Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Taifa Díaz #1322 üzenetére
Én nyertem
Amúgy ha valakit nagyon zavarna az ablakanimáció, akkor a kisegítő lehetőségeknél ki lehet kapcsolni, amíg az MS nem javít rajta. -
Aarpok
őstag
válasz Taifa Díaz #1322 üzenetére
és karak_22 Igaz nekem több,mint nektek,de nem vészesen.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Aarpok
őstag
válasz Taifa Díaz #1332 üzenetére
Most néztem Win8.1 alól nincs windows.old mappa egy RecoveryImage nevű viszont van és abban egy install.esd fájl 2,58GB mérettel.
Аарпок
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Taifa Díaz #1449 üzenetére
Nem igazán értem hogy a hackerek miért pont most akarnák feltörni a Micrososft szervereit, amikor azon máskor is van egy rakat kártyainformáció. És arra mérget vehetsz hogy nem olyan könnyű azokat megszerezni, biztos nem TXT formátumban tárolják a billentyűleütéseket.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
bepken
veterán
válasz Taifa Díaz #1449 üzenetére
nem kötekedni akartam, csupán szerintem akkor már inkább olyan adatot gyűjtenének be ezek a hackerek, amivel tudnak is mit kezdeni. - de ezt sokkal egyszerűbben megteszik szerintem (pl.: egy böngésző bővítménnyel)
egy netbanknál azért már elég alapnak számít a kétlépcsős azonosítás. még ha meg is szerzik az azonosító+ jelszó párost, a másodlagos eszközre érkező kulcsot igen nehezen tudnák csak megszerezni (pláne azzal adott időintervallumon belül ÉS még előtted belépni a fiókodba) - én nem mondom, hogy lehetetlen, de csak úgy találomra valakinek kilesni a fiók adatait, nagy hajtépés árán feltörni, majd rájönni, hogy mondjuk épp aznap reggel utalta át az utolsó milláját egy másik számlára....hát az bizony bármelyik hacker jó kedélyét könnyen kikezdheti
na de ez a lényegen tényleg nem változtat. ahogy mondtad is: ez a rendszer jelenleg nem erre való.
én spec semmilyen fiókba nem léptem be róla - biztos, ami biztos alapon - egyedül az outlook fiókomba, az insider program miatt.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Mate
nagyúr
válasz Taifa Díaz #1455 üzenetére
Én is erstés vagyok.
Ezek szerint nem tudsz róla, hogy nem törölték el az sms-es belépést, csak választhatóvá tették. Belépve a bankfiókba beállításoknál bekapcsolható.
-
Mate
nagyúr
válasz Taifa Díaz #1457 üzenetére
Szerintem nem. Legalábbis nem tűnt fel eddig.
(#1459) Taifa Díaz: Nekem ingyenes szerencsére
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Taifa Díaz #1455 üzenetére
igen, akkortájt én is épp ezért változtattam meg a jelszavam (bár igazából amúgy se árt néha), majd aktiváltam újra ezt a szolgáltatást - és én is úgy értelmezem, hogy innentől ez fizetős szolgáltatás, dehát ez van... viszont, ha biztosra akarsz menni, ezzel kapcsolatban egy ügyintézőt érdemes megkérdezni inkább
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
pzstm
titán
válasz Taifa Díaz #1716 üzenetére
no kiderítettem, hogy nem. Volt akinek megjavult de nem emiatt. Későbbi buildben várható a javítása
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gergobaby
aktív tag
válasz Taifa Díaz #1952 üzenetére
Én is Taifa Díaz kollégához csatlakoznék.
Ugyan az én installom még nincs egészen 1 hetes, de eddig minden apróság úgy néz ki működik, ami az átlagos napi teendőkhöz kell. Ami nagyon necces még az a Metro appok viselkedése. Nem igazán vannak még készen erre az átméretezgetésre, ablakban használatra. Pl. nincsen megírva, hova ugorjon a kurzor mikor visszalépsz egy sima desktop alkalmazásból, és hajlamos addig bugolni amíg ki nem rakom full Screenre...(ez ugye nem is meglepő, hiszen a 8.1-es appokat telepíti fel, ha jól tudom)
A ma esti projektem még, hogy beüzemelem az Office 365-ömet is, és készen lesz a teljes értékű rendszer... Build 9841
Véleményhez hozzátartozik, hogy sosem voltam az a mindenben rosszat kereső típus, abból van elég mindenhol. Egy nap ráfordítás után nekem a Win8as újdonságok is tetszettek a DevPrev illetve ConsumerPreview idejében
Nekem tetszik az új irányvonal -
premete
veterán
válasz Taifa Díaz #1956 üzenetére
Elárulod, hogy melyik cégnél döntesz arról, hogy 100 ezer + gépre milyen operációs rendszer kerüljön, s közben windows 10 preview-n nyomatod a játékokat?
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Taifa Díaz #2081 üzenetére
na akkor már megnézem én is.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Taifa Díaz #2083 üzenetére
nagyjából végignéztem, de sajnos nem találok megfelelő kifejezést arra, amit láttam.
azt hiszem ez lesz a megfelelő kép:
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Taifa Díaz #2090 üzenetére
akkor a Linux dosztrók zöme is b*ziknak való vajon az "izé"-jükkel?
-
félisten
válasz Taifa Díaz #2149 üzenetére
Amúgy ha felmegy a játék holnapjára vagy felveszi a kapcsolatot a készítővel szerintem kap segítséget. le merem fogadni, hogy a játékok FAQ részében ezekre is van már válasz.
Az meg, hogy mondjuk egy Games for Windowslive-ból leszeded a legújabbat nem is módosítás, tudás sem kell sok hozzá. Kb első gugli találat ha ilyen hibád van.
-
félisten
válasz Taifa Díaz #2151 üzenetére
Jó persze így is lehet nézni, de azért egy alap tudás elvárható lenne szerintem. Ha ilyen alap dolgokat nem talál meg akkor mit tud kezdeni a játék kiadója? Küld neki emailt? El sem tudja olvasni az angolt.
-
Tournament
aktív tag
válasz Taifa Díaz #2231 üzenetére
A januári már consumer preview . illetve a consumer preview már a 9901 iso is tartalmazta csak ott még minden levolt tiltva Áruház / gépház stb vagyis csak egy app mentes win volt ez . a 9901 consumerbe stabil volt az IE . A pro / enterprise pedig shift + entere őssze omlik az IE " ez már 10.0 kernelü volt . A januári buildel jőn egy nagyobb átszabás a / login screen / start menü Continuum mod / kernel 10.0 / "Sparta bőngésző " / DX12 - és rengeteg más feature amit meglehet találni a külőnbőző postolásokon a neten . Tablet + desktop + stb eszkőz is mükődni fog már normálisan ... nem ugy mint most hogy tabletnak nézi az asztali gépet ezért nem ég a billen a num /caps / scroll .
[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz Taifa Díaz #2233 üzenetére
Csak egy másik kulcsot kelett bele irni a 9901 telepítőbe és a consumer települt . Sok a gond a 10.0 kernelel remélhetőleg valamit alkotnak vele és a hibernácios file bugal is alap esetbe elsőre nem kapcsol be a gép csak másodjára win logonál lekapcsol a gép ezért ki kellet kapcsolnom . De ott a 813 bug is rasphone résznél csak restart után ohajt netre csatlakozni ha nincs routere a felhasználonak . A login screen se véletlenül lesz lecserélve mert azis bugos az új login már félig ki probálható és a continuum mod is azzok frankok már. Steamen pl elég jok az fps-ek de pl a régi HL2 source motort nem támogatja a 10.0 kernel x64 virtualizálása mivel minden32 bites APP 64bitbe futat már a WOT pl elég franko lett fps-be rajta kicsit megdobta nagyobb teljesitményt sajtol ki 8.1-hez képest . Lesz előnye ennek de még az messze van max évégére mikor felál a komplett OS kompatibilással a programoknak .
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz Taifa Díaz #2252 üzenetére
A 9879 pont nem. Az előző még használhatóbb volt, de ez a MPC-HC-tól megkergül.
-
King Unique
titán
válasz Taifa Díaz #2544 üzenetére
Aha értem, akkor lehet majd lemezkarbantartózok egyet, mert ezen a laposon van 8.1 is és nem szeretném, ha belekavarna. Kösz az infót!
(#2545) szabonagyur: mármint műveletközpont kis zászlajára gondoltam, azért az elfért volna továbbra ia az értesítési területen.
(#2546) netpeti98: mint írtam nekem se nyerte el a tetszésemet.
Amúgy meg, az is érdekes, h mindig a W8/8.1-et szidták a kettős, egyesek által skizofrénnek titulált felület miatt, de ott legalább 2 különálló dolog volt desktop és modern UI. Egyfelől jó a W10-ben ez a desktoposítás, de ez az erőteljes desktop + modern elemek keverése vhogy néha kicsit fura, nekem ez kissé skizó...
(#2547) Kabalabula: nagyon hasznos leírás, honnan van? Ha ilyeneket írkálnak, akkor ezek szerint másoknál se aratott osztatlan sikert a sok újítás...
Amúgy meg hiába állítom vissza a régit, ha a végeleges OS is az új megoldások felé megy... bár lehet abban is működni fognak ezen registry hackek...[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Taifa Díaz #5017 üzenetére
Winmain a 10102.
Fbl_impressive az insider branch.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
alfa20
senior tag
válasz Taifa Díaz #7420 üzenetére
ha jól emlékszem 3 mp-alá nem enged,
egy másik megoldás:
Vezérlőpult -> Rendszer -> Speciális rendszerbeállítások: Speciális fűl -> (Indítás és helyreállítás) Beállítások... -> itt beállítod a kívánt rendszert, majd vedd ki az első pipát. OK és kész is."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
Gh00st
tag
válasz Taifa Díaz #7894 üzenetére
Gondolhattam volna
Köszönöm
<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Taifa Díaz #7922 üzenetére
Tulajdonképpen mindig akkor tudja visszacserélni, amikor már egy bizonyos ideje üresjáratban van a gép. Szóval arra gondoltam, ha bármilyen kis időre is ott kell hagynom a gépet, de még használni szeretném, akkor zárolom a fiókot. Ez segítene? Ilyenkor biztosan nem tud drivert cserélgetni, telepíteni
Még így is lesz alkalma "trükközni", mert sűrűn előfordul, hogy lazításképpen zenét hallgatok Zune-nal...Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
westlake
félisten
válasz Taifa Díaz #7923 üzenetére
Ki lehet kapcsolni az automatikus driver frissítést (Windows Update). Gondolom az erőlteti vissza a régebbi (vagy újabb) verziót.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Tournament
aktív tag
válasz Taifa Díaz #7928 üzenetére
Lekapod DDU-val és nem fogja többet felrakni updaten
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Íme. Nem tudom, hogy működik-e, mert nem próbáltam. Egyébként az AMD oldalán nincs kint a legújabb driver.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
alfa20
senior tag
A driver frissítés kikapcsolását nem ott kell kikapcsolni, de most W7 alatt vagyok, így nem tudom pontosan megmondani, este leszek W10 közelben ott megkeresem és ha addig nem írja meg valaki, akkor majd megosztom.
nekem is ki kell majd kapcsolni, mert folyton lefrissít a 353-as NVidia-ra, ami meg egy kalap kaki, folyton szétesik...
[ Szerkesztve ]
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
anulu
félisten
válasz Taifa Díaz #10435 üzenetére
köszi! edge alól nem megy, de IE11 alól igen, és ez is bőven jó most
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Воланд
titán
válasz Taifa Díaz #11875 üzenetére
yep. frissitest keleltt volna csinalni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Taifa Díaz #13117 üzenetére
konkretan a fel topic azzal van tele, hogy frissites utan nem aktivalt a win10, majd egy par ora mulva mar aktivalt volt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
-
Ghard
őstag
válasz Taifa Díaz #16017 üzenetére
Ezt tudom, csak itt sincs olyan, hogy a kijelzőt kapcsolja csak ki.
Érdekes, asztali gépen meg van ilyen opció[ Szerkesztve ]
-
SeatLeon08
tag
válasz Taifa Díaz #23524 üzenetére
Lehet kicsit kuszán fogalmaztam, csak, hogy ne beszéljünk el egymás mellett:
Tiszta telepítést még a megjelenés előtt használtam, iso-t töltöttem le MS oldaláról, majd az ott lévő kóddal aktiváltam.
Működött is a tegnapi napig, mikor vírusok miatt visszaállítottam a gépet a reset menűpont segítségével, szóval nem formatáltam a boot menűben.
Még így is fenttartod az előző megállapításodat, mert akkor nem várok tovább a csodára?
-
Anonymus23
veterán
válasz Taifa Díaz #23808 üzenetére
Nem, fordítva, ha most visszarakom a Win7-et (SSD format a win7 telepítő DVD-jével) és megy vissza a Win7, akkor mivel már egyszer felfrissítettem a Win10-re (megjegyezve a HW konfigot) vissza fogja frissíteni W10-re automatikusan.
Szerintem nem, de inkább kérdezek.Mondjuk Csütörtökön konkrét illetékestől (MS magyarországi képviselet) személyesen tudnám megkérdezni, de rákérdezek már itt is.
2 problémám van a W10-el, az egyik ugye ez a virtuális XP hiánya, a másik meg, hogy az asztali ikonokat önállóan magának sorbarakja függetlenül, hogy nem ez van neki beállítva...
;) - The Power of the Light Side
-
addikt
válasz Taifa Díaz #24796 üzenetére
Letöltve, kicsomagolva nálam így néz ki, és az exe-t indítva rendszergazdaként, azonnal indul, semmi más mókolás nem szükségeltetik.
Esteleg próbáld meg az ezt megelőző verzióval.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
retesz147
addikt
válasz Taifa Díaz #24898 üzenetére
@ Milestone2
köszönöm mindkettőtöknek! siker....
még egy apró kérdés....DVD meghajtó átnevezését hogy tudom, mert az nincs lemezkezelőben....
köszi
Xiaomi 13 eu dev...
-
bardi
aktív tag
válasz Taifa Díaz #24981 üzenetére
Nem is rossz ötlet Malwarebytes anti malware úgy néz ki leszedte. Kb 8 éve használtam utoljára bármiféle vírusirtót, eddig mindig elvoltam a windows tűzfallal.
'92 Honda VFR 750
-
csixy
addikt
válasz Taifa Díaz #25817 üzenetére
Köszi!
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
TRob1
veterán
válasz Taifa Díaz #25837 üzenetére
Semmi sem lehetetlen! Ezekért a ritka pillanatokért érdemes élni.
Egyébként meg tudod: Kivétel erősíti... a Windózt!Természetesen nem azt mondtam hogy az miatt van minden, csak példa volt (mert ugye azért bőven akadtak ilyen-olyan driver és egyéb amd/ati gondok az elmúlt évek során, függetlenül a win10-től - Még játékokhoz is volt már ezerszer külön amd/ati patch mert vagy nem ment, vagy hibákkal)
A fő mondanivaló inkább az, hogy nem mindig az oprendszer a hibás (sőt...). Mint ahogy utólag már rengetegszer kiderült (De persze sajnos sok esetben meg nem).ui: Jah, és nem feltétlenül az MS-t vagy a Win-t akarom védeni (attól függetlenül hogy semmi gondom velük), na de mindig mindent rájuk fogni...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
MésziGab
tag
válasz Taifa Díaz #26786 üzenetére
Igen az értem! És ez utólag hogyan orvosolható?
Ha újra feltelepíti ezt a Windowst-gondolom neki engedni fogja újra,és akkor utána deaktiválja? -
addikt
válasz Taifa Díaz #42272 üzenetére
Üdv!
Ez egyáltalán nem tekinthető normálisnak Win 10 alatt. Én lassan egy éve frissítettem Win 7-ről, és még mindig ez a rendszer van fent, nem csináltam tiszta telepítést, mert nem voltak gondok, ilyen meg főleg nem.
Az, hogy nálad mi a gond azt nem tudom, de javaslom, hogy ettől a hozzászólástól olvassál vissza néhányat, hátha nálad is segít. Itt egy Bitcoin bányászat volt a háttérben.[link]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Taifa Díaz #42277 üzenetére
Vége is a bódottának. Megint pörget mindent a rencer maximumra
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Taifa Díaz #42279 üzenetére
Pár napja szenvedtem hasonlóval, a megoldás sajnos a teljes (nulláról) újra telepítés lett.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Dhampir
félisten
válasz Taifa Díaz #42286 üzenetére
uTorrent nem javallott, nálam is tekert rendesen, érdemes helyette például qBittorentet használni.
-
addikt
válasz Taifa Díaz #42286 üzenetére
Esetleg lecserélni a hálókártya drivert?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
pzstm
titán
válasz Taifa Díaz #42753 üzenetére
mondtam, hogy teljesen mindegy, hogy az összefoglalóba rakom bele, vagy oldalra....így sem, úgy sem olvassák el
-
addikt
válasz Taifa Díaz #44259 üzenetére
Amennyiben, ha erre gondoltál akkor ez alapból is így van.
Videókat le tudok játszani, mint pl. a You Tube-os cuccok, de mint írtam ezek az anyagok korábban videókamerával lettek felvéve, majd ki lettek írva DVD-kre. A korábbi, Win7-ről frissített Win 10 alatt simán lejátszhatóak voltak, csak a mostani tiszta telepítés tett be. Nekem az is jó lenne, ha tudnátok javasolni olyan lejátszót amelyik az ilyen típusú fájlokkal is elboldogul, ha már a MediaPlayer bemondta az unalmast.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
vlevi
nagyúr
válasz Taifa Díaz #56762 üzenetére
Nem mai. Több hónapos. Én minden összegző frissítés óta kapom ezt a 4TB tárhelyet
Állítólag a következő, kreálmány updattel eltűnik ez a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android játékok topikja
- Dell asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest