- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #155738 üzenetére
Teljes történet: Sokáig állt a gép. Alaplapot cseréltem, klónoztam nagyobbra az ssd-t. Ezután elindult, ment rendesen. Frissítések lejöttek rendben minden ok volt, de véletlenül töröltem pár dolgot és ezért újra klónoztam az ssd-t majd kezdtem előlről mindent, de itt már problémák adódtak a frissítésekkel, mert kis idő után kiírta, hogy nem tudja letölteni, mert nincs internet. Na és most jön amikor a nagy hibát elkövettem, az eredeti ssd-t visszarakva azon is megpróbáltam a frissítéseket letölteni, itt is előjött, hogy eltünt a hálózati jel a tálcáról. Sajnos így az eredeti ssd-t is elszúrtam így már nincs olyan pontom amit vissza tudnék állítani. Visszaállítási pont ki volt kapcsolva.
Leszedtem a telepített frissítéseket, de nem lett jó. Beépített hibaelhárítót már próbáltam. Eszközkezelőben a hálózati kártya rendben, de leszedtem a drivert, majd telepítettem újra. Próbáltam másik hálózati kártyát is. Az a baj, hogy a hálózat megjelnik és érzékeli azt is, hogy a kábel be van-e dugva, de ennek ellenére nincs internet.
Jelenleg a KB5027215 frissítést nem tudom eltávolítani, mert hibára fut. Csak annyit ír, hogy nem sikerült eltávolítani.
ipconfignál internetes ip címet látok, de az átjárónál nincs semmi. Routert hiába pingelem nincs válasz.
"control.exe /name Microsoft.NetworkAndSharingCenter " erre nem ír ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest