Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
Netbankfiókod van? Paypal, ilyesmi? Ha a válasz bármelyikre igen, NE telepítsd főrendszernek a Technical Preview-t. Egyelőre a jelenlegi formájában ez túl kockázatos a minden egyes billentyűleütést logoló fejlesztési állapot miatt.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
Ne haragudj, de sehol nem írtam ilyet. Mindössze arra vonatkozott a netbankfiókos megállapításom, hogy a tevékenységek logolása miatt valahol, valameddig tárolódnia kell az éppen beütött felhasználóneveknek és jelszavaknak, és ez valahol, valakinek már elegendő lehet, hogy hozzájusson. Rengeteg ügyes hacker van a világban, és jószerivel mindenki tudhat már róla, hogy jelenlegi formájában a Technical Preview mindent logol...
Ezért a magam részéről egyelőre nem ütném rá a SAFE pecsétet mindennapi felhasználásra. Nem való még arra. Hiszen mint a neve is elárulja, technikai előzetes, fejlesztés alatt áll, és van is mit fejleszteni rajta.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
Tehát akkor végülis egyetérthetünk abban, hogy egyetértünk?
Egyébként a kétlépcsős azonosításról jut eszembe: pont azóta vagyok enyhén bizalmatlan, mióta a drága Erste Bank - náluk van netbankfiókom - eltörölte ezt, és beléphetek a fiókomba mindössze felhasználónév és jelszó használatával. Ez véletlenül azidőtájt történt, hogy egy jogszabály illetéket rótt ki a bankokra minden egyes tranzakció után, mire azok ott kezdtek spórolni, ahol az ügyfélnek fáj. A második lépcső azelőtt egy SMS-ben kapott, generált 8 számjegyű kód volt, amit így az Erste már muszáj volt megspórolni. Milyen jó is az nekem, hogy a bank - a közeljövőre nézve pedig: az internetszolgáltató - nem háríthatja át a többletköltségeit rám, az ügyfélre/előfizetőre. Senkit nem érdekel, hogy a számlán levő pénzem nyilvánvalóan kisebb biztonságban van.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
Billentyűzettel, USB csatis eszközökkel nincs valakinek gondja a 9879-es build telepítése óta? Nekem van. Alap Genius billentyűzettel az a gond akadt, hogy - nem kapcsolja a ledeket a Caps Lock, Scroll Lock és a Num Lock billentyű. A numerikus billentyűzet nem is működik. Látszólag. Mert BIOS-ban minden oké vele, egészen addig, míg be nem tölt az oprendszer, működik rendesen, és reagál a NumLock nyomogatására is. Utána semmi Zavaró, mert előszeretettel használom jelszavakhoz, vagy a honfoglalón például...
Nem tudom máshoz kötni a probléma jelentkezését, mert reggel még jó volt az új build érkezése előtt, a billentyűzet pedig egyébként minden más tekintetben működik.
Valami ötlet valakinek? Vaskos bug talán... Írjam a feedback-et?Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
válasz osztszoroz #1697 üzenetére
A Store nekem is indul magától, de úgy látom, hogy az nem véletlen, mindig játékból kilépve történik a dolog, biztos van összefüggés.
Nálam a 9879 hozott még egy olyan anomáliát is, hogy leállításkor első nekifutásra nem kapcsolja ki a gépet, hanem újraindítja a rendszert. Másodjára már leáll rendesen.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
válasz King Unique #1951 üzenetére
Véleményed mellé megerősítésképpen írnám, hogy kb. egy vagy két héttel az első tesztverzió publikussá tétele után raktam fel, azóta ugye kétszer esett át hivatalos főverzió update-en, most a 9879 build-et használom - elsődleges rendszerként. Átlagos felhasználás mellett - netezés, zenehallgatás, filmnézés, képszerkesztés, videókonvertálás, vásárlói nyilvántartás szerkesztése (vállalkozás része, erre LibreOffice-t használok, a legapróbb hiba nélkül), és nem kevés játék.
A jelenlegi verziónak észrevehető hibáját ezen felhasználói körülmények között nem találtam eddig. Hibátlanul futó játékok: Sniper Elite III (DX11-ben, nem patcheltem Mantle-re, mert így is szuper), Ryse Son of Rome, Thief (Mantle-ben), Alien Isolation, Shadow of Mordor, és AC Unity, bár ez utóbbi egyre gyatrábban fut, de ez sem a rendszer hibája, hanem elfogy a 4 GByte rendszermemóriám. Így jött el nálam is a 8 GByte RAM kora, januárban meglépem végre.[ Szerkesztve ]
-
Taifa Díaz
őstag
válasz premete #1954 üzenetére
Nem venném magamra a warezhuszár és dedós játék futtatója kifejezéseket, mivel azonban én soroltam fel pár játékot, kénytelen vagyok. Hasonlóan igénytelen szellemben válaszolnék, mint ahogy a hozzászólásodat te megtetted
Sem a bithumen, sem az Ncore oldalán nem vagyok regisztrálva, talán ha küldenél meghívót
Nincs szükségem loaderre, teljesen jogtiszta Windows példányt használok ebben a percben is Windows TP build 9879
Vagyok abban a pozícióban, hogy 100+ ezres szoftver beszerzéséről döntsek - de még ha nem lennék is, ha irreleváns lenne a véleményem, akkor fogalmam sincs, minek gyűjti be a használati információkat tőlem a MicrosoftLife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
válasz xxSanchez #2074 üzenetére
AC Unity, rohadt európaiak, nem tudnak optimalizálni. Ott, a kanadai Montréalban, ami ugye Európában van
De xarok én bele, DX11-es játékokat Vistán futtatok, de 64 biten, mert van hozzá hardverem, és mekkora überkirály már, hogy NEM LAGGOL!!! ÉRTITEK????????
50 gigás játékkal meg nem fogok játszani, mert annyira se értek hozzá, hogy kibővítsem azt a rohadt D partíciót vagy 25-30 GByte-tal, amit a C-n úgyse használokLife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
válasz sz.balazs.95 #2082 üzenetére
Nem tudom, meddig leszel képes nézni
-
Taifa Díaz
őstag
válasz sz.balazs.95 #2084 üzenetére
Ugye, hogy
-
Taifa Díaz
őstag
válasz King Unique #2088 üzenetére
Ne viccelj már, Zsolti megmonta, a rendszer lelke az élményindex, a többi senkit nem érdekel. A 8-as féle flat design meg a bu**knak való Szép, határozott vélemény.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz sz.balazs.95 #2091 üzenetére
Ja
-
Taifa Díaz
őstag
válasz szabonagyur #2148 üzenetére
Így van, ez nem a Microsoft sara. Annyiban van igaza a videó készítőnek, hogy joggal lenne elvárható több segítség, támogatás a játékforgalmazók ügyfélszolgálatától a még az XP/Vista/7 korszakban vásárolt, eredeti játékok problémamentes futtatásához az újabb rendszereken. Nem mindenki járatos az ilyen módosításokban attól, hogy esetleg fel tud telepíteni egy operációs rendszert, arra pedig egy játékprogramot.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz szabonagyur #2150 üzenetére
Láttad, hogy hülyeséget csinál a DLL táras hibaüzenetre, ebből gondolom, hogy a Google-lal kb. semmire se menne, a játékhonlapok FAQ-ját már inkább szégyen, hogy ezek után föl sem keresi
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Tournament #2232 üzenetére
Aha, ezt nem is tudtam. Nem raktam fel a 9901-et, mert rosszakat olvastam róla - írod te is ezt a Shift+Enter artifact-ot pl.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Tournament #2255 üzenetére
9879 build nálam teljes sebességgel olvas, ír, másol USB3 csatlakozóban dugott eszközökön.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz King Unique #2543 üzenetére
Igen, a Rollback visszaállítja az előző verziót, de eltűnik, amint rendszerkarbantartással letakarítod az old mappát.
-
Taifa Díaz
őstag
10049 build az imént játszott el velem olyat, hogy minden előzetes nélkül leállította az AMD grafikus drivert. Én villámgyors tűzoltóakcióba fogtam, aztán közben rá kellett jönnöm, hogy mindezt azért tette, hogy másik drivert telepítsen nekem, szóval frissített.
Mivel beleakcióztam a műveletbe, és a számítógép újraindításra is került, nem ment neki csont nélkül a telepítés. Végül kaptam egy teljesen elmosódott asztalt, ami elvileg a korábbi 1920x1080-as felbontáson jelent meg, de közben alul és felül két vastag üres sáv feketéllett a monitoromon, és az ikonok is elmásztak.
A lényeg: frissítsen csak nyugodtan bármit - hiszen csinálja is, nem is tehetek ellene semmit -, csak dobjon már fel azért egy értesítést, hogy tudjak róla. Most se lett volna semmi gond, ha kiírja, hogy éppen mire készül.
Pzstm szakit kérném elsősorban a kérésem továbbítására, így a legesélyesebb, hogy lesz is belőle valami.
A korábbi drivert állítottam vissza most Roll Back-kel, így azóta rendben van megint a felbontás.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
válasz #85552128 #5474 üzenetére
Engem is idegesít, hogy sokadszorra reagál, ha a tálcán kattintok egy ikonra, de az sokkal jobban, hogy a legalkalmatlanabb időpontokban elkezdi régebbire "frissíteni" a VGA drivert, mert neki nem tetszik az újabb (holott azzal működik jól a gép, amit feltesz helyette, azzal meg nem).
-
Taifa Díaz
őstag
Canon Pixma fotónyomtató és egy Canon Lide 210 szkenner ugyanúgy működik, mint Win7/8/8.1 alatt, csak az egyik hozzá tartozó programot kell minden egyes build-del újratelepíteni, de az egy percig se tart. A driverei viszont rendben vannak, bizton állíthatom.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz tomboy0013 #6930 üzenetére
A logika azt diktálja, hogy ez esetben mindkettőre érvényes lesz az ingyenesség.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz envagyok #7143 üzenetére
A felbontás orvoslására legközelebb ne telepíts másik drivert, helyette próbáld meg ezt: Catalyst Control Centerben Saját VGA kijelzőim alatt van az, hogy Tulajdonságok (VGA kijelző). Itt, ha kiveszed a kibővített kijelző adatok (EDID) opciógombbol a pipát, fogsz tudni 1280-nál nagyobb felbontást is beállítani.
-
Taifa Díaz
őstag
Igen. Fos a driver. Le is cserélném, de minduntalan visszarakja magát, így feladtam a harcot. Tegnap szüttyögött nekem driver cserével, ami után a GTA V rosszabb lett, mint volt, mert az eddigi driverrel legalább nem esett szét az egész kép
-
Taifa Díaz
őstag
Please help!
10130 build folyton letörli az AMD vga drivert, amit telepítek, és visszarakja a magáét. Nekem ez nem felel meg. Mit tehetek ellene?
A build és rendszerfrissítések legyenek automatikusak, persze, ilyen módon szívesen hozzájárulok a rendszer fejlesztéséhez, meg a telemetria se zavar - de azt hadd döntsem már el, hogy melyik driver kell nekem a videókártyáhozLife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Taifa Díaz #7922 üzenetére
Tulajdonképpen mindig akkor tudja visszacserélni, amikor már egy bizonyos ideje üresjáratban van a gép. Szóval arra gondoltam, ha bármilyen kis időre is ott kell hagynom a gépet, de még használni szeretném, akkor zárolom a fiókot. Ez segítene? Ilyenkor biztosan nem tud drivert cserélgetni, telepíteni
Még így is lesz alkalma "trükközni", mert sűrűn előfordul, hogy lazításképpen zenét hallgatok Zune-nal...Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
válasz westlake #7927 üzenetére
Aha...és hogyan?
Este raktam fel kézzel a legfrissebb drivert, ami csak van az AMD oldalán, és láthatod, hogy máris leszedte a magáét, és pofátlanul írja is, hogy amint nem használom a vga-t, fel fogja rakni automatikusan.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Tournament #7929 üzenetére
Azzal kaptam le mindahányszor, és mindig visszarakta. Most is azzal távolítottam el, és már készen áll a telepítésre.
-
Taifa Díaz
őstag
Várom, addig is megnéztem, amit westlake írt, de ahogy sejtettem, pontosan az volt beállítva eddig is.
Addig is, azonnal zárolom a gépet, ahogy otthagyom, és eddig még nem volt alkalma lecserélni a drivert. Korábban megcsinálta egyszer Honfoglaló játék közben is - pedig elvileg a böngésző használ hardveres gyorsítást -, az azért kicsit meglepett, de még így sem tudtak legyőzni
Cseppet se mindegy, mert az általam felrakott driverrel kábé MINDEN játék simábban, élvezhetőbben fut.[ Szerkesztve ]
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Воланд #11865 üzenetére
Készítettem egy telepítőt a 10240 build-ből, és tisztán telepítettem pendrive-ról, mert már alig volt helyem a C partíción a sok frissítés miatt. Az eleje óta benne vagyok az Insider programban. A telepítés előtt kiírtam a kulcsot az Aida64-ből, de nem óhajt aktiválódni a rendszer, pedig az Insideres fiókkal vagyok belépve.
Akkor ezt most buktam?Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest