Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• malibu

tag

válasz Cs1csó #155743 üzenetére

Az a baj, hogy jelenleg nincs rendszerem amit újra tudnék rakni. Win 7 frissült win 10-re, amikor ezt ingyen meg lehetett tenni. Amúgy nem haldoklik a rendszer. Soha nem fagy, grafikai munkákra használom és terhelem minden nap, de semmi probléma nincs vele a booton kívül. Ez se minden alkalommal jelentkezik. Valami akad, vagy a frissítés kavart be. Másik, hogy akkor is vissza tudok lépni a frissítés előtti állapotra, ha a kevés hely miatt a lemezkarbantartóban mindig törlöm a frissítési fájlokat? Mivel az foglalja a legnagyobb helyett a c-n.

Reméltem, hogy a fehér, vagy fekete képernyő másnál is előfordult és van valami konkrét tipp, vagy folyamat amivel le tudom szűkíteni a kört.

Még egy kérdés ami off., de érdekel, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy ne törődjek vele.
    Beléptem a biosba, hogy átnézzem a beállításokat és a 3,3v feszültség néha pirosra vált. 2,95(piros) és 2,98 között váltakozik. Ez annyira nagy eltérés, vagy kiugrás lenne? Mire utalhat ez? Minden érték ugrál minimálisan, de csak ez vált pirosra.

Új hozzászólás Aktív témák