- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kona005
senior tag
válasz
pilipi #153624 üzenetére
Nincs olyan a környezetemben sajnos aki ilyenben tudna nekem segíteni, ezért is próbálok itt segítséget kérni.
Rufussal megpróbálom még hátha.#153619Petrónius: Felmásoltam az isot meg is látta mikor bootoltam róla a programon belül kiválasztottam az isot de nem bootolt be róla sem. Ki kell csomagolni és úgy masolni?
-
kona005
senior tag
válasz
pilipi #153620 üzenetére
With Ventoy, you don't need to format the disk over and over, you just need to copy the ISO/WIM/IMG/VHD(x)/EFI files to the USB drive and boot them directly.
De úgy hogy nem csomagolom ki hanem egyból az ISO masolom rá, legalabbis úgy csináltam. A program elvileg elrendezi a fájlokat olyan formátumba hogy jó legyen neki,én így értelmezem, de lehet nem jól.
Milyen BIOS beállításhoz kell érteni? Már sok gépre telepítettem különböző wint de ilyennel még nem találkoztam.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
pilipi #144983 üzenetére
Szia !
Disable_include_drivers_in_Windows_Update.reg
Telepítés előtt most ezt megcsináltam
és ezután indítottam el a telepítést...
OK megvan, természetesen SIKERES !
De eddig a súgóra még sosem vittem rá az egeret és ott van hogy: IDEIGLENESEN
Az azért sajnálatos, hogy nincs választási opció e téren!
1. Ideiglenesen
2. Véglegesen
De remélem a javaslatod nálam is jó lesz
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
pilipi #138884 üzenetére
Szerintem tévedsz, mert pl nekem jóval idősebb konfigjaim vannak (P35 --> E8400, H97 --> i5-4590 és egy cerkás noti + dobozos! windows!) és igenis érdekel, hogy van e támogatás hozzájuk vagy sem.
Az MS miatt konfigot cserélni nincs szándékomban, mert nem csak az I5-ös gép, de többé-kevésbé még a P35-ös is elég nekem a dolgaimhoz ..... -
törölt tag
válasz
pilipi #122703 üzenetére
Sajnos nekem is ez bajom, öt év után is mintha egy RC verzió lenne tele félkész feature-ökkel és makacs bugokkal. Pl. az idővonal/timeline kimaradt a listából, azóta szar a feladatnézet és sok program úgyse támogatja pl. a saját új Chromium Edge se. Sok leállított szolgáltatás USA-ban is pl. könyvek és zene streaming. Gagyi Áruházból játékot venni nem ajánlott, a Steam kiforrottabb. Egyetlen remény maradt a Windows számára: Panos Panay átvette az irányítást, talán vele igényesebb lesz kicsit a felhasználói élmény, mert az kiderült öt év alatt Nadellát csak az Azure és Office bevételek érdeklik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest