemente után kicsit erősebbet, ezt automatikusan végzi mert követi a napkelte/naplemente váltakozását.De gondolom az is megoldható, hogy csak akkor aktiválódjon ha az Excell fut.
-
jasonka
aktív tag
Üdvözletem !
(Egy naív - vagy BUTA kérdés...)
Új monitort vettem - hosszas próbálgatás és kínlódás után - végre "szemre" sikerült egész jól beállítanom fényképekre - fotókra - játékra beállítanom - DE ebben a beállításban ha Excel-lel vagy szövegszerkesztővel kell dolgoznom VAKÍT...!!!
Kérdésem : van-r olyan beállítás valahol a WIN10-ben, hogy ha elindítom az Excel-t vagy a szövegszerkesztőt automatikusan MÁS képernyő-/ videokártya beállítás lépjen életbe, majd utána álljon vissza...??? (Elég volna csak a fényerő / kontraszt változása...) Vagy esetleg ezt a videokártyánál lehetne beállítani...??? - (Csakhát az honnan érzékeli az alkalmazás típusát...???) A kártya : NVidia Geforce GTX960, a monitor pedig Iiyama G2445 HSU B1. -
-
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Remélem jó helyre írok: vettem egy Microsoft egeret(1929), minden fel ismeri -Telefon,Ipad- csak a laptop nem, Sony vairo. 10 pro van rajta legálisan. Frissítettem a drivereket eszközkezelőben. -
-
Debilon
addikt
-
Debilon
addikt
válasz
King Unique #155781 üzenetére
köszi, a C: zsugorítás a W10 lemezkezelőben nem megy
valamelyik 3rd party cuccal megpróbálom még, ha úgy sem megy, akkor tényleg csak a friss telepítés lesz a vége
-
King Unique
titán
válasz
Debilon #155775 üzenetére
Az MBR2GPT a C rendszerpartíció után hozzá létre az UEFI-s bootoláshoz szükséges partíciókat, ahol ha nem talál ehhez helyet, akkor esetleg meg lehetne próbálni manuálisan zsugorítani a C-t pl. néhány 100 MB-tal vagy 1 GB-tal, majd utána újrapróbálni, hátha.
Másik opció az UEFI-sre konvertáláshoz a manuális módszer, lásd a microsoftos "Converting Windows BIOS installation to UEFI" leírást.
Következő lehetőség AOMEI, MiniTool, Niubi, stb. 3rd party particionáló programmal megoldani az UEFI-sre konvertálást. Aztán hogy mindegyik megcsinálja-e megfelelően, létrehozza-e az MBR—►
GPT konvertálás mellett az EFI-rendszerpartíciót és egyebeket is, meg hogy a free verziók is, az passz. -
Rainman05
tag
Sziasztok. Mostanában állandóan lefagy a pc-ém első indítás után és windows 10 van rajta. Reset után másodjára már nem fagy le a rendszer. És ezt írja ki: [kép] de ez se indul el. Esetleg valaki tudja mit jelent ez amit ki ír?
-
S-IW
tag
-
Debilon
addikt
üdv!
van egy probléma, amikor MBR to GPT folyamatot csinálnám W10 alól, ebben a hsz-ben látszik: [link]
mit, hova kellene mozgatni/átméretezni (na meg jelenleg mi a leg egyszerűbb alkalmazás erre)?
vagy ha nagyon nem működik, akkor az járható út lenne-e, hogy új SSD a gépbe, friss rendszer és a jelenlegiről később átmásolni amik kellenek? (bár ez nagy szívás lenne)
-
malibu
tag
válasz
Cs1csó #155743 üzenetére
Az a baj, hogy jelenleg nincs rendszerem amit újra tudnék rakni. Win 7 frissült win 10-re, amikor ezt ingyen meg lehetett tenni. Amúgy nem haldoklik a rendszer. Soha nem fagy, grafikai munkákra használom és terhelem minden nap, de semmi probléma nincs vele a booton kívül. Ez se minden alkalommal jelentkezik. Valami akad, vagy a frissítés kavart be. Másik, hogy akkor is vissza tudok lépni a frissítés előtti állapotra, ha a kevés hely miatt a lemezkarbantartóban mindig törlöm a frissítési fájlokat? Mivel az foglalja a legnagyobb helyett a c-n.
Reméltem, hogy a fehér, vagy fekete képernyő másnál is előfordult és van valami konkrét tipp, vagy folyamat amivel le tudom szűkíteni a kört.
Még egy kérdés ami off., de érdekel, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy ne törődjek vele.
Beléptem a biosba, hogy átnézzem a beállításokat és a 3,3v feszültség néha pirosra vált. 2,95(piros) és 2,98 között váltakozik. Ez annyira nagy eltérés, vagy kiugrás lenne? Mire utalhat ez? Minden érték ugrál minimálisan, de csak ez vált pirosra. -
-
5leteseN
senior tag
válasz
arfer #155769 üzenetére
A DELL SupportAssist-ot használod?
Ha nincs a támogatás fizetve a DELL-nél, ezt akkor is tudod futtatni és telepíti a gyártói meghajtókat, ami mégsem kell, ki tudod kapcsolni(VGA-k PöLö).
Nálam volt gond a gyári WiFi-vel, visszatérő!
A Windows automatikus meghajtó-frissítést ki kellett kapcsolni, mert sokáig az újraindításkor a W felül is frissítette a hibás W-s driverrel.Utána asszem' javították már azóta ezt a W-s hibát, de én bekapcsolva hagytam a W-s frissítés-tiltást.
A javítást én egy USB-s WiFi-vel csináltam(mert ugye a gyári WiFi meghajtója mindig hibásra W-frissült), így tettem fel a DELL oldaláról a Support Assist-ot, az pedig utána az a többi DELL meghajtó programot. és új BIOS-t, egyebeket...
Sokat javult. Szerintem érdemes megcsinálni!
-
-
arfer
senior tag
Sziasztok! Dell Latitude 3540 laptopon Win 10 van, egyik napról a másikra eltűnt a Wifi hálózatok ikon, és a hálózati kapcsolatokat ha meg akarom nyitni a gépházban, egyből bezáródik. Wifi kártyának eszközkezelőben nincs baja, letiltva, engedélyezve nem változik semmi. Külső USB-s wifi adaptereket bedugva azok sem működnek. Ubuntu live linux alatt kiválóan működnek a wifi adapterek, a belső is. Ethernettel netezni tudok, de pl. Windows update nem megy 0x80004002 hibakóddal. Van esetleg ötlet Win újratelepítés nélkül megoldható a gond? Köszönöm
-
makoss
veterán
Üdv!
Azt lehet tudni, hogy miért állítgatja át magától a windows a mappák kinézetét?
Mitől van ez?
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #155766 üzenetére
másik ujjamat kérte, mert felismerte a mutatóujjam, hogy már használatban van...de ha gondolom törlöm a régi profilt egyszer, akkor már vissza lehet állni a mutatóujjra...
-
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #155753 üzenetére
közben elég gyorsan sikerült az új profilt bekonfigurálni, szerintem nem lesz szükség a régi profilra...de ki tudja..egyelőre használom ezt, müködik minden
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #155753 üzenetére
köszi megcsináltam amit írtál. megint csak az jelenik meg: kérem a pin kódot és nem lép tovább, nem csinál semmit, nem lehet beírni semmit.
-
-
Top cat
addikt
válasz
bozsozso #155754 üzenetére
Azt írtad, " Eszközkezelőben a hálózati kártya rendben ". Akkor elvileg működik a kártya.
Nem lehet, hogy le van tiltva a megjelenítése a tálcán, a hálózati ikonnak?
A 169.254.x.x IP cím azért van, mert nem tudott kapcsolatba lépni DHCP szerverrel.
Próbálj meg egy kábelcserét, a gép és a szolgáltató eszköze közé. -
bozsozso
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #155748 üzenetére
A control.exe /name Microsoft.NetworkAndSharingCenter parancs nem jelenít meg semmit parancssorban, csak elindítja a Vezérlőpultot, annak is a Hálózat és megosztási központ része jelenik meg. Ez így igaz, eddig csak annyit néztem, hogy a parancssorban nem jelenik meg semmi.
-
válasz
Fuvaros #155751 üzenetére
A működő admin fiókból a registry-hez gondolom simán hozzá tudsz férni.
Navigálj el ide:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
Itt meg kell keresni a másik, a "nem működő" admin fiók bejegyzését (S-l kezdődő hosszú számsor valamelyike) és ellenőrizni a jobb oldali 2 kulcs értékét. Előbbit, hogy jó helyre mutat-e, utóbbit, hogy nulla legyen, ha nem, akkor korrigálni mindkettőt.
Ha a bal oldali bekeretezett hosszú számsornak (ami ugye a másik, nem működő profil) van .BAK kiterjesztésű változata is, akkor azt (és csak azt) törölni.
Ezt követően gép restart és próba. -
Fuvaros
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #155750 üzenetére
kösz megnéztem. a felét értem kb mindenképp kell egy új fiók?
-
válasz
Fuvaros #155749 üzenetére
Ha meg lehet oldani a dolgot, akkor azt talán így lehet, nézd meg és kövesd a látottakat.
we cant sign into your account | Fix temporary profile issue Windows 10 -
Fuvaros
senior tag
Segítséget kérnék, laptopon nem tudok belépni a profilomba.
Előtte volt belépési pin kód módosítás, ami nem zajlott le rendesen, de eltűnt az ujjlenyomatos belépés. Lérejött egy temp profil.
A jó hír az, hogy van a gépen egy másik rendszergazda szintű profil, de belépve nem tudom a saját profilom belépését menedzselni.
Teljes mentés a C-ről 2023.05.hó van csak....
Van valami program, amiben tudom menedzselni a beléphető profilból a régi megszokott profilt? Valami sérülés történt (win10 pro) -
válasz
bozsozso #155744 üzenetére
Elsőre Én is csak azt tudom kérdezni, amit Top cat, hogy most akkor mégis csak van hálózati ikon? (korábban azt írtad, hogy azzal is gond van, mert meg sem jelenik vagy csak pillanatokra)
A control.exe /name Microsoft.NetworkAndSharingCenter parancs nem jelenít meg semmit parancssorban, csak elindítja a Vezérlőpultot, annak is a Hálózat és megosztási központ része jelenik meg.
-
-
bozsozso
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #155738 üzenetére
Teljes történet: Sokáig állt a gép. Alaplapot cseréltem, klónoztam nagyobbra az ssd-t. Ezután elindult, ment rendesen. Frissítések lejöttek rendben minden ok volt, de véletlenül töröltem pár dolgot és ezért újra klónoztam az ssd-t majd kezdtem előlről mindent, de itt már problémák adódtak a frissítésekkel, mert kis idő után kiírta, hogy nem tudja letölteni, mert nincs internet. Na és most jön amikor a nagy hibát elkövettem, az eredeti ssd-t visszarakva azon is megpróbáltam a frissítéseket letölteni, itt is előjött, hogy eltünt a hálózati jel a tálcáról. Sajnos így az eredeti ssd-t is elszúrtam így már nincs olyan pontom amit vissza tudnék állítani. Visszaállítási pont ki volt kapcsolva.
Leszedtem a telepített frissítéseket, de nem lett jó. Beépített hibaelhárítót már próbáltam. Eszközkezelőben a hálózati kártya rendben, de leszedtem a drivert, majd telepítettem újra. Próbáltam másik hálózati kártyát is. Az a baj, hogy a hálózat megjelnik és érzékeli azt is, hogy a kábel be van-e dugva, de ennek ellenére nincs internet.
Jelenleg a KB5027215 frissítést nem tudom eltávolítani, mert hibára fut. Csak annyit ír, hogy nem sikerült eltávolítani.
ipconfignál internetes ip címet látok, de az átjárónál nincs semmi. Routert hiába pingelem nincs válasz.
"control.exe /name Microsoft.NetworkAndSharingCenter " erre nem ír ki semmit.
-
Cs1csó
titán
válasz
malibu #155742 üzenetére
Kezdésnek akár el is távolíthatnád a legutóbbi frissítéseket (dátum szerint vannak felsorolva tehát ami a legutóbbi alkalommal teleült azokat eltávolíthatod. Hátha alapon.
Amúgy ha a rendszer haldoklik miért akarod klónozni. Ha nem jön össze semmi akkor jöhet egy tiszta telepítés (sokszor szoktam ezt ajánlani, ha egy hozzáértő nem boldogul a hiba feltárásával, persze lehet előbb pl. egy live linux-al tesztelni, hogy ha az stabil akkor nem hardver gond, és persze az eseménynaplót is érdemes megnézni stb. tehát van több lehetőség is.
-
malibu
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy 80-90%-ban nem indul el elsőre a windows 10. Szerintem frissítés óta csinálja. A kék ablak logó még bejön, utána vagy feketére, vagy fehérre vált a képernyő, aztán reset után simán elindul. Videókártya drivert már frissítettem, de nem oldódott meg. Gondolom senki nem tudja megmondani távolról, hogy mi a baj, de hogy tudom kideríteni?Másik kérdésem, hogy melyik programmal tudom áthelyezni a windowst ssd-ről egy használatban lévő nagy hdd-re. Nem üres és nem is szeretném formatálni, de gondolom partríciót létre tudok hozni rajta. Az a baj, hogy 120-as az ssd és folyamatosan fogy a hely. Már csak 5-6 Gb van, ha mindent kiürítek és törlöm a felesleges dolgokat. Dokumentumokat, asztalt és egyéb mozgatható dolgokat már áthelyeztem máshova. Az nem tudom, hogy a programfájl mappák valamilyen módon mozgathatók-e, mert azok foglalnak nagyon sok helyet.
Köszönöm!!!
-
5leteseN
senior tag
válasz
bozsozso #155733 üzenetére
Ha több (meglepően)sikeres Windows 10-11-es hibaelhárításom módszereit összerakom, akkor kb az jön ki belőle, hogy sok hibát az Eszközkezelő-ben rejtőző (nem látható) eszköz és azok drivereinek a közben felrakottakkal történő összeakadása okoz.
Erre gyanúsan nekem a DDU sikeres megoldása jutott jó példaként eszembe, amely kb ugyanezt(és még néhány dolgot) csinál: ezeket az Eszkökezelő-ben a "Rejtett eszközök megjelenítése" bekapcsolása után láthatóvá váló és az összeakadásokat okozó "sorokat" kiszedegetve úsztam meg több(nagy veszteséggel járó) Windows-os újratelepítést!
Az eltávolításkor a drivert általában nem szedettem le a W-zal amikor volt azzal a driverrel aktív eszköz(VGA PöLö), mert akkor az újraindítási gondokat okozhat. Emlékeim szerint ez(nálam ! ) elég volt.Volt, hogy fél óráig szedegettem az Eszközkezelő-ből a halvány-szürke sorokat, de a CAD-CAM-es cég imába foglalta a munkámat és szép prémiummal díjazták az "IT-favágásomat"(kézzel törölgetés).
Pár éves munkájuk maradt meg, gyorsan csináltak is Back-Up-ot! Helyesbítek: kettőt a siker utáni héten!Ha régóta futó az OP-rendszer, akkor sok korábbi eszköz-bővítés után marad ez-az. Ezekből sajnos csak idő kérdése az összeakadás.
PöLö: Saját gépen volt, hogy a szokásos keddi W-frissítés akadt össze az eszközkezelős "maradékkal".
Ez nem is kimondottan a W hibája volt: 4. éves Windows-ról van szó, kb 2-3-tucat hardver tesztelgetés és csere és azok "maradéka" után.Szóval én megnézném a helyedben ezt a lehetőséget.
Pár kattintással látható lesz, hogy az itt található sok rejtett eszköz lehet-e a gond forrása, vagy nézni kell a következő hibakeresési lépést! -
válasz
bozsozso #155737 üzenetére
Ezek a "semmiből" megjelenő jelenségek a legkellemetlenebbek. Ilyenkor végig kell gondolni, hogy mikor jelent meg a hiba, pl. telepítettél-e valamilyen progit előtte, aminek van köze a hálózathoz(tűzfal, víruskergető, network manager/monitor stb stb, de lehet olyan progi is, aminek semmi köze nem kellene, hogy legyen a hálózathoz.
Próbáld meg a beépített hibaelhárítót futtatni, hátha megoldja a dolgot.
Kicsit várj még, hátha valakinek lesz még hasznos ötlete. Ha minden kötél szakad, akkor újra lehet húzni az OS-t, telepítéskor van lehetőség az adatok megtartására.
-
bozsozso
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #155734 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem segített.
Újraindítás után is ugyanaz a helyzet.
-
válasz
CriticalHit #155735 üzenetére
Ha az alaplaphoz kötött, OEM liszenced van, akkor azt nem tudod tovább vinni, az új rendszerre, a WIN marad, a telepített alaklmazások maradnak, de az aktíválást buktad.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Olyan hibába futottam, hogy a jobb alsó sarokban a hálózat ikonja nem jelenik meg. A tálán megjelenítésénél természetesen a Hálózat mellett be van kapcsolva. Ami még érdekes, hogy a hálózat állapot lekérdezésre kattintva csak felvillan az ablak, de el is tűnik. Az adapter engedélyezve van és mutatja ha ki-be dugom a hálózati kábelt. Internet nem egy. Pendrive-ról indított hirens boot-nál van hálózat és megy az internet. Hálózat alaphelyzetbe állítást lefuttattam, de nem lett jobb a helyzet. Próbáltam a hálókártyát is eltávolítani majd vissza illetve próbálkozta egy wifi stickkel is.
Mit tudok még tenni annélkül, hogy újratelepítsem a windowst, fontos lenne, hogy minden ugyanúgy legyen rajta ahogy volt.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
CriticalHit #155727 üzenetére
Nálunk van egy telepítés, ami win8-ként született egy AMD Bobcat-es gépbe, majd átköltözött egy 8. generációs I5 alá, itt W10 lell upgrade-del. Jelenleg ey Ryzen procis gépben csücsül, már felnőtt és WIN11 lett belőle.
Persze az aktíválásra figyelni kell, de az sem macerás. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Már nagyon régóta az SSD az ajánlott ...oprendszer alá mindenképpen....de a játékok is profitálnak belőle csak akkor nagyobb kapacitású kell.
Évekkel ezelőtt cseréltem ki egy laptopban a 250 GB-s HDD-t egy 64 GB-s SSD-re.....mintha seggbe rúgták volna a gépet úgy meglódult.
Anyámnak meg elég volt a mérete mert csak böngészett meg YT videókat nézett. -
Top cat
addikt
válasz
A Win10, már elég durva hardver cserét is képes túlélni. Persze függ attól, hogyan lett aktiválva. Ha valami olcsó kulccsal, akkor nem biztos a siker.
Játék mentésre biztos nem lesz az elég. Használd ezt ha kell.
Tárhelyből meg sosem elég.
De elférnek 256-on is.
-
CriticalHit
addikt
Mindenképpen újra kell telepítenem a Win10-t, ha alaplap halála miatt cserélnem kell azt, a CPU-t és a RAM-okat is? Ha igen ,de kimentem a WIN10 USER könyvtárban lévő játék mentéseket az adattároló merevlemezre, azok működni fognak az új telepítésű WIN 10-el? Valóban 1TB SSD az optimális a WIN10/11 számára?
-
nubreed
veterán
Sziasztok,
Van olyan ismert gyűjtőhely (mondjuk valami fórum, ilyesmi) ahol különböző előre elkészített Windows answer file -okat lehet letölteni? Amit eddig találtam túlságosan szigorú volt, túl nagy mértékben herélte ki a Windows -t, ennyire én nem akarok messzire menni. Persze tudom, én magam is meg tudom szerkeszteni, de nincs most időm még végig bogarászni a kódot és kiszedegetni azt amit nem akarok. Hátha találok olyat, ami nagyjából megfelel az elképzeléseimnek.
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Egy Windows 10 aktiválásos kérdésem van.
Egy régebbi laptopom van, amin most Win10 van. Annó Win8-al vettük, az oem kulcs a bioszban van. Mindig frissítettem, így van most Win10. Most alaplapot szeretnék cserélni. Mivel az "új", de használt alaplap bioszában is lesz egy Win8 oem kulcs. Mit kell tenem, hogy a Windows aktivált legyen újra alaplalcsere után? Most még bele se kezdtem, csak tudni szeretném, hogy mire számíthatok? Mire készüljek? Milyen előkészületek kellenek a csere előtt? -
válasz
Kiskokó #155723 üzenetére
Nézd végig ezt, hátha benne van a megoldás.
-
Kiskokó
veterán
válasz
teptep #155683 üzenetére
Helló
Abból semmi sem derül ki sajnos. Azóta se jövök rá mi lehet ez.
Semmi nem változott, ugyanúgy fut a gép, ugyan olyan körülmények között, ugyan azokkal a programokkal. Talán 2-3 hete volt egy Win10 update... nem-e annak lehet köze?
Még 2 féle programot ki akarok próbálni, de eddig úgy tűnik nem vírus vagy egyéb cucc. -
Geth
veterán
válasz
5leteseN #155720 üzenetére
Anno használtam valami progit, ami le tudott menteni egy layout-ot és visszaállítani.
Személyes jótanács: a problémától függetlenül évek óta 0 darab ikont tartok az Asztalon. Úgyis mindig nyitva van valami ablak ami takarja. Nekem elég a Start menü (csoportokat használok), illetve a tálca.
-
5leteseN
senior tag
-
movax
őstag
Apropó, Bitlocker, van egy ártatlan kérdésem:
Nincs bekapcsolva a Bitlocker a gépemen, MS-fiókot sem használok, helyi van. Mi van, ha frissítéssel bekapcsol a Bitlockert? Ilyenkor felajánlja a kulcs mentését vagy valami? Van adatmentésem, de akkor sem akarok kizáródni a saját gépemből. -
Geth
veterán
válasz
wetsom #155708 üzenetére
Csak furcsa ez a tömeges jelenség
July 9, 2024—KB5040427
Known issues alatt:
After installing the July 9, 2024, Windows security update, you might see a BitLocker recovery screen upon starting up your device. This screen does not commonly appear after a Windows update. You are more likely to face this issue if you have the Device Encryption option enabled in Settings under Privacy & Security > Device encryption. Because of this issue, you might be prompted to enter the recovery key from your Microsoft account to unlock your drive.#155707 Grave_444
Összefoglalom: 2-4 havonta beírod ezt, kipróbálni nem fogod, egyébként a recovery key-t belátható időn belül nem fogja törni. -
wetsom
tag
Szerencsére eddig minden kulcs meglett, csak furcsa ez a tömeges jelenség és félek, hogy egyszer csak nem lesz meg egy kulcs.
-
Top cat
addikt
válasz
Cblacksmithc #155705 üzenetére
Ja, de jó messzire. (az örök vadászmezőkre
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest