Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi lehet annak az oka, hogy nem tudom megnyitni a start menüt a billentyűzeten lévő win gomb segítségével sem. Jobb alsó sarokban sem tudok semmit sem megnyitni. Pl ha a dátumra nyomok nem jön elő a naptár és az óra ha az értesítésekre nyomok nem jön elő jobb oldalról a panel ha a net ikonra nyomok akkor sem jön elő semmi. Ha a hangerő ikonra nyomok akkor sem. Nem tudom állítgatni a hangerőt.
-
törölt tag
válasz
Воланд
üzenetére
köszi
ehhez kapcsolódna még egy kérdés. Hol lehet beállítani, hogy ha felhajtom a laptop kijelzőjét akkor a zárolt képernyő jelenjen meg de ne kérjen semmilyen bejelentkezést. Csak egy space gomb megnyomásával felugorjon. Mert most egyből az asztal jelenik meg. Korábban így volt de valamiért eltűnt. -
törölt tag
Sziasztok!
Binges hátteret hogyan lehet beállítani pc-n? Arra gondolok mint telefonon naponta változtatja a képet és ezt szeretném pc-n is.
A másik kérdésem. Edgenek miért nincsen ikonja? Eddig volt de most egy fehér lap van helyette,
-
törölt tag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Hihetetlen. Komolyan mondom a korábbi op rendszerek sokkal jobbak voltak. Most csak a visszafejlődés megy. Win 7 tetszett nekem a legjobban szép volt részletesen kidolgozva a grafika. Win 8-tól felfele meg sima sablonos szar amit painttel 5 perc alatt összedobok.
-
törölt tag
válasz
Janika-1982
üzenetére
Most olvastam hogy másnak is van ilyen problémája. Nem értem mi lehet a gond. Router rendben van minden gond nélkül csatlakozik rá csak a laptop nem. De a laptop meg minden más wifi hálóra felmegy gond nélkül. Szóval nem értem
Már arra gondoltam hogy összevesztek
routeren nyomtam egy resetet frissítettem a firmware-t . De semmi. -
törölt tag
válasz
Janika-1982
üzenetére
és AtHoS Köszi a segítséget. Végre megoldódott a gond.
Már csak ezt az elcseszett wifi-t kellene valahogy megoldani. Nincs kedvem mindig indításnál 5 percet várni mire felcsatlakozik. Szó szerint 5 perc és hiába próbálok kézzel csatlakozni. Kiírja hogy nem lehet. NEM ÉRTEM ÉS MÁR A SÍRBA VISZ

-
törölt tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez printscreen

-
törölt tag
válasz
Janika-1982
üzenetére
És akkor mit hol hogyan kell kikapcsolni? Érdekes hogy win 7-en tökéletesen ment a kikapcsolás. Csak 8.1-en 10-en butult meg.
-
törölt tag
Ja erről a kikapcsolásról jutott eszembe. Miért nem tudom kikapcsolni a gépet? Hiába nyomok arra, hogy főkapcsoló leállítás nem kapcsol ki a laptop. Ha újra felnyitom a fedelét akkor megint bekapcsol. De én nem akarom. Szerintem nem is kikapcsolja hanem csak hibernálja. De nem értem miért.
Csak 1 módon tudom kikapcsolni:
shutdown.exe -s -t 1
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Nekem is TP-Link van WR841ND. Nem értem mi lehet a gond. Szerintem win10-el lehet mivel többi eszköznél gond nélkül megy. Csak itt van néha a tököm ki vele. De mondjuk nem tudom. Egyetemen simán felmegy rá és tudok gond nélkül váltogatni a wifi között csak itthon szar. Már végképp nem értem.
Lehet routeren kellene egy firmware frissítés?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Mikor írtad, hogy megoldódott a gond. Gondoltam hogy nem
Milyen routered van?Szerk.: De korábban nem volt ilyen gond. Ez kb 1 hónapja lehet.
Szerk.: Most ebben a percben megint eldobta a hálózatot.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Szia!
Nálam is fenn áll a hiba. Egyszerűen hülyét kapok amikor nem tud csatlakozni. Azt írja ki nekem mint neked is. Várok 10 percet. Kikapcsolom a laptopon a wifit bekapcsolom. Semmi. Repülő módba rakom semmi. Próbálok megint csatlakozni. Megint azt írja ki hogy nem tud. Egyszer csak feldobja magát és megy. Minden más működik vele.
Pedig működik róla 2 PC, 1 laptop, 2 chromecast, 1 tablet, 3 telefon. Már a tököm kivan hogy mindig el kell játszani ezt vele.
Szerk. Enyémben nincs kötőjel.
-
törölt tag
Esetleg ebbe a régebbi kérdésbe valaki tudna segíteni?
-
törölt tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Hát én pont laptopon használom a 10-et és asztalin a 7-et. Annyira nem érint a határidő mert Dreamspark-on keresztül letölthetem.
Csak az a baj nem tudok otthoni csoportot létrehozni. Egyszerűen nem kapcsolódik rá hol az egyik hol a másik. Mikor laptopomon a 8.1 volt akkor is szenvedtem mire összehoztam valahogy. Most hogy laptopon 10 van megint nem tudom.
Ha meg tudnám oldani, hogy működjön akkor nem is frissítenék, mert nincs bajom a win 7-tel. Laptopon is csak azért raktam fel 7 helyett a 8.1-et utána meg a 10-et mert a 7 nem kezelte normálisan a processzort. Mindig hajtotta.
-
törölt tag
Sziasztok!
Windows 7-ről szeretnék frissíteni. Nem szeretnék tiszta telepítést. Vagy nagyon muszáj? Mennyire lesz jó így a rendszer ha ráfrissítem?
-
törölt tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
sehogy először rá kell frissíteni a 10-et
-
törölt tag
-
törölt tag
és miért van még mindig benne az internet explorer?
-
törölt tag
Valaki elárulná nekem hogyan kell kirakni ikont az asztalra a startmenüből?
-
törölt tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Már elég sokan leírták
Nem úgy működik sok driverrel ahogy kell. Most elmondom én hogy jártam:Stardock start menüt használtam. felarktam a win 10-et megmaradt a win 10 start menüjét meg letiltotta.
Synaptics driver nem működött mivel nem volt kompatibilis a 10-essel állandóan hibát dobált ki.
Volt olyan programom ami el sem indult.
Mivel szemetes volt már a gép érdemes formázni és úgy felrakni, hogy tiszta legyen.Tiszta telepítés után:
Eltűnt az általam telepített startmenü működött a gyári
Synaptics driver lejött a 10-eshez működő
minden program újra működik
nincs szemétSTB
-
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
aida64
-
törölt tag
Ha van eredeti win 7/8/8.1-ed és frissítetted win10-re akkor várj amíg nem aktiválódik, ha ezen túl vagy és már az aktiváltra akarod felrakni tiszta telepítéssel az iso-t és úgy nem aktiválja akkor várj. Automatikusan megtörténik nem kell semmit sem megadni. De a tapasztalatok alapján elég sok embernek nem működik az aktiválás.
-
törölt tag
Egy statisztikát dobhatna az MS mennyi win 10 lett 1 nap alatt

-
törölt tag
válasz
Redplee
üzenetére
Tiszta telepítés sokkal jobb mint a sima frissítés. Nekem például volt fent 8.1-hez startmenü. Felraktam a win 10-et és nem volt meg a saját startmenüje hanem az általam letöltött működött. A touchpad drivel összefosta magát állandóan hibát dobált fel. Valakinek pl az egész gép nem működött.
-
törölt tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Igen ez pontosan így van ahogy írod.
Szerk.: Ha úgy rakod fel iso-val a win 10-et hogy előtt nem frissítettél rá a 7/8/8.1-re nem tudod aktiválni.
Szerk2.: A szerver megjegyzi, hogy azzal a kulccsal ami 7/8/8.1-hez van már lekérték a frissítést és fel is rakták. És amikor felrakod tisztán a win 10-et. Nem kell semmilyen kulcsot beírni a szerver észleli, hogy ezen a gépen volt már win 10 aktiválja.
-
törölt tag
Mit lehet tenni akkor ha lefagyott a frissítés? Most nem a win10 hanem ahhoz lejövő. Egészen pontosan az Office 2010 Professional-hoz jönne le, de megakad 36%-nál. Hiába indítom újra a gépet az mindig csak 36%-nál áll.
-
törölt tag
Egy amatőr kérdés

Hogyan lehet megváltoztatni a Felhasználó nevet?
-
törölt tag
A posta alkalmazás másnál sem működik?
Hibakód: 0x80072726
-
törölt tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
de hiába ha nem tudod aktiválni .
-
törölt tag
Miért van az hogy a windows BT mappa tartalma 6GB-ról 140MB-ra csökkent?
szerk.: Most valami nagyon változik, mert előbb elérhető hely 107 GB utána 113 GB most meg 110 GB 5 percen belül.
-
törölt tag
Nálam a telepítési próbálkozás elérte a 35-öt. Ha egyszer nem megy miért erőlteti?
-
törölt tag
MeggyüttUtána meg kidobott egy hibát. Nem gyütt meg
(( -
törölt tag
válasz
pzolika9512
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Witcher 1 Collector's Edition
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kíváncsi vagyok

Már arra gondoltam hogy összevesztek

ennél körülményesebbre nem tudták volna megcsinálni. Nem tudom miért kellett megszüntetni jobb egérgomb parancsikon