- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Sziaszatok! Egyik gepemhez csak win7-bol van eredeti viszont nem az van rajta, ha eredeti win10-et akarok akkor vissza kell raknom a win7-et ra meg frissitesekkel vacakolni hogy tudjak win10-re frissiteni vagy van lehetoseg valahol megoldani hogy win7 kulcsomat upgradelem vagy ilyesmi?
-
premete
veterán
-
vlevi
nagyúr
Itt [link] egyébként már azt írják, hogy van, ahol már elkezdődött a letöltődés.
-
premete
veterán
válasz
westlake #10884 üzenetére
Nem a "GA" jelentésére voltam kíváncsi, hanem arra, hogy miben különbözik az OEM-estől. Gondolom, mindkettőtöknek megvan ez a GA iso, azért kérdeztem, mert éppen belefutottam egy 0 perces asusba, ami windows 8-cal jött, és az első WU frissítésbe belehalt, bitlocker kulcsot kért, megkapta, utána törölte a saját frissítéseit, és gondoltam, kéne w10-re frissíteni, és ha van újabb, akkor arra mindjárt.
-
daczkó
aktív tag
Hány év kell még az AMD-nek, hogy végre működjön ez a 300kb-os programjuk?
-
prannk
őstag
00:01 től már frissíthető? vagy reggel?
-
edari
őstag
Rohanok haza munkából, hogy majd rögtön felcuccolom WU-n keresztül a 10-et, erre kapok egy sima frissítést.
-
bombibmw
veterán
válasz
FollowTheORI #10885 üzenetére
Az igen.
Egyébként én is így vagyok majdnem.
Leszedtem ,update-eltem a Win7 Pro-t és W10 Pro-m van.
A rendszer stabil,a játékok jobban mennek,úgyhogy marad,azt hiszem. -
válasz
premete #10883 üzenetére
Fogalmam sincs...
Én nem kontárkodtam bele meg szedtem össze ezt azt a net bugyraiból... amit itt értek az amit a WU letöltött a gépemre mint "iso" = teleptőcsomag.
Amiből az ígéretek szerint csinálhatok majd egy USB vagy DVD lemezt is, ha akarok az upgrade app/tool-al... vagy whatever lesz a neve ami indul majd WU-el. -
premete
veterán
válasz
FollowTheORI #10873 üzenetére
Mi az a GA iso? Miben különbözik a 10240.16384.150709-1700.TH1_CLIENTPRO-CORE_OEMRET_X64FRE_.ISO-tól?
-
válasz
FollowTheORI #10873 üzenetére
[DynamicUpdate.GDRs]
598642fd-3d3d-4551-a84d-f50f144b6e4e=4
ImageInfo=Client|Professional|10.0.10240.16384.0|9|en-US
SpaceNeeded=3583262056+
[DynamicUpdate.Critical]
8e08ca47-f6ba-409d-82de-698e324c0004=4
7a18dca5-b4c7-4a6b-a2a0-70e6e7b55655=4
a86f432c-b51b-4852-a10a-32bdf3e4efdf=4
ImageInfo=Client|Professional|10.0.10240.16384.0|9|en-US
SpaceNeeded=101632058Ami ilyen belülről, sok kis fájl stb stb.
Szerintem holnap még jön/jöhet több is.
+ az insiderek már megkapták ezeket majdnem biztos. -
Воланд
titán
válasz
fordfairlane #10877 üzenetére
-
kalozhun100
őstag
Már várom a holnapi napot
Holnap leszek 20.
-
-
westlake
félisten
Most szedtem szét egy "előtöltött" "$Windows.~BT"-s telepítőt (Pro, 64-bit), amiben az install.wim verziója 10240.16384.
Na most akkor mi van? Frissítés után egyből jön a több gigás patch? Mondjuk nem is egészen értem.Akinek van egy 10240.16393-as verziója, annak is ez a mappa töltődne le? Vagy én értek valamit félre?
Közben leesett, hogy ez a könyvtár a Windows 7-es és Windows 8.1-es felhasználóknak van csak.
Magyarul holnap minden frissíteni szándékozó felhasználónak lesz egy 10240.16384-es Windows 10-e, aztán arra jön a WU néhány már létező frissítése, aztán arra kellene jönni egy nagyobb csomagnak, ami már minden Windows 10 tulajdonosnak települ és ebből lenne mondjuk 10240.16500, vagy éppen 10240.17000, ez a verzió pedig megegyezne az MSDN-es telepítőkkel? Jól spekulálok? -
BiP
nagyúr
válasz
JamesHun #10836 üzenetére
Na, ezt ki is próbálom ezzel a legújabb,mai patch-csel.
(#10838) westlake+tothjozsi96 (#10837): Korábban ez már volt téma. Aktiválni fogja, de papíron még nem lesz legális, ha személy szerint nem jogosult az MSDN-re.
(#10841) GhostRider23: Tegnap vagy mikor jött új Catalyst. (ill. a 15.7 frissebb változata jött Windows Update-en)
(#10846) KIRA\/NOVA: a MS pont most adott ki valami programot hasonló célra.
(#10849) bakkir: Most így nem tudom, hogy a HDD/SSD része-e a hardverkulcsnak, de talán egyszerűbb, ha átklónozod a mostani rendszert az SSD-re, azon frissíted, és úgy tuti jó lesz majd. No meg gyorsabban is végzel.
Közben ahogy olvasom, többiek szerint működne úgy is, ahogy írod. -
Boonen007
őstag
Szomorú nálam semmi 8.1 32bit home verzió van a tableten, igaz 9GB hely van a C meghajtón amin a rendszer van meg van 40gb a benne lévő 64 gigás kártyán...
Elvileg arról volt szó, hogy ezt ő megfogja oldani oda tölti le és onnan telepíti amilyen "adattároló" van benne... Ugye?
Már várom nagyon mert akkor tableten laptopon és telefonon is 10 lesz. .)
-
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI #10862 üzenetére
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Kiváncsibb vagyok az eladásokra mint valaha
és hogy hány win7 felhasználó fog upgrade után vissza állni a régire
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
mefistofeles #10792 üzenetére
Ki tudja már, hogy hogyan van?
Mivel az RTM fázis úgymond kimaradt, és a 10166-os build számú insider rendszert folyamatosan, apránként frissítették, elképzelhető, hogy már fenn is van a 29-i kiadás, és nem fog változni semmi benne, legfeljebb a verzió. De az is lehet, hogy kapunk még sok okosságot, és azok, amik ezekből az okosságokból kiadhatóak a népnek, vagyis az outsidereknek (hogy ilyen hülye szófordulattal éljek), az lesz majd 29-e utáni, későbbi kiadás, ami ténylegesen végleges verzióban letölthető lesz, és az lesz az a verzió, amivel a win7, win8 frissíthető majd. Mert azzal, hogy korábban megjelent az, hogy 29-én elsősorban az insider programban résztvevők kapják meg a rendszert, ebből feltételezem azt is, hogy az a verzió, a 29-i, az nem az a verzió, amit a frissítésre szánnak. De nekem sincs belső információm, én is csak tippelgetek.
-
Boonen007
őstag
válasz
FollowTheORI #10835 üzenetére
Neked van valami +azon kívül, hogy 8.1 felhasználó vagy és előjelentkeztél? Gondolok itt vmi insider belépés vagy bármire? Mert a tabletre szeretném már én is felrakni de nekem még ilyen frissítés 10-re patch-ek sem jöttek...
-
Novver
senior tag
Korábban linkeltük ide, de azért kikérem a véleményetek.
[Ez akkor most szerintetek is csak az OEM verzió?]
Ennyiért gyanús hogy igen. Mert nekem leginkább a nem gépre korlátozott verzió kéne, de kérdés hogy mikor lehet kapni és mennyivel lesz drágább.
-
daczkó
aktív tag
Köszi, megoldottam. OneNote 2013 tud titkosítani.
-
-
válasz
daczkó #10845 üzenetére
Szerintem tedd fel mint pl egy protected excel fálj (vagy excel egy zip-ben erős jelszóval_)... vagy védett pdf.
Illetve én lehet inkább google fiókra tenném mint online sheet és azt ott levédeném.
+ eleve ott a jelsó + kettő biztonsági védelem sms-el.
Nincs az az isten hogy illetéktelen egyszerűen hozzáférjen. -
bakkir
tag
Üdv! Most 8.1 rendszer egy sima mezei HDD-n van rajta.
Holnap felupdatelném 10-re. Majd formáznám az egészet, és tiszta telepítéssel SSD-re telepíteném. Lehetséges lesz? Vagy megváltozik ilyenkor a hardverkulcsom? -
westlake
félisten
válasz
KIRA\/NOVA #10846 üzenetére
Ezt felejtsd el. Ez egyelőre nem fog működni. Pontosan ezt akarta az új WU-tel elérni a M$.
#10848: A komplett ISO-ról beszéltem, nem bármilyen wim-ről. De igazából tényleg lényegtelen. Dobjuk a témát.
-
daczkó
aktív tag
Van egy txt (vagy bármilyen szöveges) fájlom, amiben össze fogom gyűjteni az összes jelszavam (kivéve bank), ezt fel szeretném tölteni OneDrive-ra, de előtte le szeretném titkosítani, csak úgy lehessen megnyitni (telefonról vagy gépről), hogy beírom előtte a hitelesítő jelszót. Fontos, hogy bármikor meg lehessen nyitni és lehessen szerkeszteni, de mindig csak a jelszó birtokában.
Mivel tegyem?
-
westlake
félisten
válasz
KIRA\/NOVA #10842 üzenetére
Nincs. Nincs szolgáltatás, nincs (semmilyen) frissítés.
#10841: Biztos, hogy lesz újabb, de annak semmi köze nem lesz a "végleges" WinX kiadásához.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
services.msc-ben ha letiltjuk az update-t akkor van frissítés vagy nincs?
-
GhostRider23
tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogy a holnap érkező windows 10-hez lesz-e új AMD catalyst driver? Mert nekem 290X-en a GTA V windows 10 alatt, furcsa töltögetéses, szaggatgatásos dolgot, csinál ami windows 8.1 en egyáltalán nem volt jelen, gondolom driver hiba lehet, de kérlek erősítsetek meg benne hogy tapasztaltatok ti is bármi ehhez hasonlót! Válaszokat előre is köszönöm!
-
nobiand
aktív tag
válasz
FollowTheORI #10835 üzenetére
Most megnéztem, nálam is ez van. Majd csak lesz valami
-
westlake
félisten
válasz
tothjozsi96 #10837 üzenetére
Elméletileg igen. Szerintem mindig minden a kiadás napján került fel oda.
#10840: Mielőtt kulcsot vennél, kérdezz rá másoknál, hogy szerintik legális-e.
-
tothjozsi96
addikt
Valakit tud arról valamit hogy az MSDN képfájl holnap kifog-e jönni?
-
JamesHun
addikt
nálam volt olyan, bár lehet ez bug volt, hogy ha nem a windows update nél nyomtam restartot, hanem bezártam a windows update-et és rá fél órára nyomtam egy restartot a "start menüben" akkor nem telepítette csak ha a windows update ha szól, hogy restrart kellene és ott nyomtam restartot
-
Nálam még csak ennyi történt ma... előtöltött meg kotorászott valamit és csinált egy 6 gigás könyvtárat (Win 7 Pro 64bit angol).
Benne pedig ott a teljes telepítő.Kézzel indítom a setup.exe-t már tolná is fel gondolom... várjak vele?
A WU még nem szólt hogy mehet, gondolom magától elvileg holnapig nem is fog szólni... de lehet cask egy restart kéne... na majd később...
-
törölt tag
A marketinggépezet találta ki ezt, hogy növelje az eladásokat, a cég azon időszakában, amikor még minden 3 évben el kellett adni egy új verziót. Ennek érdekében mindent bevetettek, de a kicsit hozzáértőbb az tudta, hogy marhaság. Tudod olyan ez, mint az RTM... Nem létezik kész szoftver, de ugye minden 3 évben bejelentették, hogy elkészült. Ha elkészült volna (ami lehetetlen, mert mindig van mit foltozni, és javítani, vagy fejleszteni), akkor nem lett volna szükség sosem Windows Update-re, ugyanakkor az emberek döntő hányada egyszerűen technológiai analfabéta, és erre rámozdulnak, hogy na kész van! Azzal a szöveggel, nem lehetett volna eladni, hogy hölgyeim és uraim, az aktuális Windows most egy olyan fázisába került a fejlesztésnek, amikor már ki merjük adni.
Az MS egyébként is nehezebb helyzetben van mint az Apple, mert az almások saját számítógéppel is operálnak, az újabb modellek mellé vagy a még régebbi vagy már az újabb rendszert adják a vásárlóiknak, de ha az előbbi akkor frissíthetnek.
-
azka79
aktív tag
Vágási Ferinek szóljatok, nem kell gyűjtsön 10e forintot az uj windowsra mert ingyenes
-
törölt tag
Pedig nem, még a Windows 95-ből is volt benne kód
Például: "Az elmúlt héten több újság is arról kezdett cikkezni, hogy biztonsági szakért?k felfedezték az els? olyan réseket a Windows Vista-ban, melyek a jogosultságok illetéktelen megszerzése után akár a gép feletti uralom átvételéhez is vezethetnek. Bár a Microsoft már vizsgálja a szóban forgó hibát, id?közben kiderült, hogy a még Windows 95-b?l származó ?srégi kódrészlet csak a rendszer fagyását eredményezheti, betörést vagy adatlopást nem."
-
válasz
tatararpad #10818 üzenetére
En ugy tudom, a vista is teljesen uj volt es a windows 8 is..
GoodSpeed Gyonyoru.
Akkor vegulis a win 10 az micsoda?
-
A windows 10 az teljesen uj motor/fejlesztes, vagy a 8-as windows tovabbfejlesztesebol szuletett?
-
tomboy0013
veterán
Hmm... Szóval senki nem használja Bay Trail-es tableten a Win10-et.
-
Nordekk
tag
Holnap már lehet is frissíteni Win 7-ről? Vagy még csak insiderek szedhetik?
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake #10809 üzenetére
Szerencse, hogy én sem írtam, hogy ugyanaz.
A 10240-hez viszont lehetett szerezni MS-féle ESD-t, (amikor az Insider-en belül megjött az update), amiből csinálhattál magadnak 10240-es ISO-t. Igaz, ez még nem az RTM, ill. az, ami ki lesz adva az MSDN-en, ill. terjesztve, és azóta jött pár update, de addig bőven megteszi ez is. Égbekiáltó különbség már nincs.
Amikor meg majd lesz RTM, lesz hivatalos ISO is, mindenki frissítheti az Windows image - archívumát
RTM-ből fene tudja, lesz-e előbb ESD (lesz-e egyáltalán), mint ISO.(Én mondjuk úgy szoktam, hogy amikor kijött egy frissítés, az ESD-ből csináltam magamnak ISO-t. Amint kijött hivatalosan is az ISO, az általam kreált változat repült, cseréltem a hivatalosra)
-
-
westlake
félisten
válasz
premete #10800 üzenetére
"..esd-ből lehet csinálni esd-isot, amiből lehet telepítgetni, és 3 GB alatt van."
Nem tudom, hogy ezt hogy érted. Mindig is az volt a referencia telepítő, amiket az MSDN-re kitettek. Oké, vannak egyéb partner site-ok is, ahogy némileg módosított változatokat tesznek ki. Az általad említett ESD-ISO nekem "tákolt" kategória. Akkor is, ha hivatalos M$ file.#10804: Aki nem legális példányt szeretne, annak mindig is ott lesznek az Enterprise telepítők.
-
sszemtelen
őstag
válasz
sultansmith #10692 üzenetére
(( még az is kérdés, hogy ez a fajta aktiválás vajon mennyire fog működni holnaptól
))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest