Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Teljes történet: Sokáig állt a gép. Alaplapot cseréltem, klónoztam nagyobbra az ssd-t. Ezután elindult, ment rendesen. Frissítések lejöttek rendben minden ok volt, de véletlenül töröltem pár dolgot és ezért újra klónoztam az ssd-t majd kezdtem előlről mindent, de itt már problémák adódtak a frissítésekkel, mert kis idő után kiírta, hogy nem tudja letölteni, mert nincs internet. Na és most jön amikor a nagy hibát elkövettem, az eredeti ssd-t visszarakva azon is megpróbáltam a frissítéseket letölteni, itt is előjött, hogy eltünt a hálózati jel a tálcáról. Sajnos így az eredeti ssd-t is elszúrtam így már nincs olyan pontom amit vissza tudnék állítani. Visszaállítási pont ki volt kapcsolva.
Leszedtem a telepített frissítéseket, de nem lett jó. Beépített hibaelhárítót már próbáltam. Eszközkezelőben a hálózati kártya rendben, de leszedtem a drivert, majd telepítettem újra. Próbáltam másik hálózati kártyát is. Az a baj, hogy a hálózat megjelnik és érzékeli azt is, hogy a kábel be van-e dugva, de ennek ellenére nincs internet.Jelenleg a KB5027215 frissítést nem tudom eltávolítani, mert hibára fut. Csak annyit ír, hogy nem sikerült eltávolítani.
ipconfignál internetes ip címet látok, de az átjárónál nincs semmi. Routert hiába pingelem nincs válasz.
"control.exe /name Microsoft.NetworkAndSharingCenter " erre nem ír ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows Insider Program
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Leszedtem a telepített frissítéseket, de nem lett jó. Beépített hibaelhárítót már próbáltam. Eszközkezelőben a hálózati kártya rendben, de leszedtem a drivert, majd telepítettem újra. Próbáltam másik hálózati kártyát is. Az a baj, hogy a hálózat megjelnik és érzékeli azt is, hogy a kábel be van-e dugva, de ennek ellenére nincs internet.