Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bozsozso

őstag

válasz Fire/SOUL/CD #155738 üzenetére

Teljes történet: Sokáig állt a gép. Alaplapot cseréltem, klónoztam nagyobbra az ssd-t. Ezután elindult, ment rendesen. Frissítések lejöttek rendben minden ok volt, de véletlenül töröltem pár dolgot és ezért újra klónoztam az ssd-t majd kezdtem előlről mindent, de itt már problémák adódtak a frissítésekkel, mert kis idő után kiírta, hogy nem tudja letölteni, mert nincs internet. Na és most jön amikor a nagy hibát elkövettem, az eredeti ssd-t visszarakva azon is megpróbáltam a frissítéseket letölteni, itt is előjött, hogy eltünt a hálózati jel a tálcáról. Sajnos így az eredeti ssd-t is elszúrtam így már nincs olyan pontom amit vissza tudnék állítani. Visszaállítási pont ki volt kapcsolva. :W Leszedtem a telepített frissítéseket, de nem lett jó. Beépített hibaelhárítót már próbáltam. Eszközkezelőben a hálózati kártya rendben, de leszedtem a drivert, majd telepítettem újra. Próbáltam másik hálózati kártyát is. Az a baj, hogy a hálózat megjelnik és érzékeli azt is, hogy a kábel be van-e dugva, de ennek ellenére nincs internet.

Jelenleg a KB5027215 frissítést nem tudom eltávolítani, mert hibára fut. Csak annyit ír, hogy nem sikerült eltávolítani.

ipconfignál internetes ip címet látok, de az átjárónál nincs semmi. Routert hiába pingelem nincs válasz.

"control.exe /name Microsoft.NetworkAndSharingCenter " erre nem ír ki semmit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés