- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
no win10 fent van \o/ ... már cask pár kérdés:
Hogyan tudom törölni a Windows.bt, Windows.old, Windows.ws mappákat?, mert nem kellenek + ugye most elég sokat foglalnak
-
G viktor
tag
Itt egy direkt link az ISO-hoz. [link]
-
SpongyaBob
veterán
válasz
sszemtelen #11177 üzenetére
Parancssoros megoldás ha esetleg még nem próbáltad, így egyből felajánlja az updatet
wuauclt.exe /updatenow
Nekem 15 perc alatt megvolt és minden ok.
-
wwhy
veterán
Az ISO-t pendrive-ra mivel lehet kiírni
A Windows 7 USB DVD-t 2x is lefuttattam, mindkétszer "can't create boot ..." a végeredmény
W7/8-at simán kiírja.
-
Angel2014
addikt
válasz
CharlieDrop #11188 üzenetére
kinek esetleg 80240020 hibakodót dob fel és nem tölti a win 10 et az update így sikerült kijavítani és letölteni!
Mi ez a hiba azt jelenti, a Windows 10 telepítési könyvtár befejezetlen és / vagy sérült. Most, hogyan erősít ez?
1. Menj be a "C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download", és törölni mindent abban a mappában.
2. Ezután adja ki a parancssorból rendszergazdaként. Írd be a "wuauclt.exe / updatenow".
3. Menj a Vezérlőpult> Windows Update és a Windows 10 kell kezdeni újra letöltését a semmiből, remélhetőleg hibátlan ebben az időben. -
CharlieDrop
veterán
Akinek 80240020-as hibát dobott a telepítésnél az tudott már update-elni?
Ha igen, hogy?
Köszi
-
válasz
front3r #11131 üzenetére
Bááh, miért kell ennek rendszergazdai jog
Céges hálóról simán lehúzhatnám.
SHA-hasheket tud valaki mondani? Erre jön még frissítés, vagy beleintegrálták az utolsó napi pakkot?
Amúgy az összefoglalóban a "segédprogram nélkül" rész ugyanúgy a media creation tool-ra mutat
#11186: Köszi, hasznos infó
-
Kami11
őstag
Megvolt a frissítés, be is dőlt a win, semmi nem működött normálisan, még a tálcára küldés sem.
Leszedtem az ISO-t, pendrive-ra fel és indítottam egy tiszta telepítést.
A frissités egyetlen pozitívuma, hogy aktiválta a win10-et.
Szóval format C és fenn van a friss 10-es. Kérte vagy kétszer s seriált, de át lehet ugrani és láss csodát, mire mindennel végzett már aktiválva is volt.
Szóval a lényeg: Frissítés után nyugodtan mehet a clean install! -
GoZoL
senior tag
Frissítést használva ami az első hsz-ban van, tapasztalat céges környezetben domain-ba léptetve:
- másfél órás frissítés
- nvidia vga kártyámat nem ismerte fel, utólag telepített driverrel tökéletes
- a GFI VIPRE vírusirtómat gyalulta
- aktiválva van a rendszerMég tesztelgetem.
-
válasz
timekeeper #11180 üzenetére
Isoból szeretném bootal, de megpróbálom először isoból frissitéssel. (előtte mondjuk kiteszem pendrivera az iso-t)
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #11177 üzenetére
de hiába ha nem tudod aktiválni .
-
pzstm
titán
Nah most a media creation toolos oldal meg az ISO-t hozza be nekem
-
válasz
timekeeper #11174 üzenetére
A 3. opció jó lenne, mert nem igazán fürge kis lapos ez a Acer AO 721, és kukáznám ami most rajta van.
-
sszemtelen
őstag
Előkerült a ~BT mappám, majdnem 6 giga, de ez a rossebes WU nem akarja felajánlani a frissítést.. fene egye meg, felrakom iso-ból
-
GoZoL
senior tag
Frissítés megvolt, első hiba a képernyőfelbontást nem ismeri fel és még a kijelző méretét sem. Most frissítem a vga drivert.
-
premete
veterán
Telepítheted persze, hiába írtam le x-szer, hogy semmi értelme a gwx-nek, annyira sírtak utána a zemberek, hogy nekik nem jelent meg, itt jajveszékeltek, hogy most mi lesz....
Most pedig nem akarják kivárni, amíg sorra kerülnek.
Persze az összefoglaló pár sorát elolvasni is nehezükre esik.
@: IT-ben valemelyest otthonosan mozgó ember nem rak fel ilyen malware-gyanús cuccokat, és nem esik kétségbe, ha neki nem jelenik meg a tálcán egy második startikon, aminek max. értelme az adathalászat. -
front3r
őstag
-
moonguru
őstag
Sajnos az ISO link már nem működik!
-
nofi
addikt
Ha már azt írja, hogy le van foglalva a Windows 10 példányom, de még nem telepítette fel akkor már hozzárendelte a fiókomhoz és akár telepíthetem gyalult gépre a megadott .isoból, vagy mindenkinek meg kell várnia a WU frissítést a kulcs továbbörökítéséhez?
-
törölt tag
Ha valakinek BIOS-ba égetett licenckulcsa van, gondolom ott kihagyja a kulcskérést, úgy, mint a 8.1-es telepítő. Aktiválásnál pedig ellenőrzi, hogy az egy éves időtartam alatt megrendelted és telepítetted-e már a 10-est. S ha igen, akkor aktiválja is. Ez tűnik logikusnak és licencelés szempontjából megfelelőnek. Így ha valaki már egyszer régi rendszerről frissített, tiszta telepítéssel is jogtisztán jut Win10-hez.
-
GeneraL_XTX
veterán
Nekem most az nem tiszta, hogy oké, hogy leszedem az ISO-t, de attól még hogy fogom tudni aktiválni?
-
_ak_
addikt
Egy gyors kérdés:
Szeretném angolul használni, majd a win10-et, tehát a notimra majd felteszek majd egy eredeti angol w7-et, (ha jól tudom, akkor az oem matricával is, bármilyen nyelvű win aktiválható), ez esetben melyik W10 kell nekem, az English International vagy a sima English?Igazából nem tudom, hogy melyik a default a korábbi windowsoknál.
-
szjoci
őstag
Ha ISO-ból feltelepíteném a win10-et, a dobozos win8 pro VUP kódomat elfogadja, vagy inkább húzzam rá a jelenlegi rendszerre?
-
Ha az ISO-t töltöm, az hogy aktiválja magát ? Mert nyilván gondolom az nem egészen géphez kötött, vagy hogy oldja meg ezen anomáliát, pl. tiszta telepítést az isoval lehet-e csinálni ?
prannk: Na ez is jó kérdés, hogy mivel írja ki pendrivera az ember.
-
prannk
őstag
Az isot a win usb tool al kell penre másolni?
-
pzstm
titán
-
AthlonXP
őstag
Ejnye!
Nem olvastam az összefoglaló hszt... Ott van ami kell! Bocsánat!
-
törölt tag
Kijöttek az MSDN iso-k illetve a win 10 értesítési ikonra kattintva már azt lehet olvasni, hogy hullámokban fogják a felhasználók megkapni a win 10 frissítési lehetőséget.
-
prannk
őstag
Hogyan kell elinditani a telepítést? Nekem nincs semmi frissítés..
-
Angel2014
addikt
A Dell Allienwarémra rá sem merem engedni a win 10 et...de viszont a Lenovomra ez az üzenet fogadott a win 10 en...
Lenovo system interface foundation....ez mi?
-
whitezo88
nagyúr
az automatikus update másnál is még várakozó üzemmódban van? [link]
ahogy nézem itt mindenki inkább ISO-t szed.
-
törölt tag
Most az Edge böngészővel vagyok a neten. Kíváncsi vagyok, milyen a kompatibilitása.
-
front3r
őstag
Windows 10 ISO közvetlen letöltése!
NEM a Media Creation Tool-os link, hanem itt közvetlenül ISO formátumban tudjátok letölteni a Windows-t!
Ezért ne töröljétek a hozzászólásom!Tehát van ilyen is...tudom a MCT-al ISO-t is tudok készíteni, de van akinek ez jobban bejön, vagy nem Windows alól tölti le, stb...
-
wwhy
veterán
A MS oldalról letöltött Download Tool 'Ez az alkalmazás nem fut az Ön gépén" c műsort adja elő ... W8.1 x64, jogtiszta. Valakinek ötlete?
-
törölt tag
Miért van az hogy a windows BT mappa tartalma 6GB-ról 140MB-ra csökkent?
szerk.: Most valami nagyon változik, mert előbb elérhető hely 107 GB utána 113 GB most meg 110 GB 5 percen belül.
-
Andru1995
újonc
válasz
CharlieDrop #10817 üzenetére
Nekem is ezt dobta ki
-
törölt tag
Én most, nemrég raktam föl. A rejtett $Windows.~BT mappa és a tartalma megmaradt frissítés után is. De a mérete 6.05 gigáról 3.58-ra csökkent.
-
-
rumkola
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #11110 üzenetére
kösz, már rájöttem
-
timekeeper
tag
válasz
Воланд #11108 üzenetére
Asszem megleltem a választ az oldalon is:
If you upgraded to Windows 10 on this PC by taking advantage of the free upgrade offer and successfully activated Windows 10 on this PC in the past, you won't have a Windows 10 product key, and you can skip the product key page by selecting the Skip button. Your PC will activate online automatically so long as the same edition of Windows 10 was successfully activated on this PC by using the free Windows 10 upgrade offer.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
tomboy0013 #11104 üzenetére
Töltsd le #11101 GoodSpeed linjét és megoldódott a problémád.
-
Воланд
titán
válasz
timekeeper #11107 üzenetére
eloszor mindenkeppen frissitened kell, csak utana tudsz tiszta telepitest csinalni.
-
timekeeper
tag
Ezzel a media cretion toollal amivel már tölthető a cucc tudok clean installt igaz? Ha kér kódot egyáltalán akkor a win 8.1-es kódot adjam meg?
-
Angel2014
addikt
válasz
tomboy0013 #11104 üzenetére
Nyisd meg a win updétot menj a telepített előzményekre és ott kéne látszania win 10 letöltés hiba és ott a hibakód is.
-
Telda
addikt
Hali!
Másnál nem jelentkezett olyan probléma, hogy a videó lejátszó oldalak pl. twitch, youtube, stb. iszonyatosan szaggatnak, teljesen lefagy tőle a böngésző, szaggat az egész? FF és Edge alatt csinálta. A Chrome egy fokkal jobb volt. Én a flash-re gyanakszom. Előtte Win7 volt a gépen és nem volt ilyen probléma.
Ha megvan még a windows.old mappa, hogy lehet visszatenni?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Angel2014 #11103 üzenetére
Nekem még le sem szedte a gépre a frissítést, hibakód nem volt. Csak azért téged kérdezlek, hogy hova kell bepötyögni pontosan mert visszább is írták ezt hibakód nélküliek is, csak az már sok hozzászólással ezelőtt volt. Szóval nekem a C:/Windows/system32 az alap amit a paranccsor megnyit rendszergazdaként. Oda kell bepötyögni? Hátha végre elkezdené leszedni a frissítést...
-
Angel2014
addikt
válasz
tomboy0013 #11100 üzenetére
Neked is ez a hibakódod volt?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest