Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Üdv.
Mivel nem tudom frissíteni a rendszert (Win8.1), ezért maradt a tiszta telepítés. Van valami módja, hogy visszarakja a cuccokat, mintha csak frissítés lett volna?
-
Dinter
addikt
Üdv.
A laptopom bővítettem egy SSD-vel, a régi HDD meghajtón maradtak dolgok. Ezeket letörölhetem? Illetve a fájlrendszere valamiért FAT32 lett, ezt még jobb ha most formázom, amíg nincs rajta sok dolog, vagy nem lesz hátrányom belőle?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Azt írja a HDD-mre, hogy 50% töredezett. De amikor elindítom az optimalizálást, egyből abba is hagyja. Mit csináljak vele?
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani, hogyha arrébb húzok egy ablakot, folyamatosan vigye, ne csak a helyét és utána rakja oda?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Előbb kapott egy random kékhalált a gépem, azóta nincs hang. Ha állítani akarnám a hangerőt, megnyílik egy "Problémák észlelése" ablak. Most telepíthetem újra?
-
Dinter
addikt
válasz #71043776 #81271 üzenetére
Próbáltam újratelepíteni, nem segített.
Ha meg akarom nyitni a hangokat, kiírja, hogy nincs elindítva a windows audió szolgáltalás, elindítom-e. Aztán megnyílik az ablak, de a lejátszó és felvevőeszközöknél nincs semmi.
Ezt írja:
061318-8265-01.dmp 2018. 06. 13. 10:56:54 IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0000000a ffffcab4`bfd8c010 00000000`00000002 00000000`00000000 fffff801`aed34f13 ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+197670 x64 ntoskrnl.exe+197670 C:\WINDOWS\Minidump\061318-8265-01.dmp 4 15 17134 1 234 596 2018. 06. 13. 10:57:29
-
Dinter
addikt
válasz #71043776 #81283 üzenetére
A chipset letörölni nem lehet, de újraraktam, az ATK-t letöröltem és újraraktam, de semmi. A bios-ban van egy olyan opció, hogy hangjelzést adjon post után, eddig nem volt bekapcsolva, ezért nem tudom milyet kéne, de max hangerőn se ad ki semmit. Csak nem halt be a hangszóró?
-
-
Dinter
addikt
Üdv.
Ismerősnek olyan problémája van, hogy mind wifi-n, mind Etherneten keresztül csak pár weboldal töltődik be. Mondta, hogy lehet letörölt valamit a vezérlőpultban a programoknál, de nem tudja mit. Újrarakattam vele a hálózati drivereket, de nem lett jobb. Én még nem láttam, most fogok TV-vel ránézni. Egy Google DNS-re átállítás segíthetne, vagy mi lehet a baja?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Ha clean installt akarok, de adatot is kéne mentenem, akkor van más lehetőség, mint átmásolgatni valahova az adatot, ahol megmarad? Még nem kaptam meg a gépet, amit újra kell raknom, de attól félek, hogy ha túl nagy lesz a mennyiség, akkor nem tudom hova rakni.
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Ha parancssorból be akarnék lépni a D meghajtón bármelyik mappába, nem történik semmi, rendszergazdaként sem. Miért lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Telefonos aktiválást ki lehet váltani valamilyen netes felülettel?
-
Dinter
addikt
Sziasztok, ehhez az eszközhoz tudnátok egy legfrissebb drivert adni?
hdaudio\func_01&ven_10ec&dev_0668&subsys_104313bf&rev_1000
Ez a hangszóró, jelenleg 2015-ös van, és nem működik a mélynyomó, ezért szeretném frissíteni, de sehol nem találom egyszerűen.
-
Dinter
addikt
-
Dinter
addikt
Üdv!
Valahogy úgy be lehet állítani a környezeti változóknál a PATH-t, hogy a Java is működjön, meg a cmd is?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Sikerült az USB-be dugnom a jack csatlakozót, kikapcsolt a gép, és most nem indul. A C:-re direlve csak egy recovery.txt van, és 120GB szabadon. Muszáj lesz újratelepíteni, vagy van vmi más megoldás?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Jelenleg van egy SSD a gépemben amin a Windows van, és egy HDD amin az adatok. Vissza kéne küldenem a laptopot szervizbe, viszont az SSD-vel nem küldhetem, mert eredetileg nem volt benne és félek hogy elvennék a garanciát. Ezért arra gondoltam hogy a HDD-re felrakok egy Windows-t, és úgy küldöm be, mert ha nincs rajta semmi, akkor meg letörlik az egészet és felraknak rá egy Linuxot. Viszont ha felrakom rá a Windowst, akkor utána azt formázás nélkül még el tudom tüntetni? (pl. telepítőből parancssorból törléssel)
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Kicsit off. Hogy tudnám egy merevlemez tartalmát lemásolni, de úgy, hogy csak egyszerre egyet tudok berakni, aztán azt átrakni az újra?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Tesóm elmondása szerint VPN-t próbált beállítani, de nem sikerült neki. Azt viszont sikerült elérni, hogy a játékokban sokkal alacsonyabb lett az FPS-e. Próbáltam beállítani, hogy az erősebb videókártya menjen, de nem segített. Mit állíthatott el?
-
Dinter
addikt
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet hogy a gép minden egyes "hideg" indításnál nem akar bekapcsolni? Ez úgy néz ki, hogy betölt a Windows, majd megjelenik a login ablak előtti fekete képernyő. Na itt nem megy tovább 15 percig. Aztán ha kikapcsolom, és újraindítom, már egyből bekapcsol. Elég furcsa, mi lehet ez?
-
Dinter
addikt
Üdv!
(Outlook topic elég halott, ezért írok ide)
Az Outlook Naptárban lehet valahogy egész importált naptárra beállítani, hogy küldjön-e értesítést eseményről vagy sem? Mert az óráimról egész eddig küldött, az idei félévben valamiért már nem, és sehol sem találok hozzá beállítást. -
Dinter
addikt
Üdv!
A laptopom mitől ébredhet fel folyamatosan az alvásból? Nagyon idegesítő
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Céges gépre kéne beVPN-eznem login előtt, mert még nem voltam belépve a gépen. Viszont ahogy látom ez nem olyan egyszerű Windows 10-en, mint 8-on. Van valami módja esetleg, vagy tudok a sajátomról osztani, ha onnan már beléptem?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Most raktam fel egy HP 250 G7-re (i3-1005G)-re a Windows 10 Education-t. Egyik probléma, hogy mindegyiknél azt írja a driver, hogy nem támogatja a 10.0.17163 verziót (ez az Education miatt van)? A másik, hogy pár percenként lefagy. Vagyis a képernyő, animáció megy tovább, csak se egér, se bill inputra nem reagál, ez mitől van? (Telepítésnél írt olyat, hogy nem jó a GPT sorrend, annak lehet köze hozzá)?
-
Dinter
addikt
Van egy laptop, amiben SSD-t kéne HDD-re cserélni, viszont egyszerre csak az egyik tud bent lenni. Van valami könnyű módszer, hogy kimigrálom pendrive stb, vagy jobban járok, ha újratelepítem?
-
Dinter
addikt
válasz King Unique #129001 üzenetére
Természetesen HDD helyére rakok SSD-t, csak rosszul írtam. Viszont digitális licenccel van aktiválva rajta a Windows.. ilyenkor csere után, ha visszaállítom, akkor megmarad az aktiváció?
-
Dinter
addikt
Most telepítettem még egy windowst. Az előzőt simán végig lehetett frissíteni 2020H2-ig, ez itt elakadt, miért?
-
Dinter
addikt
Adott egy Lenovo t440p. A probléma az, hogy random kikapcsolgat, terhelés nélkül is, teljesen változó időközzel (eddig 5 és 30p között volt). Eseménynaplóban csak egy volsnap.sys hiba volt előtte, ami talán hozzáköthető. Most akksi nélkül próbálom, hogy így is rossz-e. Van még valami ötletetek, hogy mi okozhatja? sfc /scannow jelenleg is fut.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest