- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
A dobozost Magyarorszagon mikortol lehet kapni? B evallom toredelmesen nincsen Win 7/8-am legalis. Mondjuk annyira a beta frissitesek automatikus telepitese se zavar, tehat akkor Insider program lehet a javasolt inkabb? OEM az meg mindig alaplaphoz kotott? Dobozos meg vegtelenszer telepitheto legalis Windowst eredmenyez(felteve, hogy csak egyszerre egy rendszerre telepitem)?
-
Воланд
titán
juhu, home alatt telepites utan mar tolti is a candy crush-t.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
CharlieDrop #11295 üzenetére
Visszagyalul, mintha most telepítetted volna CLEAN...(én így értelmezem).
-
scorpy02
aktív tag
A ne tartson meg semmit opció ugye csak a c: meghajtó tartalmát fogja legyalulni?
-
kovsol
titán
Nekem még egy Win 7 volt frissítve Win 8 majd az Win 8.1 most meg Win 10. Már három éve nem volt friss telepítés a gépemen. Érdekes, hogy telepítés megkezdése előtt 11GB szabad helyem volt az SSD-n már vagy egy éve ekörül volt a használat. Most meg lett 28GB hely, pedig a programokat megtartottam.
-
Csapo83
aktív tag
Windows 10 telepítve ( ISO-ból frissítve ), minden hibátlanul üzemel!
-
gézu
őstag
válasz
Bluerainbow #11272 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Воланд #11286 üzenetére
Én a lányom gépére win7-re raktam "minden" megtartásával. Aztán később rábeszéltem, hogy talán mégis csak jó lenne egy tiszta géppel indulni, nem a win7 teleszemetelt rendszerére és nyomtam reset-et. Jó egy óra alatt végzett, most elég tisztának tűnik a rendszer. Nem kért semmi telepítőt. Egyszerűen legyalulta.
-
fcbarca
őstag
sziasztok,jelenleg nem jogtiszta 8.1 fut a gépemen..ha felteszem a windows 10-et maunálisan,aktivált marad 1 évig?
-
Bébá
tag
Hát én bármit csinálok nálam sajna nem akar települni
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok. Lenne egy kérdésem , nézzétek el nekem a tudatlanságom.
Jelenleg Win 8.1 x64 fut a gépemen , legális. Jelentkeztem a Windows insider program-ra , teszteltem is eddig. Párhuzamosan használtam a Win 8.1-et és a Win 10-et. A win 8,1-en jelentkeztem az előfoglalásra , ma meg is jött a frissités lehetősége. Az insider-es win 10-et ma letörlöm , a win 8.1-et fel fogom frissiteni 10-re , majd clean install Win 10.
A kérdésem az : miután tisztán fel fogom telepiteni a Win 10-et ugyebár már aktiválva lesz , a win 8.1 licencem megmarad (telepithetem másik gépre ? ) , vagy a Win 10 által az érvényét veszti ?
Köszönöm. -
semetka
őstag
Mostmár sikerült. Töröltem a Windows/ SoftwareDistribution/ Download mappa tartalmát, utánna beírtam a parancssorba hogy wuauclt.exe/updatenow és mostmár jön lefele. Pár perc és telepítem
-
westlake
félisten
Viszont az MSDN file-ok ellenörző adatai mások, mint a hetekkel ezelőtt kikerült 10240.16384. Tehát mégsem azok az ISO-k voltak.
Mindjárt felpattintok egy-két verziót. -
Sziasztok!
Tiszta telepítést hogy lehet végezni, mert el szeretném kerülni a windows old mappát és hasonlókat. Formáznám a vinyót?
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Ha eljön majd egyszer a tisztatelepítés ideje akkor a 8.1-es kulccsal kell majd a generic után aktiválni?
-
Syl
nagyúr
-
juve600
nagyúr
válasz
Воланд #11256 üzenetére
ha utánna iso-ból telepitem akkor a 10-nél nem kéri a kulcsot,ha 8.1-et telepitek iso-ból akkor meg a 8.1 kulcsot kéri,amig alaplapot nem cserélekjól értelmezem ???
ha nem akarom újrarakni a játékokat-programokat akkor a fentebb linkeltek közül az első verziót válasszam ugye ?
-
edari
őstag
Na ma 6-kor keltem hogy felrakjam a 10-et
Tiszta telepítést kértem, nem kellett semmi a 8-ból. Erre csak megtalálom a win.old mappát, és kb minden cuccot ami fel volt rakva. Most ilyenkor mi is van?Ha op rendszeren belül tiszta vissza állítást kérek, akkor ezeket letörli, vagy nekem kell kézzel szortírozni?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11246 üzenetére
én is kíváncsi vagyok, van-e olyan infó, merre mikor jön automatikusan.
-
juve600
nagyúr
üdv
8.1 pro-m van,ha lefrissitem 10-re és tetszik-úgy döntök hogy maradjon akkor a lemezkarbantrtóval le tudom törölni a 8.1-et ??
-
semetka
őstag
válasz
SpongyaBob #11195 üzenetére
És már telepíti is......
Aztán hiba , hogy nem sikerült. De jó
-
tomboy0013
veterán
Na meguntam, bármit csinálok semmit nem tölt le, pedig fel vagyok íratkozva a frissítésre. Majd jön ha akar....
-
moonguru
őstag
Kiszivárogtatja a WiFi jelszavad a Windows 10
GoodSpeed:
Esetleg ezzel lenne hangod (szerintem)
Daniel_K!
-
törölt tag
X-FI XtremeMusic hangkártyánál nincs hang, nem baj, lesz alaplapi addig ameddig kiadnak egy kompatibilis drivert.
Igen
Előtte:
Most:
-
hati
addikt
Az OEM Windows mihez köti a HW azonosítást? Az alaplap típusához vagy az alaplap egyedi azonosításához? Ezért kérdem, hogy ha garis hiba miatt azonos típusú alaplap kerül a gépbe, az újra aktiváláshoz vezet, vagy sem?
-
r3dsnake
nagyúr
Akinek nem megy a parancssoros indítással, törölje a teljes Windows/SoftwareDistribution/Download mappa tartalmát, nálam most így elkezdett tölteni maradék 2 gigát (gondolom emiatt nem települt eddig).
-
törölt tag
Fent van
Ami pedig az AOFP-t illeti: http://prohardver.hu/tema/agnitum_outpost_firewall_tapasztalatok/hsz_3903-3903.html
-
prannk
őstag
Lefrissítettem 10 re azt írjahogy Windows aktiválva van. Arra mentem hogy semmi ne maradjon meg. Letörölte a programokat azt ennyi..
Akkor ha most csinálok egy clean telepítést isoval akkor hogy aktiváljam?
Fullra gyalulni akaroma gépet. -
-
ArsenalF
aktív tag
Valakinek van ötlete arra a kékhalálra ami minden indításnál fogad tegnap óta, mióta nyomtam egy reset my pc-t a Settings-ből. A hibaüzenet: INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE.
-
-
moonguru
őstag
válasz
Attila2003 #11204 üzenetére
Sikerült!
Köszönöm!
-
-
Steelmanus
addikt
Ha csak kiszeretnem probalni tiszta telepitessel a W10-et akkor mennyi ideig lehet aktivalas nelkul probalgatni, 30 napig mint regen?
-
wwhy
veterán
válasz
bandras0226 #11211 üzenetére
OK, köszönöm.
Boot sect.-t is csinál rendesen ? -
Воланд
titán
leszedtem egy windows 10 pro eng iso-t az ms oldalarol.
tiszta telepites: nem fogad el windows 8 pro kulcsot, windows 8.1 pro kulcsot, windows 8.1 pro generic kulcsot sem. ez meg nem baj, mert lehet skippelni (ellentetben pl egy windows 8 telepitessel)
telepites utan aktivacio: nem fogad el windows 8 pro kulcsot, windows 8.1 pro kulcsot
szoval akkor utoljara: tiszta telepites utan a windows 10 nem fogja elfogadni mas os kulcsat.
-
punk17
aktív tag
Feltettem a Windows 10-et, és meglepően tapasztaltam, hogy a Windows Update-be megjenet egy "Egyes beállításokat a szervezet kezel" felírat. Nincs tartományba a gép, illetve még MS acc sincs beállítva. Hogyan tudnám beállítani, hogy mikor telepítse a frissítéseket, illetve, hogy mikor töltheti le és melyeket?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Ez tök jó, de nálam 20. próbálkozás ellenére sem történik semmi. Egyik gépemen sem.
-
-
sszemtelen
őstag
válasz
-
válasz
premete #11200 üzenetére
Azt hiszem kicsit fáradt vagyok, nem hiába vagyok szabadságon mától
Közben még kiírom pendrivera (nekem csinálja a Windows 7 USB/DVD Download Tool), aztán frissítek, de a 3. opcióval, és meglátom kell-e clean install, csak kicsit nem gyors, de lassú a C60-as proci, el fog szöszmötölni, ha 2x kéne csinálni.
-
timekeeper
tag
Felment magától szépen ráfrissítéssel, de egy cleant is fogok tolni mindenképpen ha hazaértem melóból. (team viewer ftw!) A sajátgépen amikor lecsekkoltam, hogy aktiválva van e a cucc azt írta net kapcsolat szükséges hozzá, viszont volt egy aktiválás gombbal sikeresen beaktiválódott. Eddig minden ok. Úgynézki az nvidia drivert le kell szednem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest