- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Nekem megjött!
-
westlake
félisten
A KB3074683-ban benne van minden lényeges frissítés, amit eddgi kiadtak a 16384-hez. Telepítés után 16393-as lesz a rendszerből.
-
törölt tag
Na valakinél valami?
-
storm3
senior tag
Azt olvastam valahol, hogy a 10240 es build megy fel majd a notikra amiket win 10-el arulnak majd. True story?
-
kippedli
tag
Ha van egy eredeti win 8.1-em és fel szeretném majd tenni a 10et ha elérhető akkor mit kell tennem ,hogy közben újra is húzhassam az egész gépet? Először ezt update majd töltsem le a win10 képfájlt és tegyem azzal újra és használjam a win 8.1es kulcsom vagy ,hogy?
-
Ice_Man22
senior tag
Mjah, nincs semmi frissites, amugy win10 240 es buildem van.
-
westlake
félisten
válasz
King Unique #10957 üzenetére
Nem, nem. A general szó nem jelentheti az, hogy csak egy bizonyos "retegnek" teszik elerhetővé. A GA azt a verziót jelenti, amit elérhetővé tesznek mindenki számára 29-én. Persze ezt sem úgy kell érteni, hogy 29-én mindenkihez kopogtatnak a telepítővel.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Воланд #10972 üzenetére
"omg
"
Hűbakker, ha ilyen bajok vannak vele, akkor tényleg nem telepítemEgyébként komolyabbra fordítva a szót, a Win8, 8.1 használóknak biztos könnyebb lesz megszokni, mint a heteseknek. Mert, ha az okos egybites user csak annyit olvas el az egészből, hogy valami windows frissítésre okét kell nyomni, akkor lesz ott nagy meglepetés, sírásrívás
Vajon hánymillió "mi történt a számítógéppel tregnap nem így nézett ki" üzenet lesz holnapra a facsén?
-
22balu
aktív tag
válasz
pzolika9512 #10978 üzenetére
xp
-
22balu
aktív tag
hello
menni fog a 10 ilyen netbukon ?
intel Atom n270 (1,6 Ghz)
1 giga ram mellet? -
bon
őstag
Új Twitter alkalmazás jelent meg az Áruházban.
-
Воланд
titán
-
törölt tag
Aki a román határ mellett lakik nincs kedve átugrani?
Ott mindjárt éjfél
-
Воланд
titán
-
válasz
westcoastog #10965 üzenetére
Pedig az a pihentető alvás
Más: Én ma/holnap tuti nem fogok frissíteni. Várok legalább egy hetet, azalatt kiderül úgyis, hogy mi nem működik.
Ti mit javasoltok a driver frissítéseknél? Tegyem fel az OS-t, majd szedjem le a 8-as drivereket, és rakjam fel a 10-eseket, vagy milyen sorrend az ideális?
Köszi
-
King Unique
titán
válasz
westcoastog #10959 üzenetére
Van benne logika, hátha.
De, ha azt nézzük, hogy a havi frissítéseknél is mindig nekünk kellett alkalmazkodni, megvárni az estét, sőt emlékszem, hogy így volt a legelső 9841-es build esetében is, akkor máris más a leányzó fekvése.(#10963) xxSanchez: akkor jól gondoltam.
Aki csak ezért akart tovább fent maradni, az hamarabb mehet pihizni.
-
xxSanchez
őstag
válasz
westcoastog #10959 üzenetére
"Korábbi bejelentéseknek megfelelően a Windows 10 PC-re szánt verziója várhatóan július 29-én, amerikai időzóna szerinti időben jelenik meg és válik elérhetővé fokozatosan, vagyis nem azonnal mindenkinek.
Üdvözlettel,
A Microsoft Magyarország csapata" -
Ronam
addikt
válasz
sultansmith #10956 üzenetére
Nálam tökéletesen működik..
-
törölt tag
válasz
Korábban írták, hogy ahol már elmúlt éjfél ott már elvileg elindult a frissítés.
-
westcoastog
veterán
válasz
És ha nem csak az amerikai időzónát nézik? Lehet hogy nem kötik az egész világot ahhoz.
Kiderül nemsoká. -
t72killer
titán
válasz
pzolika9512 #10955 üzenetére
Ennél már van "ertéemmebb" verzió
Úgy tűnik, tényleg átáll a M$ a rolling release stratégiára. Holnapra valami friss-ropogós "stable release"-t várunk, remélhetőleg minden eddigi frissítéssel, ergo nem kell az iso-ra még egy rakat updatet is rakni.
-
King Unique
titán
válasz
pzolika9512 #10955 üzenetére
"Valószínűsíthetően"....olvasd el a hsz-eket. Azt mondják az itteni okosok és MS is, hogy olyan már a 10-esnél, hogy RTM, nem létezik. Hanem vmi GA build (~kb. RTM), ami nagyjából megüti a szintet és kitolták az OEM partnereknek is.
(#10954) westcoastog: időeltolódás, náluk nem akkor van éjfél és 29., mint nálunk??
-
sultansmith
senior tag
Win10-ben lehet mozgó háttereket berakni?
Dreamscene-nek hívták win7 alatt. Idióta kérdés, de most ez foglalkoztat!
-
westcoastog
veterán
Hát én fenn maradok éjfélig most már az biztos.
-
King Unique
titán
válasz
Sarkadi #10950 üzenetére
Lehet nem olyan drasztikus hibák valóban (már akinek), de valahol reális elvárás lenne egy kiadásra jelölt verziónak ezektől kicsit mentesebbnek lennie. Ok, hogy folyamatosan javítgatják, csak a holtidőben a user meg szívhat x óráig/ napig/ hétig/ hónapig, mire megjön rá a patch és azért az nem kellemes....
(#10951) pzolika9512: azt mondták nincs RTM, nem? Egyébként 10240-re, amire azt mondják.
-
daczkó
aktív tag
válasz
pzolika9512 #10951 üzenetére
Már Windows 7 és 8 esetében is az RTM volt a végleges, ez most is így van.
Egyszerű, át kell tenni a "Letöltés" mappát a C-ről a D-re, vagy ahova szeretnéd és az Edge automatikusan oda fog tölteni. Legalábbis én megváltoztattam a Letöltések mappa helyét, és így történt.
Jobb klikk -> Tulajdonságok -> Hely -> amit akarsz megadod -
pzolika9512
aktív tag
válasz
King Unique #10949 üzenetére
melyik jelenlegire gondolsz ? már rtm verzió is kint van, amire azt mondják, hogy valószínű a végleges kiadás (mármint amit kiadnak holnap)
egyébként ebben az edge böngészőben valaki rájött már arra, hogy lehet a letöltési helyet módosítani ?
én vagy fél óráig kerestem, de nem találtam, sőt leírást se hogy hogyan kell -
Sarkadi
tag
válasz
King Unique #10949 üzenetére
Több száz ember véleményét olvasva nem mondanám borzasztóan nagy hibáknak azokat, amik vannak, de tény hogy vannak. Épp ezért írtam, hogy örülök a folytonosan érkező frissítéseknek és javításoknak.
-
Sarkadi
tag
válasz
pzolika9512 #10946 üzenetére
Igen, a legtöbb esetben nincs gond a 8/8.1-es driverekkel 10 alatt. Én hivatalos, ténylegesen Win 10-re kiadott driverekre gondoltam fentebb, hogy azok még váratnak magukra egyes gyártóktól.
-
Sarkadi
tag
válasz
kalozhun100 #10944 üzenetére
Persze, AMD driverek is elérhetőek már, de pl. a hangkártyámhoz (Asus XONAR DX/XD 7.1) nem, bár erre is van megoldás, csak nem a gyártó által.
-
Sarkadi
tag
Nagyon úgy néz ki számomra, hogy próbálják mindenkire ráerőltetni a rendszert és ezért mindent meg is tesznek. Újítások, reklámok, ígéretek stb., ami mondjuk nem is gond, mert sokan még azt se látták be, hogy XP-ről illene váltani, legalább Win 7-re. Én 8.1-ről váltottam és nem bántam meg, bár kissé megrémítheti az átlag felhasználót az állandó frissítések érkezése és egy-egy új opció. Ettől függetlenül szerintem korrekt kis rendszer kaptunk és nekem pont tetszik, hogy törődnek vele és érkezik rendszeren a javítás. Driverek tekintetében is rendben van, persze egyes gyártók gondolom a "megjelenés" után adják majd ki a hivatalos Win 10-es drivereket.
Ezt azért írtam akik döntésképtelenek és feltettek már oly sok kérdést, hogy megéri-e váltani, mikor jön a kész verzió stb.
IGEN, megéri!
NEM, nem lesz kész verzió, állandó frissítés alatt álló verzió lesz!
IGEN, ettől függetlenül stabil és megbízható! -
wjbhbdux
veterán
Minecraft tulajoknak megjelentek a Win10 Edition kulcsok az account oldalon.
-
westlake
félisten
válasz
King Unique #10937 üzenetére
Augusztus 11?
WinX-nél már nincs peccskedd. -
daczkó
aktív tag
Ne nagyon várjátok az éjfélt, mert szerintem Redmond-i idő szerint lesz a megjelenés. Ott pedig még csak dél van, azaz most rendelik be a kokót meg a kurvákat a HQ-ba.
-
westlake
félisten
Van már nekünk ilyen is:
Yamicsoft Windows 10 Manager 1.0.0 -
ReSeTer
senior tag
MSDN-re mikor érkezik az iso? Használtam a fórum keresőt, de nem segített.
-
thxer
aktív tag
Ne indítsátok el a mappában lévő setupprep.exe-t, mert letörli az egészet
-
snooze
veterán
sziasztok!
miért nem látja a win 10 a dvd irot a fájlkezelöbe,ill a tc-ben sem?lemezkezöben sem jelenik meg,kell valami okosság hozzá? -
westcoastog
veterán
válasz
KIRA\/NOVA #10918 üzenetére
Tuti nem.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
WinX-be ugye van aero... Ha kimásoljuk a Win7es resources mappából a témát fog e műkodni a 10ben?
-
ssgt1981
senior tag
Ezt a $windows.~BT mappa hovo töltődik le?
-
vigyori78
őstag
Érdekes a win 7-es gépemen ott a $windows.~BT mappa és benne minden ,a win 8.1-es gépemen még nincs is $windows.~BT mappa ????
(#10913) kengyel :
Nekem 8.1 pro-n mappám sincs -
wjbhbdux
veterán
Mindennanpos hotfixekbol itelve en nem szamitanek komolyabb meretu extra frissitesre holnapra.
-
-
t72killer
titán
M$-ék feldobhatnák a legfrissebb iso-t torrentre, nem kéne aggódniuk a leterhelt szerverek miatt
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest