Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Ha már azt írja, hogy le van foglalva a Windows 10 példányom, de még nem telepítette fel akkor már hozzárendelte a fiókomhoz és akár telepíthetem gyalult gépre a megadott .isoból, vagy mindenkinek meg kell várnia a WU frissítést a kulcs továbbörökítéséhez?
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz stevve #11675 üzenetére
Csak már én is belefutottam ma ebbe:
Frissítéskor hozzárendeli az alaplapodat a licenszhez és onnantól akárhányszor újratelepítheted arra a gépre, semmilyen kulcs nem kell. Tehát van friss telepítés akárhányszor, de első lépésként frissítést kell futtatni.[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
Frissítettem a 8.1-et 10-re, ott aktiváltam, majd pendrive-ról csináltam egy clean installt. Most nem jelenik meg az aktiválás gomb... Ez csak valami szervegond lehet, vagy valamit kihagytam?
-
nofi
addikt
válasz GeneraL_XTX #12271 üzenetére
woland_y2k; GeneraL_XTX
Rendben, akkor folytatom a telepítgetést aztán lesz ami lesz
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz laleeee #15232 üzenetére
Itt azt írod pendriveról bootolnál, tehát teljesen mindegy, hogy a Windows 7-et bebootolja DVD-ről, mert neked az USB boot lenne a lényeg.
Vagy beállítod, hogy USB-ről bootoljon, vagy pendrive helyett DVD-re készíted a Windows 10 telepítőt.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz laleeee #15507 üzenetére
Nem fog, amíg nekem se ismerte fel (pár órát késett az aktiválás), addig korlátozva volt a testre szabhatóság. Innentől ezt itt hagyjuk.
A bootsorrendváltást nem tudod kiguglizni, de gondoltad egyből találtál legális szériaszámot egy 200 dolcsis operációs rendszerhez. Gratulálok!
-
nofi
addikt
válasz wolfman #15975 üzenetére
Azért aki ide jön kérdezni szerintem nagyobb eséllyel valami hiba miatt teszi ahogy ez lenni szokott. Ha a több mint 18 millió usernél előjönnének ugyanazok a hibák állna a bál rendesen...
Nekem pl. semmi bajom nincs vele, sőt, kifejezetten tetszik. Végre van értelme használni a beépített appokat, nem kell lavírozni csempe- és desktopnézet között.Start menü végre szabadon variálható, valamint rögtön tudok tálcáról keresni. Action centre szerű valami nagyon hiányzott már, ezt is végre megkaptuk. Bár már nincs Xboxom (már), örül az appnak, hogy fel tudom venni a képernyőn futó eseményeket. Meglepett milyen leegyszerűsített lett a beállítás rész (jó értelemben), persze a szakiknak jobban is el lehet benne mélyedni ugyanúgy mint eddig. Tegnap például kaptam egy értesítést, hogy van pár program ami automatikusan indul és ha kilövésükkel spórolhatnék a bootidőn.
Való igaz, ha összességében nézzük, van még mit helyrehozni. Pl. Edge-et el sem indítottam, mivel kiegészítők nélkül egyébként sem váltanék át Chrome-ról. Beépített Skype hiánya is furcsa és bár én elvagyok Cortanával, azért itthon mégis csak jobb lenne ha tudna magyarul. Windows Store is erősen hiányos, talán ez az ami a leglassabban fog csak változni, de legalább már van hova fejleszteni, nem csak a relatív kevés WP usernek.
-
nofi
addikt
Hello!
Mi a helyzet akkor, ha egyik napról a másikra minden rendszergazda jogosultságot igénylő műveletet nem tudok elvégezni? Feldobja a szokásos UAC ablakot, és nem lehet "igen"-re menni, hanem azt írja ki, hogy adjam meg a jelszót.
A probléma, hogy nincs felület ahová beírhatnám a kért jelszót és ha vakon beírom sem történik semmi. A másik gondom, hogy mindvégig én voltam/vagyok az egyetlen user mióta Windows 10 van a gépen. Miként tudom visszanyerni a jogosultságomat, mert így jelenleg egy programot sem tudok uninstallálniXbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Van arra mód windows intézőben, hogy duplikált fileokat keressek adott mappákban?
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Ma reggelre egy különös újítással találtam szembe magam. Bekapcsoltam a gépet és a komplett régi tálcám ahogy be volt állítva eltűnt és egy teljesen új tálca fogadott, mint anno első indításkor. Ez még a kisebbik probléma, mert a start menü nem reagál (jobb klikkre előhoz egy feladatlistát az elmúlt napok eseményeiből , de semmi más , mellette a kereső mező szintén nem reagál, írni sem tudok bele.
Az asztal változatlan maradt, az intézőbe így bele tudok menni egy mappa segítségével, de rendszerszinten teljesen használhatatlan lett az oprendszer. Kitallóztam egy Chrome parancsikont, elindítottam, de nem is látszik a tálcán, hogy fut...
Hol érdemes elkezdeni a keresést a problémával kapcsolatban?Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Windows 10 Home retail licenszet használtam OSX Bootcampben. Most elhagyom az OSX hajót és a licenszemet vinném tovább egy PC-re. A Bootcampben deaktiváltam a termékkulcsot, de a frissen telepített Windows azt írja, hogy ez a kulcs aktiválva van még és más használja. Hívtam az ügyfélszolgálatot, de csak egy automatáig jutottam, aki el akarta magyarázni hogyan kell aktiválni...
Mit lehet ilyenkor tenni?Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Windows Mail csatolmányainál az ékezetes karakterek miatt teljesen megzavarodik a kliens, karakterekkel helyettesít és a kiterjesztést sem ismeri fel, csak ha átírom. Gondolom valami kódolás lehet a probléma, csak nem jöttem rá ezt hol lehetne módosítani. Gmailes fiókokból kapok ilyet jellemzően.
-
nofi
addikt
Sziasztok,
kicsit elakadtam. Van egy 500GB-os SSD-, ami nyilván csak 464GB valós tárhelyet biztosít, eddig oké. Viszont akárhogy számolom, átnéztem az összes fő könyvtár méretét ~100GB tárhely hiányzik.
Disk Clean-uppal töröltem a régi telepítőfileokat, Windows.old mappát, Lomtár természetesen üres. A felhasználói mappákban átnéztem a rejtett mappákat is, egyszerűen nem találom mi foglalhat ennyit... Van esetleg tippetek?Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz King Unique #127998 üzenetére
Egyébként a tulajdonságoknál néztem eleve csak az nem sokat árul el. Utána indultam el a filekezelőben nézelődni, megjelenítve a rejtett mappákat, fileokat is.
A Storage settingsnél van egy bőbeszédűbb rész amiből ki lehet már indulni. System & reserved 103GB mennyire általános?
Az a baj, hogy hiába nyitom meg a telepített programok részt, rengeteg elemnél hiányos az méret info, bár nagyjából már lecsekkoltam mindegyiket.Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz King Unique #128004 üzenetére
A System & reserved-ben nem találtam semmi rendelleneset, viszont megvan a ludas. A Forza 4 elfelejtette magát törölni... Hátha más is belefut.
TreeSize Free segített megtalálniXbox GT: nozsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest