Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz
choco01
üzenetére
Sziasztok.
Erre az Otthoni csoport problémára valaki tud működő megoldást?

Adott egy zsír új gép, friss Win 10 telepítéssel, az összes új frissítéssel.
És a probléma hogy nem tudok se csatlakozni se létrehozni Otthoni csoportot..
Próbáltam a "C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Roaming\PeerNetworking" mappa tartalmával szórakozni, de egyébként ez üres volt alapból.. de nem segített.

-
Lenry
félisten
válasz
choco01
üzenetére
jobb klikk az Asztalon -> Képernyő-beállítások
ott lesz egy csúszka, "A szöveg, az alkalmazások és más elemek méretének módosítása". ha nem 100%-on van, akkor nagyítva van a Windowsod. ez automatikus dolog, hogy a tizenpár colos laptopodon ne hangyaf*sznyi méretű legyen minden fullHD-ban"Már többször újra indítottam"
mondom: ki és bejelentkezés -
törölt tag
válasz
choco01
üzenetére
Szerintem 10-el is boldogulsz. Ha lassúság merül fel, akkor is elenyésző lehet, de biztosabb a videókártya problémád megoldása is 10 alatt, értsd biztosabban lesz korszerű eszközkezelő szoftver rá. Amúgy az SSD meglepően sokat fog segíteni mindkét esetben, mindegy mire teszed a döntésed.

-
lck
senior tag
válasz
choco01
üzenetére
Persze. Márciusi az eredetileg feltelepített win 10-em. A nagyobb frissítések után, vagy amikor úgy éreztem hogy valamivel nagyon "összegányoltam" a rendszert - kb. 3 alkalommal - "legyáriztam" már azóta. Annyi hogy ami a feltelepített egyéb programokat újra kellett rakni utána. Én a felhasználói fiókot meghagytam. Azzal sem volt gondom.
A windows.old-ot meg a lemezkarbantartóval kitöröltem. -
lck
senior tag
válasz
choco01
üzenetére
Személyes tapasztalataim szerint felér egy újratelepítéssel. Bár gondolom sokan a formázást tartják az egyetlen biztos megoldásnak.
Tulajdonképpen felrak egy tiszta telepítést - ha úgy van beállítva - a felhasználói fiókadatok megtartásával. Plusz létrehoz egy windows.old- mappát a régi adatokkal. ( ami később törölhető )
Arra figyelmi kell viszont hogy elég szabad hely legyen a gépen a windows.old mappának. 25-30 Giga legalább. -
válasz
choco01
üzenetére
Az insiderek elvileg meg is kapták a frissítést WU-n keresztül (egy pár nagyobb patch).
Nekik nem kell ez az egész telepítős macera elvileg.(Nem tudom mert nem vagyok insider, de volt itt aki igen és azt mondta frissítés lejött 240-re és kilépett a programból aktivált maradt.)
Ha nem akkor marad amit írtam.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)