Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Azt értelemszerűen inkább a Windows 11 topikban kellene kérdezni, hogy mik a Windows 11-gyel a tapasztalatok.
Vagy inkább kipróbálni ténylegesen hogy a saját hardver- és szoftverkörnyezetben mit produkál, nem feltéten az a mérvadó hogy másoknál egy másikban.A Windows 10-hez egyébként akár ingyen lehet regisztrálni + 1 év támogatásra, ami akár 10 db otthoni eszközön használható egyszerre, lásd nemrég #158624.
-
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Mit szeretnél hallani, amiről még nem olvastál itt a W10 vagy a W11 topikban az elmúlt 1 évben?? Senki sem fog kötelezni, hogy frissíts, vagy ne frissíts, ha egy kicsit is érdekel a téma, el fogod tudni dönteni magadtól is, hogy neked melyik a megfelelőbb.
Nekem például nem volt problémám, mióta frissítettem W11Pro-ra a 4.gen-es gépemet, másnak meg igen. -
szkaroly
senior tag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Win 10 pro-ról win 10 IoT Enterprise LTSC-re váltottam, eddig minden progi megy, 2032-ig így nyugi van.
-
Geth
veterán
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Frissítettem 11-re, nincs probléma egyik rendszeren sem.
Igaz, nem mostanában (2021). -
PitLee
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Közben addig keresgéltem és agyaltam míg csak az lett vége, hogyha volt mount akkor kel legyen unmount is.
Parancssorban szépen lefutott a százalék, majd ott volt az üres mappa azt meg simán lehet törölni.
dism /unmount-image /mountdir=C:\ide a mappa nevét /discard -
PitLee
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Sejtem mire gondolsz, amikor másik progi használja a mappát, fájlt és nem engedi törölni.
Lehet a mount nem a legjobb szó, ha jól tudom a Microsoft meg változtatta a install.wim-et , install.esd-re ezért már nem tudsz könnyen belenézni a telepítőbe mit tartalmaz, így DISM segítségével parancssorból tudod megnézni az install.esd-t és ott megkeresni neked melyik win verzió kell, majd annak az index számára hivatkozva elindítani egy "kicsomagolást".
-
Debilon
addikt
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
eddig is elég volt, mert úgy lett klónozva a jelenlegi
nem találtam olyat, amivel megoldható, W10 beépített, Niubi és Aoemei nem tudja, gondolom azon bukik a dolog, hogy ott van az a 2 partíció köztük
-
Top cat
addikt
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Ja, de jó messzire. (az örök vadászmezőkre
) -
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Gondolom ISO-t azért töltene le hogy egy tiszta installt csináljon.. Erre pedig a friss MSDN ISO ideális.
-
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Ha a torrent oldalról ez tölthető le akkor inkább azt tegye fel mint a hivatalos oldalról letölthető 1,5 évest, amire a KB5034441 nem fog felmenni, sőt fel sem fogja ajánlani és a winre biztonsági rés foltozatlan marad örökre.
Így ellenőrizhető [kép] -
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Marad. Naés.
Valami bitlocker+tpm el kapcsolatos hibát javítana ha a C meghajtót titkosítottad vele. Ez engem mint home tulajdonost nem érint. Másokat is csak akkor ha a profi cracker betör fizikailag a lakásába és elviszi a gépét.Cégnél meg a rendszergazda gondoskodjon az áttméretezésről vagy a tiszta telepítésről laptopon.
-
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Azoknak javítatlan marad helyhiány miatt..
-
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
De az emberek 60% nál súlyos sebezhetőség javít..
-
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Mert nem lehet egy ilyet [kép] kijavítani mert 1000 féle lehetséges, csak több bajt okozna sokaknál..
-
5leteseN
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Hálám (és még sokan másoké) örökké üldözni fog!
-
Attila0
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Köszi, működik.

-
Attila0
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Szabad tudni hogy mi volt az a file?
-
nutella1
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Ez a teljes hibakód:
"A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Indítás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
Windows.SecurityCenter.WscCloudBackupProvider
, APPID:
Nem érhető el
, felhasználó: DESKTOP-QBV9SPQ\lukac, SID: S-1-5-21-366580840-3288085371-1975065423-1001, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható." -
jack982
senior tag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
-
Visormail
addikt
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Ennek nincs köze a onedrivehoz, a leveleket nem kell külön szinkronizálni mint a fájlokat. A kliensbe mindenképpen a levelezőfiókoddal kell belépve lenned (úgy kezdődik, hogy megadtad benne az email címedet/felhasználónevedet/jelszavadat), különben nem tudnál levelet küldeni. Tehát a kliens is a postafiókodat használja. A kliensben szoktak olyan beállítások lenni, hogy pl amikor lekéri az új leveleket a fiókodból, akkor onnan törölje is ki őket, vagy csak másolja és hagyja meg az ottani példányt is. Nem tudom küldésre van e ilyen beállítás, nézd át miket lehet benne.
-
VGYke
addikt
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Milyen fiókba nem vagy és milyen fiókba vagy bejelentkezve. Valahová csak bejelentkezel, ha (gondolom) webes felületen látod a leveleket? Meg milyen cím az az outlook.hu, hogy pop/smtp, mert ha Microsoft cím, az MS Exchange szokott lenni.
-
VGYke
addikt
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Milyen felhőben, hol? Mert ha látsz valamit a felhőben, csak be kell hogy jelentkezz oda ...
Fiókbeállítások alatt nézd meg, hol vannak az adatfájlok.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Egérpad topik
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)