Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Értelemszerűen rákattintasz pl. a System & reserved kategóriánál is és akkor kiírja, hogy mi és mennyit foglal. + Ha elolvastad az előzőleg linkelt hozzászólást, akkor ott említve vannak olyan programok is, mint pl. a TreeSize Free, amivel talán még egyértelműbben megnézhető a mi és mennyit.
Mi mennyire általános, hogy ki egyénileg mennyi és mekkora tárhelyigényű programot telepít a C meghajtóra és mennyi és mekkora tárhelyigényű egyéb fájlt tárol ott, meg a telepített RAM méretétől is függően kinél mekkora a lapozófájl és a hibernációs fájl mérete, be van-e kapcsolva nála a rendszer-visszaállítás és ha igen mekkora lemezterület foglal le?
-
King Unique
titán
Akkor röviden nem jól számolod, nézed, ennyi.

Először eleve kötet tulajdonságainál kell nézni a foglalt és szabad területet méretét, annak eleve stimmelni kell. Az, hogy azon belül a fájlkezelőben nézed, összeadod a mappák méretét, eleve fals, alapesetben nincs is megfelelő jogosultságod bizonyos mappák tartalmának listázásához, egyes védett és rejtett rendszerfájlok és mappák meg sem jelennek ott, stb. A pontosan mi és mennyit foglal kérdésre válaszként lásd az alábbi hozzászólásban leírtakat. -
cigam
titán
Az esetek 100%-ban nem "egyik napról a másikra" történnek dolgok, hanem mert nemrég valamit telepítettél, be/elállítottál. Nem véletlen szokták volt javasolni, hogy mezei user-ként használd a gépet, és ne admin.-ként!
Ugorj be a felhasználókezelőbe, és kukkantsd meg milyen jogosultágaid vannak, ill mik az UAC beállításai.
Csökkentet módban sem enged be? -
szundybence
aktív tag
Sajnos nem emlékszem. A microsoft.hu oldalán császkáltam és valamit felajánlott és fel is rakta. Aztán már az csinálta szépen. Minden érthető volt.
(#11691) woland_y2k: Megnéztem, Tényleg van egy ilyen mappa. Méghozzá nem is kicsi, majdnem 6GB. Pedig megkérdezte, hogy mit tartson meg és én azt választottam, hogy semmit sem.
Egyébként bocsánat, de nekem magyarul kérdezte, hogy akarok-e "tiszta telepítést" Akartam. Nem tudtam, hogy többféle tiszta telepítésről is lehet beszélni.
Egyébként törölhető ez a mappa? Vagy van amiért még esetleg kellhet?
-
szundybence
aktív tag
-
premete
veterán
Telepítheted persze, hiába írtam le x-szer, hogy semmi értelme a gwx-nek, annyira sírtak utána a zemberek, hogy nekik nem jelent meg, itt jajveszékeltek, hogy most mi lesz....
Most pedig nem akarják kivárni, amíg sorra kerülnek.
Persze az összefoglaló pár sorát elolvasni is nehezükre esik.
@: IT-ben valemelyest otthonosan mozgó ember nem rak fel ilyen malware-gyanús cuccokat, és nem esik kétségbe, ha neki nem jelenik meg a tálcán egy második startikon, aminek max. értelme az adathalászat.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

amúgy a testreszabáson kívül minden fasza. pont jól van beállítva a kinézet is ,nagyon tetszik